Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (688)

Suzie05 odpad!

všechny recenze uživatele

Jason Friedberg a Aaron Seltzer jsou opravdu dva vypatlaní idioti. Udělat ze samých dobrých filmů takhle pošahaný mix hovadin. Kdyby ta rádoby parodie byla alespoň vtipná když už nic. Jediné co bylo aspoň trochu k smíchu byla ta rozmáčklá Hannah Montana... To sice taky nebo bůhvíjak vtipné, ale já sem ráda, že tady ta blbénka umřela. =) ()

tron odpad!

všechny recenze uživatele

Videl som tri paródie dua Friedberg/Seltzer a všetky (STRAŠNÁ HALUZ, VEĽKOFILM, TOTO JE SPARTA!) mali niečo spoločné. Minimálny rozpočet (čo u komornej melodrámy nevadí, ale u paródie áno, nakoľko väčšina paródií stojí nielen, ale aj na vizuálnych vtipoch), také lacné herecké obsadenie, že prípadné cameo Hulka Hogana by bolo na Oscara, nezmyselné sústredenie na bizarné postavičky a scenár, ktorý v skutočnosti len pozostáva z narýchlo pozliepaných slávnych scén zo snímok za posledné tri-štyri roky. Toto kedysi až tak rozšírené nebolo. Kedysi záležalo na scenári, postavách a dialógoch - nech to znie akokoľvek neuveriteľne. Dnes sa to len pozliepa z okopírovaných scén z hororov, drám a trilerov a akože to je hotové. Nie je pridané nič vlastné. Ide z toho amaterizmus hrubého zrna a nie je to zábavné; nemám nič proti záchodovým bláznivým komédiám, ale toto bolo proste iba nechutné. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

,,Páni, to byla taková sranda. Nepřestal jsem se ani na okamžik smát. Stále je na co koukat!" Něco takového jsem před zhlédnutím plánoval napsat. Asi po dvou minutách filmu bylo jasné, že to nenapíšu. Parodie na principu kanálního humoru jsou zde brutálně podhodnocené. V tomto případě bych však zdejších (k datu komentáře aktuálních) 14 % považoval za silné nadhodnocení celého tohoto hovna. Na celém filmu není skutečně dobrého vůbec nic! Jediným možným hodnocením tedy logicky zůstává odpad! Šup tam s ním. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

odpad! či 5*? Tohle je fakt děsnej film ale prostě jsem se díky demencí tvůrců naprosto smál. Tvůrci se snažily nacpat do filmu všechny novější blockbustery ale bohužel většina je děsně nevtipných a špatných. Film je špatný jako celek ale u něčeho jsem se i zasmál. Vampires suck je prakticky jen o Shitlingu a je zábavný. Takže je to takový důkaz že parodie mají být o jednom filmu. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nalehko jsem sjížděl ty komentáře co tady zdejší uživatelé napsali a dva z mé top dokonce dali tři hvězdičky s tím, že si rozhodně nepodají ruku s lidma co to vynáší do odpadových hnízd. Na druhou stranu jsem si řek, že proč to nezkusit, třeba se u toho člověk fakt pobaví viz. Epic Movie u kterého to skutečně jakžtakž ještě šlo, jenže u Disaster Movie opravdu nemám slov. Jestli nějaký světově uznalý žebříček tvrdí, že tohle je ten nejhorší film, který kdy vznikl, tak si s ním klidně podám ruku. Tohle je fakt sračka sraček, na které opravdu není nic vtipnýho, a to jsem tam ten vtip opravdu hledal nejlíp jak jsem mohl. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Film paroduje i filmy, které měly v době psaní scénáře daleko před premiérou, tudíž scénáristé ani nevěděli, co vlastně parodují. Například Hancock a Temný rytíř. (hippyman)
  • Dátum, kedy vo filme zanikne svet, je totožný s dátumom vydania filmu. (rador)
  • Snímek se umístil na 14. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama