Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (689)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Tohle má být nejhorší film všech dob? :-) Neeee, v žádném případě. Jen ... Opět zapracoval populismus! __ Když vynechám dvě fekální scény, je to jedna velká parodie, u které je vždycky jasné, jaký film to značí. Je to přesný opak Stillerovy Tropické Bouře, kde musíte přemýšlet, protože to má obrovskou hloubku. __ Občas jsem se vážně zasmál a hodně rychle to uteklo, takže objektivní tři hvězdičky, což se hodně divím! ()

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

"Film", který paroduje takovou hromadu postav, filmů a věcí musí být nutně zajímavý. To ale ještě neznamená, že musí být dobrý nebo aspoň důstojný. Friedberg a Seltzer nám totiž opět předvedli, jak vypadá typický odpad. Primitivita, absolutní neúcta ke všemu, sprostá mluva, trapnost, nulová dějovost - to jsou atributy všech jejich filmů. Disaster Movie je jen další taková prázdná zhovadilost, nad kterou zůstává zdravý rozum stát. Jediný záblesk vtipu přišel v podobě chlapa, co měl vypadat jako Sarah Jessica Parker, protože je fakt, že byl skoro stejně hnusný jako ona, takže to jediné se trošku povedlo. Vydržel jsem asi do půlky a úplně mi to stačilo. Nikdy víc, nikdy znovu. ()

Reklama

Skrk odpad!

všechny recenze uživatele

"Tahle země není pro starý, Wanted, Wrestler, Juno, High school musical 3, Hannah Montana, Hancock, Sex ve městě, 10 000 př.n.l., Jumper, Letopisy Narnie:Princ Kaspián, Leť's Dance, Iron Man, Hellboy, Hulk, Cloverfield, Alvin a Chipmunkové, Temný rytíř, Speed racer, Indiana Jones 4, Noc v Muzeu, Beowulf, Kung Fu Panda." -> tak tyhle filmy stačil totálně sk*rv*t nebo jim naopak přilepšil (High school musical, Hannah Montana,...) tenhle totální shit, kde humor znamená hovna, krkání atd. Totální ubohost! ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Nedbal jsem na rady známých, zakoupil, viděl a ... a musím říct, že jsem se zasmál. Teda, abych nevypadal jako vůl, film je über sračka a rozesmály mne v něm 2 scény: 1) Chipmunkové. "Jsou sladcí". No teda jak spustili growlem, no growlem, prostě jak začli řvát a hrála jim k tomu tvrdá muzika, tak to jsem vážně vyprskl smíchy. Navíc ty pekelnické oči, jo tohle se povedlo. 2) Sex ve městě. Sarrah Jessicu Parker hrál chlap a musím říct, že jsem skoro nepoznal rozdíl:) Moc jsem ale nepobral, proč tam parodují nové fláky (Ironman, Hellboy, 10 000 let př.n.l.) a do toho míchají už celkem (oproti těm ostatním) starý flák Twister (tornádo a hlavně ty krávy). Nicméně, taková parodie na 300 byla o dost horší, tam jsem se nezasmál ani jednou, kdežto u Disaster Movie jo (2x:). 2/10 ()

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné co občas vzniká za díla. Toto se vymyká zdravému rozumu. Ani se vlastně nejedná o film, jelikož se zde nevyskytuje téměř žádný příběh. Celé to je jen sled scének, kde se tvůrci snaží parodovat za každou cenu a je jim úplně jedno, že nic z toho co se děje nedává smysl. Vrší jen známé filmy (nebo spíše postavy z filmů) na jednu hromadu, aniž by to měli jakkoliv uspořádané. Vůbec jim nepřišlo trapný, že parodují "Jumpera" a během pár vteřin se snaží zesměšnit "Letopisy Narnie". Je to prostě hnus, který nejde doporučit nikomu jehož IQ přesahuje hranici 80 bodů. Udivuje mě, kde se na takový hnůj vzali peníze. Tohle není film ale jen drzá urážka filmového řemesla, za kterou bych jejich tvůrce pověsil (za jakoukoliv bolestivou část těla) do průvanu. Jediné za co tvůrce chválím je to, že svůj výtvor ohodnotili už v názvu. Vážně to je KATASTROFA!!!!!!!!!!! PS: napočítal jsem 28 filmů, z nichž žádný nebyl parodován ani podprůměrně. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Film si rychle po premiéře vybojoval místo nejhoršího filmu historie na IMDb. (Karlos80)
  • Film paroduje i filmy, které měly v době psaní scénáře daleko před premiérou, tudíž scénáristé ani nevěděli, co vlastně parodují. Například Hancock a Temný rytíř. (hippyman)
  • Dátum, kedy vo filme zanikne svet, je totožný s dátumom vydania filmu. (rador)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama