Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (689)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Seltzer-Friedberg, Souchotě, Spála, Syfilis... Tolik stručný výsek z obsahu Encyklopedie lidských chorob a nemocí vydaného v roce 2009 odborníky z Massachusettského zdravotního institutu.. Sledování tohoto zhovadilého guláše vyžaduje jistou dávku osobní statečnosti, kterou bych přirovnal k prostrčení vlastního nádobíčka potřeného tapíří krví dírou od suku vprostřed dlouhé fošny a následnému vyplutí na tomto improvizovaném plavidle po proudu Amazonky vstříc hejnu muslimských piraň, kterým zrovna skončil Ramadán. Hlavního představitele doporučuji pro roli Macha v hrané verzi českého animovaného seriálu, protože má naprosto ideální levý ušní blinkr pro sjíždění schodového zábradlí.. ()

ArsenalEagle odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film jsem si stáhl v domění, že se trochu pobavím, jako to bylo např. ve Velkej biják, Scary Movie,.. nebo Drsnej Doják a on OMYL, tak nudnou, nesnesitelně trapnou parodii(* pokud se tomu parodie dá vůbec říkat) jsem ještě neviděl! Opravdu byla jen jedna malá scéna, u které jsem se pousmál, a to když přišla Carmen Electra. Toto byl opravdu nejnudnější film co znám. 5% ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Režisérské duo Friedberg/Seltzer jsou specialisté na parodie a jejich styl mně velmi sedí. I tentokrát s kulometnou kadencí chrlí jeden vtip za druhým a ušetřen nezůstane žádný z posledních hitů - odnese to např. 10 000 B.C., a to hned v samotném úvodu, a pak už to jde ráz naráz, celebrita ne-celebrita a tvůrci se trefují do jejich nemožných hvězdných manýrů hodně hustě. Amy Winehouse, Justin Timberlake, Indiana Jones a tajemství křišťálové lebky, Jessica Simpson, Muzikál ze střední, Hanna Montana, Hulk, Iron Man, Batman, Čipmánci, Beowulf, Tahle země není pro starý, Juno, Letopisy Narnie a princ Kaspian, Superbad, Twister....a tak bych mohl pokračovat donekonečna, to slíznou jak nikdy a upřímně jim to přeji. protože jsem se nad tou směsicí dokonalých, trefných, hrubozrnných i nechutných a trapných gagů bavil. Můžu prohlásit, že šílená režisérská dvojka Seltzer/Friedberg u mě opět naplno zabodovala. A tím pádem se pro mě stávají králi parodie. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

Disaster Movie sem zatim ještě neviděl,což je bezpochyby nejvetěí klad tohoto díla,ovšem o hodnocení nemůže být pochyb... (edit : spíše ze zvědavosti sem si Disaster Movie pustil a vetší hovadinu sem opravdu nikdy neviděl.Velkej Biják a Děsnej doják byly trapnosti první kategorie,ovšem tohle je ještě o nějaký ten level výše.Osobně bych pány Friedberga a Seltzera nechal pro výstrahu popravit za úsvitu.A teď mě omluvte,du dvd s touto perlou zakopat na zahradu.Snad mi tam ještě poroste tráva) ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Naprostá kravina... Říkáte si, že to jsou asi všechny parodie, no ale tohle bylo extrémní... Samozřejmně plno trapných scén no a děj ? O tom radši nemluvím. Ale přímo na odpad to nevidím, protože když to srovnám s Velkým bijákem (Epic Movie), tohle bylo alespoň o trochu lepší a hlavně jsem se alespoň párkrát zasmál, i když to byly trapárny. Jinak parodovat Jessicu Simpson, Hannah Montanu, Amy Winehouse a další byl možná dobrý nápad, ale výsledek nebyl vtipný... No jo, nejsem si jistý jestli se vůbec někdy natočí lepší parodie než Scary Movie... ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Dle filmu končí svět 29. srpna 2008, tedy v den premiéry filmu. (rafix)
  • Film se natáčel v Sheveportu v americké Louisianě. (rafix)
  • Snímek se umístil na 14. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno