Reklama

Reklama

VOD (1)

Právnička Alexis se rozejde s přítelem, ale ten jí chce dokázat, že existují i horší muži. Ve hře se tak ocitá jeho kamarád Tank se spoustou špatných vlastností. Jenže tentokrát se hraje bez pravidel…  Úspěšná právnička Alexis (Kate Hudsonová) se právě rozešla s přehnaně horlivým Dustinem (Jason Biggs) a chce si pořádně užívat svobody. Dustin je ovšem do Alexis beznadějně zamilovaný a je ochoten udělat vše, aby se k němu vrátila. Najme si proto kamaráda Tanka (Dane Cook), aby milované dívce předvedl, že existují mnohem horší muži než on, a Alexis se pak znovu vrhla Dustinovi do náruče. Tank má totiž všechny špatné vlastnosti, jaké chlap může mít, i když uvnitř, někde hodně hluboko, je vlastně romantik... Alexis toužící po nezávislém flirtu sice není typickou romantickou hrdinkou, ale i když o to nestojí, nová láska visí ve vzduchu... Americkou romantickou komedii natočil režisér Howard Deutch. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (242)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Podobných tuctovek jste určitě viděli mraky. Neurazí, nenadchne, ale ať si kdo chce, co chce říká, já se bavil. Mimo jiných se zde blýsknul Alec Baldwin, který mi stylově připadal blízký své roli z 30 Rock. Co dál zmínit? Asi každý u takhle napůl bláznivé komedie čeká happy end a zajímá ho, jak se s ním tvůrce popere. Děsím se kýčů, ze kterých sladkost přímo kape a jsem rád za jakékoliv vtipné originální završení, které se v tomto případě celkem povedlo. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jestli si film pustím někdy znovu? Spíš ne, než ano. Jestli jsem ale litovala 108 minut tohoto filmu? Ne. Realita s věčně usměvavou Kate Hudson a fakt skvěle nepříjemného Danea Cooka :) Jason Biggs se z mého pohledu asi nikdy nevymaní z rolí věčně zakřiknutého a lehce hloupého kluka, který nikdy nezíská to, po čem doopravdy touží :) Ukázka 10ti kroků, jak zkazit sympatie k určitým lidem a přitom dobrý způsob jak se vrátit ke "starým" ;) ()

Reklama

mysiak 

všechny recenze uživatele

Dane Cook rulez!...dlho som sa takto na jednej postave a hercovi nepobavil, no proste tento herec sa pomaly ale isto stáva jedným z mojich obľúbených komediantov...k filmu, je nudný, preplácaný, omielaný, a jedine čo ho fakt dáva na tie 2 hviezdičky je Dane Cook..tento herec dokáže vytiahnuť celý film z nudy...pretože tento film je nudný, ale Dane Cook ma zachránil... ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám rád ty rádobyusměvný kecy o sexu a v tomto filmu jich bylo nemálo. Dějově na nic, ale určitě to nemá na scénář, který byl tak špatný, že to jsem dlouho neviděl. Sice tam pár vtípků, které za něco stály bylo, ale to nestačí. Biggs se mi tady vůbec nelíbil, Hudsonka také ne, ale ani jeden nepřekonal Baldwina. Dát na takovou roli, tohohle herce, to je snad hřích. Ty jeho kecy byly nesnesitelný. Trochu to zlepšil Dane Cook svým charisma, ale i tak je to odpad. 10% ()

Orthank 

všechny recenze uživatele

Hlboko priemerná romantická komédia, ktorá zaujme snáď len úvodným prípadne záverečným hraním sa s chronológiou.To však nestačí, na viac než dve hviezdičky aj keby som si k tomu pridal zopár vtipných situácií,niekoľko úsmevných mimík hlavných predstaviteľov prípadne smutne nevyužitého Aleca Baldwina ,pretože to nevkusné vykrádanie inej veľmi podobnej komédie s Willom Smithom sa jednoducho nedá nevšimnúť..... ()

Galerie (66)

Zajímavosti (7)

  • Název filmu je vypůjčen z hitu kapely The Cars, který ve filmu zazní. (Elisebah)
  • Třetí komedie, na které Dane Cook spolupracoval s Lionsgate. (Baffer)
  • V čase 24:30 bere Alexina spolubydlící do rukou halenku, kterou si prohlíží a potom s ní jde za Alexis (Kate Hudson). V dalším záběru má však Alexis danou halenku už na sobě. (Iveet)

Reklama

Reklama