Reklama

Reklama

VOD (1)

Právnička Alexis se rozejde s přítelem, ale ten jí chce dokázat, že existují i horší muži. Ve hře se tak ocitá jeho kamarád Tank se spoustou špatných vlastností. Jenže tentokrát se hraje bez pravidel…  Úspěšná právnička Alexis (Kate Hudsonová) se právě rozešla s přehnaně horlivým Dustinem (Jason Biggs) a chce si pořádně užívat svobody. Dustin je ovšem do Alexis beznadějně zamilovaný a je ochoten udělat vše, aby se k němu vrátila. Najme si proto kamaráda Tanka (Dane Cook), aby milované dívce předvedl, že existují mnohem horší muži než on, a Alexis se pak znovu vrhla Dustinovi do náruče. Tank má totiž všechny špatné vlastnosti, jaké chlap může mít, i když uvnitř, někde hodně hluboko, je vlastně romantik... Alexis toužící po nezávislém flirtu sice není typickou romantickou hrdinkou, ale i když o to nestojí, nová láska visí ve vzduchu... Americkou romantickou komedii natočil režisér Howard Deutch. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (242)

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od jiných nepovažuji tuto komedii za něco ,,strašného", ale naopak za něco docela vtipného. Ač je tato komedie s příměsí romantiky, tak ta vůbec neškodí. Pokud hlavní hrdina chce na dívku zapůsobit odstrašujícím způsobem, tak se mu to celkem daří a já s tím nemám problém. Často jsem se musel zasmát, což je samozřejmě velké plus. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie se spoustou sprostých slov rozhodně nebyla špatná, ale musím se přiznat, že takovýto slovník bych čekal v teenagerovské komedii, ale ne v romantické komedii, kde je hlavním hrdinům kolem 30 let. Když to vezmu příliš konkrétně, tak včera jsem viděl teenage komedii, kde nebylo ani zdaleka tolik sprostých slov, jako v tomto filmu. Ale abych se nevěnoval jen tomuto pro mě velmi překvapujícímu faktu, tak musím konstatovat, že Dane Cook mě zaujal už ve třetí romantické komedii, nevím, jestli mu tenhle žánr sedí, nebo jestli dokáže takhle skvěle zahrát všechno, ale jeho part se mu rozhodně povedl. S touhle komedií mám ale jeden problém, a nejsou to ta sprostá slova, to jsem zmínil jen pro zajímavost. Při sledování této komedie se totiž u mě mnohokrát dostavil pocit, že tohle už jsem někde viděl, že komedie nenabízí příliš originality a říkal jsem si, že jestli se Tank vrátí k Alexis, tak se má slova potvrdí. Jak to dopadlo asi netřeba dodávat, film jel podle ověřených postupů a mé zklamání tak dostalo jasné obrysy. Ano, možná byl originální nápad, že hlavní hrdina se nechává najímat od chlapů, kteří dostali kopačky, aby si vyrazil s jejich holkama na rande, tam jim ukázal, jak sprostí taky chlapi umějí být, a ty ženy se pak ještě rády dobrovolně vrátily ke svým odkopnutým partnerům. Ale bohužel jinak to bylo mnoho klišé a troufám si tvrdit, že za nějakou dobu budu mít problém si vybavit, o čem tenhle film byl. Ale dalo se na to koukat a ani jsem se příliš nenudil, takže uděluji průměrné tři hvězdy. ()

Reklama

ladko 

všechny recenze uživatele

"God, I'm a fag." Ono je to strašne nevyrovnané...A pritom to malo potenciál ísť veľmi vysoko. Film sa snaží byť pekne politicky nekorektný, ale často to vyznieva do stratena. Pekne to vidno na začiatočnom i konečnom "odpočítavaní", kde sa skvelé a poriadne vtipné momenty striedajú s takými, že človek má pocit, že ich snáď napísalo 12 ročné dieťa(so zmyslom pre humor na úrovni 11 ročného...). Naviac romantická línia je často divná...A film po svižnom začiatku trochu v druhej polovici stratil tempo i vtip, aby na konci zase pridal. Ja neviem no, taká jednoduchá, ale rozporuplná R-ková romantická komédia - a miestami debilná(ako tento komentár, ktorému snáď ani sám nerozumiem:D). Je to skôr na tri a pol a hviezdy, ale za ten jej zadok musím dať štyri hviezdy. A btw - cross joint z Pineapple expressu a cross pizza z tohoto filmu by tvorili pekný team:). ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"VYPADÁŠ JAKO BY CHEWBACCA A SNĚŽNÝ MUŽ MĚLI DÍTĚ, KTERÉ SE VYKADILO, TO HOVNO OSLEPLO A UDĚLALO TI ÚČES." Romantická komedie, která se snažila o nekorektní pohled a častokrát se jí to i povedlo. Dane Cook je v tomto ohledu dokonalý zjev, kterému huba jede jako rotační kulomet, což navíc dokáže podepřít vhodnou mimikou ("DĚLEJ, SAMO SE TO NEVYKOUŘÍ!), ale zapeklité zákruty zprofanovaného žánru ho brzdí v rozletu. Předně, těžko diváka přesvědčit, že by člověk, co se mu na začátku objevila v posteli modelka Mini Andenová ("JSEM SNAD NĚJAKÁ PÍCHAČKA?"), by se nějak zvlášť ucházel (neřkuli neodvratně toužil) o průměrné stvoření formátu Kate Hudsonové (neustále nás někdo přesvědčuje, že zrovna tato herečka je pro romantickou komedii zaručenou volbou, ale NENÍ!!), která si navíc opět neodpustila svou promenádu v podprsence, vypadající na ní jako motýlková náplast. Biggs zase (ve své klasické poloze) pomalu ale jistě leze na nerva, takže jedinou další životaschopnější figurou jest postava Tankova nadrženého tatíka, s gustem sehraná Alecem Baldwinem. Jako bavil jsem se, občas se i pochuti zasmál, ale zmíněné výtky platí dvakrát červeně podtrženy! "V LÁSCE MŮŽEŠ VĚŘIT JEN JEDNOMU. ŽÁDNÝ KAMARÁDCE, ANI SVÝMU ROZUMU. ALE TOMU HLÁSKU, CO MÁŠ VE SVÝ MRNDĚ." 60% ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jestli si film pustím někdy znovu? Spíš ne, než ano. Jestli jsem ale litovala 108 minut tohoto filmu? Ne. Realita s věčně usměvavou Kate Hudson a fakt skvěle nepříjemného Danea Cooka :) Jason Biggs se z mého pohledu asi nikdy nevymaní z rolí věčně zakřiknutého a lehce hloupého kluka, který nikdy nezíská to, po čem doopravdy touží :) Ukázka 10ti kroků, jak zkazit sympatie k určitým lidem a přitom dobrý způsob jak se vrátit ke "starým" ;) ()

Galerie (66)

Zajímavosti (7)

  • Název filmu je vypůjčen z hitu kapely The Cars, který ve filmu zazní. (Elisebah)
  • Zadek, který popadne Dane Cook, ve skutečnosti nepatří Kate Hudson. (HellFire)
  • Třetí komedie, na které Dane Cook spolupracoval s Lionsgate. (Baffer)

Reklama

Reklama