Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Mix Prciček a Road tripu se ukázalo jako příjemná podívaná v podobě Sex Drive. Předvídatelná přiblblá teen komedie za nekončící cestou jednoho 18-ti ročního kluka a jeho přátel, za ukončením panictví, která má pár dobrých vtipů a Amandu Crew. Díky Amišům,Pánovi Koblihovi, Ianovu staršímu bratrovi a jeho nejlepšímu kámošovi se film u mě dostal na 4 hvězdy i když slabší. Učelem bylo pobavit za každou cenu a to se povedlo. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Je to prostě úlet ve stylu Prciček, kterej mam moc rád. Jasně, někdo si tu může stěžovat na nulouvej příběh nebo nedostatečně svostnou režii či nulovej přesah a podobný píčoviny, který u filmů jako tenhle nehrajou žádnou roli. Od první do poslední minuty jsem se skvěle bavil. Pestrost vtipů a scének je tu perfekní. Ale na pět hvězdiček tenhle film posouvaj hlavně vedlejší postavy v čele se skvělym Marsdenem (jehož postava má ve finále menší rozuzlení, který jsem teda prokouk' už na začátku filmu :)) ), ale taky amišem Sethem Greenem nebo vandrákem Davidem Kroechnerem. Jak jsem psal, já se bavil naprosto skvěle a všem, co maj tyhle filmy v lásce to doporučuju a všem, co filmy tohodle rázu nemaj rádi prosím, aby na to radši nekoukali, protože si Sex Drive rozhodně zaslouží víc jak 65%. ()

Reklama

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Klasická, příjemná, americká komedie. Děj se dá snadno předvídat (ostatně jako u většiny komedií na tohle téma), proto je tak těžké dnes natočit alespoň z části originální komedii.... nikdo nechce koukat na American pie 100x jinak a myslím, že Sean Anders dal dohromady v celku solidní, nečím odlišnou záležitost. Pro odreagování je Sex drive určitě ta správná volba. ()

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Celkem pohodová road movie o jedné panické cestě v klasickém GTO z roku 1969. Je příjemné vidět, jak se film a jeho postavy postupně vyvíjejí a celé se to nezvrhlo jen v přehlídku nahých těl, chlastu a zábavných amerických večírků. Vedle té emoční roviny a nalezení té pravé lásky však zůstala zachovaná i zábava, na kterou jsme v podobných snímcích již zvyklí, a kterou tu samozřejmě také očekáváme. I přes některé momenty je to v podstatě další tuctovka, donut vás ale jistě potěší a to bude asi to hlavní, co si odsud odnesete, protože až se trochu seznámíte s hlavními charaktery, bude vám hned jasné, jak to celé dopadne. (6/10) ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná dávka typického amerického klišé na bázi ztráty panictví, kde jdou po sobě navzájem dost předvídatelné scény, ale na druhou stranu hraje skvělý soundtrack a James Marsden byl fakticky na zabití (v tom dobrém slova smyslu). Zkrátka učebnicový příklad americké komedie, která ničím nepřekvapí, ale ani neurazí. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Trojice jezdí ve sportovním autě z roku 1969 z třídy tzv. "muscle cars" (silná americká auta). Jedná se o model 1969 Potiac GTO Judge s motorem V8 (osm válců), s výkonem cca 300 koní a objemem 6250 ccm (prostě 6,3l). Rex (James Marsden) jezdí na motorce Honda CR 125 R. (c.tucker)
  • Ve filmu je překvapivé množství speciálních efektů, což si vyžádala skutečnost, že byl natočen na Floridě. Většina těchto speciálních efektů zahrnovala odstranění palem v pozadí. (veronikajel)
  • Revolver v závěrečné scéně je 6ti ranný Colt Python ráže .357 Magnum. Jeden z nejsilnějších revolverů vůbec. (c.tucker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno