Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Soudě dle nehodnocené verze, s kterou si tvůrci vyhráli opravdu do sytosti, ať už prvnotním "rantem" na téma rozdílů theatrical / unrated verzí, když v průběhu filmu prostě projde záběrem nahá ženská (jen tak, vložená green screenem ještě k tomu), když je občas slyšet štáb, jak se řehtá nebo jsou slyšet výrazy jako "cut" a podobné prorážení 4. stěny. Navrch toho je tu pohodová road movie, zjednodušená, tak jak to v dnešní době bývá, ovšem nijak ochuzená o vtipné scény. Plus skvělý popis "friendzoned" statusu. A full-frontal-nudity je zde použita převážně k tvorbě vtipu, nikoliv k... no však víte. Oddychová komedie, svým způsobem protipól klasických nefekálních teenage komedií, kde to ovšem není na škodu. Road movie kvalitní, se správně různorodými postavičkami, ačkoliv některé jsou vyloženě stereotypní. Z ostatních bych vypíchnul hlavně Setha Greena jako správného Amishe a ty dva týpky, co se snažej nabalit každou holku co potkaj. Ty jejich dialogy jsou fakt humot. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

In memory of our friend José Duarte...and his fabulous balls. 4 velký hvězdy za unrated verzi. Parodie na americky ratingy, kde muze strikat krev na vsechyn strany, ale nesmi by tvidet ani kotnicek se povedla. Bezucelna nahota v kazdy davovy scene je dobra odpoved a i bez ni musi byt dobra rated verze...Pribeh sam je sice hodne ohranej, na druhou stranu s vybornou hudbou, s par zivotnimi pravdami a v podani dobrych hercu v hlavnich i mensich rolich. Jen jsem moc nechápal, jak moh hlavni hrdina chtit jen na chvilku nejakou jinou nez Amandu Crew. Ona je taky fabulous;-) ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Zábavná teen-komedie se skvělym Pontiacem GTO a hromadou pěknejch buchet. Od začátku to svižně ubíhá k očekávanýmu finále, žádný velký překvapení se nekoná, ale to celkem nevadí. Prostě jsem se pobavil, i když se nemůžu ubránit pocitu, že se z toho dalo vyždímat víc. Jinak jsem viděl "normální" verzi, ale určitě se budu chtít časem podívat i na director´s cut... ()

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Celkem pohodová road movie o jedné panické cestě v klasickém GTO z roku 1969. Je příjemné vidět, jak se film a jeho postavy postupně vyvíjejí a celé se to nezvrhlo jen v přehlídku nahých těl, chlastu a zábavných amerických večírků. Vedle té emoční roviny a nalezení té pravé lásky však zůstala zachovaná i zábava, na kterou jsme v podobných snímcích již zvyklí, a kterou tu samozřejmě také očekáváme. I přes některé momenty je to v podstatě další tuctovka, donut vás ale jistě potěší a to bude asi to hlavní, co si odsud odnesete, protože až se trochu seznámíte s hlavními charaktery, bude vám hned jasné, jak to celé dopadne. (6/10) ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Nádherné. Perfektní. Osobité. Geniální. A hlavně velice vtipné. Od filmu jsem toho příliš nečekal, jen jsem věděl, že to má být o cestě za ztrátou panictví, ale co jsem viděl, to mě dostalo totálně do kolen a jakmile jsem začal hrát s tvůrci jejich hru, což bylo prakticky od první scény filmu, tak jsem pochopil, že tenhle film je geniální a že ho nelze odbít jen nějakým suchým konstatováním "další napodobenina Prciček". Já v tom vidím hodně originální a velice zajímavou teenagerovskou komediální road movie, u které jsem se hodně solidně pobavil a která mě několika fakt povedenými fórky a hláškami totálně odzbrojila a rozesmála, za všechny budu jmenovat například webové stránky "močícíženy.com" nebo hlášku "Ta kobliha má pravdu, měl bys jí poslechnout" (možná ta hláška zněla trochu jinak, nevybavuji si to konkrétně). Já jsem se prostě bavil, a jakmile se objevil na scéně geniální Seth Green jako vousatý amish, tak bylo vymalováno, pro tohoto herce mám slabost už od filmu "Ruka zabiják" a tady prostě a jednoduše exceloval, jeho sarkasmus a suchý humor byl jednou z nejvtipnějších částí filmu. Mám pocit, že už snad ani není co dodat, tato komedie na mě zafungovala naprosto dokonale a není důvod jí jakkoliv ubírat na hodnocení, jak už jsem několikrát napsal, když se mi nějaký film maximálně líbí, tak tam neváhám napálit maximální hodnocení. Takže je to za pět hvězd a tvůrcům patří poděkování za to, jak perfektně mě dokázali pobavit a potěšit. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Film je natočen na motivy knihy "All the Way" od Andyho Behrense. (Dlee)
  • Dva asistenti výroby strávili dva dny věšením všech bot na strom, na který pověsili boty v celkové hodnotě 1 000 amerických dolarů. (veronikajel)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno