Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

Psema 

všechny recenze uživatele

Přes dvě hodiny děje, který je předvídatelný jako bezdomovcův výběr mezi Okenou a Mr. Properem, a přesto to není nuda. Sex Drive se totiž nebere od samého začátku ani na chvíli vážně, a tak si může dovolit prakticky cokoliv od umlácení králíka až po orální sex se žvýkačkou. Sean Anders má talent a koriguje scénář s takovým nadhledem, že mu může spousta žánrových kolegů políbit zadek. Hlavní hrdinové jsou sympaťáci od kosti, Amanda Crew dodává romantické lince trochu neotřelého šarmu a báječný James Marsden zas a znovu ukazuje, že si ze sebe milerád udělá legraci a troufne si i na... kdepak, tenhle spoiler neprozradím. ;) Každopádně zatraceně výživná old-school komedie, která nikdy nepřešlápne čáru nechutnosti a i ty největší sprosťárny podává vcelku vkusně. A těch pár "Tits & Dicks" momentek taky pobavilo. 7 s velkým plusem. P.S.: Kobliha má náběh na kult. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

No jo, časy prciček jsou nenávratně pryč a tenhle parazit si o nich může nechat jenom zdát. Většinu času absolutně nevtipný a trapný road trip, ve kterém lítá vzduchem všechno možné jen ne dobrý vtipy a hlášky. Hlavní trio je absolutně nesympatický a James Marsden si to sice šíleně užívá, ale sám to utáhnout nedokáže. On a celkem slušnej soundtrack jsou tak jediný klady jinak naprosto zbytečnýho a strašně dlouhýho filmu. ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Absolutně nekorektní, ale přesto zábavná jízda, která má své skvělé chvilky (Ianův brácha, stopař, židové), ale i slabší stránky (vykrádání kultovních scén z Prciček, pochodující nahotinky aneb Opakovaný vtip přestává být vtipem, dědkovy a jiné genitálie atd.). Celkově ale koukatelná záležitost, která ale výrazněji nevybočuje ze žánrového průměru. Viděna Unrated verze. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná dávka typického amerického klišé na bázi ztráty panictví, kde jdou po sobě navzájem dost předvídatelné scény, ale na druhou stranu hraje skvělý soundtrack a James Marsden byl fakticky na zabití (v tom dobrém slova smyslu). Zkrátka učebnicový příklad americké komedie, která ničím nepřekvapí, ale ani neurazí. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Až na pár zbytečných nechuťáren vlastně docela příjemný překvapení. Hlavní ženská hrdinka se mi líbila, což je u podobných filmů základ, druhý dva klucí sympatičtí blbbouni, super kára a skvělé vedlejší postavy, často doslova geniální (Amish Seth Green). Já si prostě na podobné filmy celkem potrpím, Sex Drive se tedy vedle Eurotripu a Prciček řadí do mé guilty pleasure skupinky teenage odpaňicovacích komedií. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Hoci putoval film do kín s prístupnosťou R, bol natočený podľa románu pre mladých. (Raccoon.city)
  • Mitsubishi Eclipse, ve kterém jezdí Andy (Charlie McDermott) a Randy (Mark L. Young), je totožné s vozidlem, které se objevilo ve filmu Rychle a zběsile (2001). (DoMoS)
  • Dva asistenti výroby strávili dva dny věšením všech bot na strom, na který pověsili boty v celkové hodnotě 1 000 amerických dolarů. (veronikajel)

Reklama

Reklama