Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (142)

Loooki 

všechny recenze uživatele

Tú jednu hviezdičku ten film, má iba, preto, že po tom, čo na slovensku bolo zrušené jediné IMAX kino, a fascinujúci svet 3D akosi? zmizol pod zemský povrch toto je jediným potešením pre deti predškolského veku...Ja som ho zo sestrou absolvoval, stačilo. Príbeh o muchách, ktoré poletia na mesiac, však nemôže dokonale zaujaťako rozprávky od Pixaru aj napriek tomu, že na neho hľadíte cez červeno modré okuliare :) ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Poměrně emotivní animák, který ale nemá takový spád, jaký bych očekával/přál si. Šlo o mé pořádné setkání s technologií 3D a musím říct, že to na mě docela zapůsobilo (ano, jsem chlapec z malého města :D), ale po prvních minutách, kdyby byly její možnost využívány naplno, nastalo jen takové oťukávání "3D objektů". ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Správný příklad toho, jak by se neměl dělat animovaný film. Téměř nekoukatelná, bez aspoň jednoho pořádného filmu a s ne moc kvalitní animací nuda, u které bude zívat každý starší 10 let. Příběhově to je o ničem a celý film se skládá z toho, že mouchy někam letí nebo někam padají. To by nebylo tak špatně, kdyby u toho byl občas nějaký vtip a to bohužel není. Uznávám, že ve 3D to možná má svoje kouzlo, protože je zde hodně dlouhých záběrů natočených právě jenom pro tento účel, díky té špatné animaci to ale musí selhávat i tak. Ve 2D každopádně naprosto zbytečný. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem od toho očekávala víc. Myslela jsem si, že to bude krásný animák pro děti, u kterého se pobavím atd...ale místo toho to byl animák, kde se nic nedělo, nebyla tu žádná sranda, děj, dobrodružství ....nic. Tvůrci se snažili abychom si mysleli, že mouchy nejsou vážně špatné..a už vidím, jak na palubě raketoplánu nechají žít 3 mouchy a řeknou, že jsou take členové posádky..jasně...i na animovaný film je to moc. Film mě zklamal, ale dívat se na to dalo a těm malým dětem nevadí, že je to úplně o ničem...takže 2 hvězdičky. ()

Yuriko 

všechny recenze uživatele

Netuším jak mohl někdo něco takového natočit. 3D neznamená, že to nahradí příběh. Viděla jsem to ve Francii (francouzsky, bez titulků samozřejmě XD a ještě k tomu 40 minutovou verzi), ale nakonec jsem byla ráda, že jsem tomu nerozuměla. Dialogy jsem si domyslela a i s největší fantazií to byla prostě blbost. Ty dvě hvězdy jsou za pár docela dobrých míst. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve studiích v Los Angeles. (Terva)
  • Kromě celovečerní verze filmu byly natočeny další dvě verze snímku o délce 49 minut určené pro promítání v zábavných parcích po celém světě. (Terva)

Reklama

Reklama