Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (142)

Eraserhead odpad!

všechny recenze uživatele

Nevyžaduji dokonalou pixarovskou animaci pokud je film zábavný. Tady nejen že je animace opravdu strašná, ale navíc je to hrozná nuda. Napadá mě snad jen Karcoolka, která měla taky dost hroznou animaci, ale pořád tam bylo několik vydařených fórů, které to vytáhly aspoň na průměr. Cesta na Měsíc je katastrofa po všech stránkách. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Většina animáků od Pixaru je dělána pro malé i velké publikum, tenhle ale v případě, že je vám víc jak 10, asi patřičně nedoceníte. Hrozně mi to připomíná všechny ty seriály, kvůli kterým jsem v šesti letech stávala o víkendu v sedm ráno. Hvězdička navíc za 3D zpracování, ze kterého mě tedy po deseti minutách šíleně bolely oči, a za krásně Sinatrovskou úvodní skladbu Fly Me to the Moon. ()

Reklama

Loooki 

všechny recenze uživatele

Tú jednu hviezdičku ten film, má iba, preto, že po tom, čo na slovensku bolo zrušené jediné IMAX kino, a fascinujúci svet 3D akosi? zmizol pod zemský povrch toto je jediným potešením pre deti predškolského veku...Ja som ho zo sestrou absolvoval, stačilo. Príbeh o muchách, ktoré poletia na mesiac, však nemôže dokonale zaujaťako rozprávky od Pixaru aj napriek tomu, že na neho hľadíte cez červeno modré okuliare :) ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Videl som len záver, ale to mi bohato stačí na ohodnotenie. Toto je totiž očividne film cielený na tých najmenších, ktorý sú natoľko nenáročný, že im neuveriteľne odbytá animácia a naivný dej nebude vadiť. Jedna hviezda v podstate ani neviem za čo, snáď len kvôli tomu, že hodnotím len na základe asi dvadsiatich minút filmu. 2/10 PS: Aldrinov dovetok na konci filmu, ktorý v podstate neguje celý film je priceless, takto rozbiť deckám sny. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $13,555,237Tržby Celosvetovo $38,351,220║ Tento priemerný CGI animák v prvom rade zachraňuje, že je robení 3D. Aj keď bola možnosť sledovať to len cez tie papierové modro-červené okuliare v klasickom kine, potešilo to v určitom merítku zrak. Príbeh je v robení v priamočiarej rovine a hlavne pre tých najmenších, v podstate ide o tip rozprávky určenej na pohodlný oddych, občas sa tu nájde pár vydarených fórkov, v celku štandardnej animácie na dnešnú dobu čo nepokazí dojem ale hlavne je že to je robené trojrozmerne, čím to ako tak v tomto merítku uspokojí. /videl v kine: 55%/ ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Kromě celovečerní verze filmu byly natočeny další dvě verze snímku o délce 49 minut určené pro promítání v zábavných parcích po celém světě. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve studiích v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama