Reklama

Reklama

Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (639)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Jsem zmlsaný Banou v Kpomicích, kde předvedl fakt parádní show, možná proto jsem cítil takovou pachut topornosti (nejen) v jeho herectví. Od McAdams nečekám nic jiného než úsměv a její ostré rysy v tváři, o něčem jako "hraní" nemůže být ani řeč. To, že jsem celé cestování nechápal není úplně důležitý, nebylo by to poprvé, ale mám pocit, že se v tom ztrácejí samotní tvůrci, protože tolik nelogických pýčovin je proti přírodě. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejdokonalejší druh romantického filmu. Příběh o knihovníkovi, který kvůli genetické poruše skáče časem a přesto najde svou osudovou lásku se mi zalíbil díky lehkosti a samozřejmosti vyprávění. Výborné obsazení Rachel McAdams a Erica Bany, kteří úžasným způsobem zapadli do svých rolí, je jedním z hnacích motorů celého snímku. Prostě jim to věříte. Jejich radosti i strasti jsou (až na jednu) uvěřitělné. To je hlavní klad. Hudba se taky moc příjemně poslouchá a vůbec je to celé moc fajn. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Netypická romance nabízí story, ve které musí zamilovaní hrdinové čelit opravdu zapeklitým překážkám. Jak vypovídá název, první housle tu hraje cestování časem. Ale bacha, žádný natvrdlý Timecop, i když tvůrci tu a tam tak trochu na hrdinovu anomálii kašlou a divák si musí leckdy odmyslet jisté logické lapsy. Jinak je tu ale všechno. Hlavně.. celkový nápad by byl poloviční, nebýt ústřední dvojice. Rachel McAdams i (nikdy mnou příliš milovaný) Eric Bana prozařují většinu scén, náležitě to mezi nimi jiskří a do svých postav se položili s poctivostí. Na diváky zaútočí také slušně rozehrané scény i dostatečně úderná romantika. *** až ****.. já na kapesník ani zdaleka nemyslel, takže za ***.. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nevyužitý potenciál. Mohlo to byť celkom zaujímavé, spojenie romantickej drámy s mojim obľúbeným sci-fi prvkom cestovania v čase ma riadne navnadilo. Ale už po pár minútach som sa nestačil diviť pomerne vysokému hodnoteniu tu na čsfd. Samotné cestovanie v čase bolo zmätočné, nelogické, neúčelové a halabala odbité. Dej plytký a nudný, zaľúbenci sa po rokoch stretnú len aby potom žienka mohla pokorne vyplakávať a čakať na muža, ktorý si zatiaľ poletuje niekde v červej diere. Jeho jedinou starosťou je po každom "cestovaní" nájsť, ale častejšie ukradnúť šaty a zmiznúť späť ku žienke. Na konci prišlo niečo málo emócií, ale to už film nezachránilo. Jediné hodné uznania je Eric Bana, ktorý podal dobrý herecký výkon. Ale čudujem sa mu, že súhlasil s účinkovaním vo filme s tak hlúpym scenárom. Film ako taký patrí do smetného koša. 35/100 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Cestovanie v čase mám rád, Rachel McAdams tiež a Bana je tiež v pohode. Príbeh bol tiež zaujímavý, ale na papieri to asi fungovalo lepšie ako vo filme. Robert Schwentke pre mňa vždy točil iba priemerne filmy a tu sa tiež moc nepredviedol. Celé mi to prišlo akési pomalé a nezáživné, pritom námet a herci neboli vôbec zlý. 60% - 3* ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Spolumajitelem filmových práv k literární předloze z pera spisovatelky Audrey Niffenegger byla jeden čas (dokonce ještě před tím, než byla kniha vůbec vydána) i producentská společnost Plan B Entertainment, vlastněná Bradem Pittem a Jennifer Aniston. (curfew77)
  • Filmové zpracování celosvětově úspěšného stejnojmenného románu od Audrey Niffenegger. (Sofia)

Reklama

Reklama