Reklama

Reklama

Triangle

Trailer 2

Obsahy(1)

Když Jess vyrazí s přáteli plachtit na otevřené moře, nemůže se ubránit pocitu, že je něco špatně. Podezření se realizují, když jejich jachta v bouři ztroskotá. Jediná šance na záchranu se jeví v možnosti dostat se na vzdálenou a zdánlivě opuštěnou loď. (Chatterer)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (388)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý psychotický hororový čajíček v čele s výbornou Melissou George a Thorovým mladším bratom vo vedľajšej úlohe, ktorý najviac pripomína kombináciu častí zápletiek hororu Loď duchov, skvelého sci-fi thrilleru Zdrojový kód, mysteriózneho seriálu Daybreak a čiastočne aj sci-fi FlashForward: Vzpomínka na budoucnost a nemeckého mysteriózneho filmu Die Tür. Škoda len, že sa z toho pánovi Smithovi (kvôli priezvisku som si to nemohol odpustiť) nepodarilo vyťažiť viac. Takto "len" veľmi slušný zamotaný horor s atraktívnou (a talentovanou) Melissou (rovnako odporúčam 30 dní dlhú noc). Pochvala za precíznu kameru s vynikajúcimi zábermi mora a oblohy. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

SPOILERY Jsou ti racci ale svině. Pro žrádlo udělají všechno, včetně hrátek s časem. Líbí se mi na filmu, že některé scény dají smysl až později, když vše zapadne do sebe, a že evidentně není vše omezeno jen na moře, že to má zvláštní, takovou snovou atmosféru, a i když se hlavní hrdinka chová podivně, přece jen její jednání dává jakýs takýs smysl. Celkově jde o vyprávěnou smyčku se dvěma, třemi variacemi, jež nakonec hrdinku donutí jet to celé znovu - ostatně ty spousty mrtvol na lodi, ale i racků pod srázem svědčí, že se to za chvíli nebude kam dávat. Možná by mne ale zajímal nějaký druhý díl, kde se ten gordický uzel podaří nějak rozetnout, pak by to bylo zajímavé a zajímavější - pokud bychom tento film vzali jako smyčkový úvod, z něhož není úniku. Něco, kde už bude mrtvol tolik, že se loď sama potopí, nebo někdo uspořádá na racky vyhlazovací hon. Jinak scény na opuštěné lodi se mi líbily moc - mám obecně rád odkrývání tajemství prázdných míst i měst. Jo, a taky jsem rád, že autor názvem lodi a odkazem na onu řeckou báji nabídl jisté vysvětlení událostí, jež se dějí. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo vážně něco! Zbožnuji takovéto filmy, u kterých se mi skoro zavaří mozek. Musel jsem si po zhlédnutí něco načíst, bylo mi sice hned jasné o co asi jde, ale až potom jsem si uvědomil, že tenhle film je téměř dokonalý. Ale hlavní je, že jsem se u toho bavil na 100%. Hodně dobře a poutavě vymakaný film. Výborné napětí, tísnivé prostředí, fajnoví herci. Nechci tu spoilerovat, i když bych rád vyjádřil o co jde, ale rozhodně se na to podívejte. Jeden z nejlepších filmů na poli "mysteriózních hororů". Ať žije mystery žánr. Nechápu, proč je film tak podhodnocený. Ti, co tomu dali nejnižší hodnocení, jsou buďto úplní primitivové a nebo prostě nedokáží ocenit, že tenhle film je něco víc než obyčejné tuctové horory současnosti. Lidi, věřte v tomto případě pětihvězdičkovým a jděte do tohoto filmu. Hlavně pokud máte rádi alternativní reality, cestování časem, časové smyčky a podobné věci. PS: Hodně brzy mě čeká druhé zhlédnutí, které bude stát opravdu za to... 85% ()

tibenskym 

všechny recenze uživatele

Buď mi niečo uniklo (a to som veľmi pozorne sledoval!!!), alebo scenáristom šlo len o zápletku a nie o to, aby to presne sedelo :-) Inak plytký príbeh, plytké postavy, iba to more bolo hlboké :D nevýrazná (slabo uvažujúca) hlavná hrdinka, paradoxne je tu veľmi dobre budovaná atmosféra s vhodným hudobným podkladom. Dokonca film ani chvíľu nenudí, bo stále ste v očakávaní ako bude vysvetlené, čo sa práve deje. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

To zase jednou chtěl být někdo chytrý a mysteriózní. Výsledek je iritující, nudný a nesmírně hloupý. Vystresovaná, nesympatická kráva, v hlavní roli, mě srala celej film, ale jakž takž bych vše prominul, kdyby to alespoň dávalo smysl. Ale nedává. Ta smyčka nefunguje, postavy se chovají hypernesmyslně a já v duchu bezmocně žasl, jak až moc je to debilní. Scéna s taxikářem je až komická. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Dej filmu sa odohráva v Miami, avšak celé nakrúcanie prebiehalo v Queenslande. (U_S_O)

Reklama

Reklama