Reklama

Reklama

Triangle

Trailer 1

Obsahy(1)

Když Jess vyrazí s přáteli plachtit na otevřené moře, nemůže se ubránit pocitu, že je něco špatně. Podezření se realizují, když jejich jachta v bouři ztroskotá. Jediná šance na záchranu se jeví v možnosti dostat se na vzdálenou a zdánlivě opuštěnou loď. (Chatterer)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (386)

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Lidskej mozek neni dost vyvinutej na to, aby věci pochopil, ale je dost chytrej na to, aby nám je ukázal. Wow! Teda, tohle jsem fakt nečekal. Myslel jsem si, že půjde tak nějak o klasickej rádoby horůrek, kde všichni zúčastnění budou pod stříškou svého nelogického myšlení umírat v litrech krve. To se ale vůbec nekonalo. Miluju filmy zabývající se tématem paralelních realit či jiných dimenzí (ono je to asi totéž, ale o to nejde) a i když je to tady podaný tak nějak pitomě (Nevědecky. Prostě horor kde běhá parta lidí a vůbec neví oč jde) tak faktory jako je hudba, kamera nebo průběh děje všechno povyšujou do nadprůměru, přičemž u některých situací běhá mráz po zádech a vy vůbec netušíte na koho právě koukáte (hlavně závěrečných 10 minut s váma asi docela zamává, pokud nejste suchar hledající chyby). Zkrátka a dobře je tenhle dimenzionálně zacyklenej film naprosto úchvatnej. Možná by to chtělo mrazivější atmosféru, ale což! Já si to užil. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Aj napriek dopredu (od polovice) jasnému a neprekvapivému záveru, miernej prekombinovanosti deja a občas drhnúcim súvislostiam to na mňa fungovalo. Za 15 minút sa film rozbehne, vizuál je aj na ten malý rozpočet slušný, nápad dobrý a atmosféra dostačujúca. Celkom inteligentné a ja som bol celkom spokojný. ()

Reklama

tibenskym 

všechny recenze uživatele

Buď mi niečo uniklo (a to som veľmi pozorne sledoval!!!), alebo scenáristom šlo len o zápletku a nie o to, aby to presne sedelo :-) Inak plytký príbeh, plytké postavy, iba to more bolo hlboké :D nevýrazná (slabo uvažujúca) hlavná hrdinka, paradoxne je tu veľmi dobre budovaná atmosféra s vhodným hudobným podkladom. Dokonca film ani chvíľu nenudí, bo stále ste v očakávaní ako bude vysvetlené, čo sa práve deje. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nemám dvakrát v oblibě filmy, kde se děj stále vrací dokola, i když z různých pohledů a případně lehce pozměněn. V momentě, kdy se hlavní postavy dostanou na palubu obří lodi, přestává všechna legrace (ta vlastně přestala už chvíli před tím) a nastane boj o život. Zajímavá myšlenka nakonec není zcela dotažena. Čekal jsem, že hlavní postava nakonec kletbu zlomí, ale dostalo se mi jen vysvětlení onoho absurdního kolotoče, ze kterého nelze vystoupit. Některé scény byly opravdu mrazivé - paluba pokrytá mrtvolami, které cosi spojovalo, či vršící se kopice racků na pobřeží. Zajímavé, ale na jedno podívání dostačující. ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Triangle mě vážně dostal! Pokud akceptujete nápad a vizi Christophera Smithse, jakožto režiséra a scénáristu snímku Triangle, tak vás čeká nesmírně vzrušující jízda od začátku do konce. Jak jde čas stále kupředu, veškeré v hlavě nakupené momenty a scénky vám budou zapadat jako hodinky, jenže ne tak úplně, protože co by to bylo za pořádný mindfuck! Časová smyčka je to, oč tu hlavně běží a jako hnací síla filmu mi vůbec nedovolila na vteřinu se od sledování odprostit. Během toho lapání po dechu jsem si vzpomněl na vynikajicí o dva roky starší španělský thriller Uvězneni v čase, který by se motivem, napětím, atmosférou a kuklou na hlavě :) dal k Triangle přirovnat. Tyhle časový kolotoče jsou fakt lahůdka, i když se dají najít mouchy, ale musím dát MAX! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Loď Aeolus, kam Jess (Melissa George) a ostatní nastoupí, se jmenuje po starověkém řeckém vládci větru. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama