Reklama

Reklama

Triangle

Trailer 2

Obsahy(1)

Když Jess vyrazí s přáteli plachtit na otevřené moře, nemůže se ubránit pocitu, že je něco špatně. Podezření se realizují, když jejich jachta v bouři ztroskotá. Jediná šance na záchranu se jeví v možnosti dostat se na vzdálenou a zdánlivě opuštěnou loď. (Chatterer)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (386)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Podobně jako u Ingrid:) tak při bleskovém výskytu temného mračna ve mně nejprve zatrnulo; a posléze dolehl i ten tísnivě-tíživý pocit, který se ještě přiživil vstupem na parník AEOLUS. I čím hlouběji se Jess propadala do časové smyčky(připomínající čubičku honící se za vlastním ocasem).., a rotující chvílemi, až do extremismu fata morgány. Shrnuto, podtrženo.. Po smyslu nepátrám a o přestěhování se „Bermudského trojúhelníku“ nepolemizuji. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jeden by si řekl, že být na dvou místech zároveň je obrovská výhoda. Né tak ovšem na liduprázdném parníku, kde je nejpoužívanějším nástrojem brokovnice. Triangle mě ale víc než svou atmosférou dostal svou pointou, na kterou jsem byl fakt zvědavý. Zvláště po tolika hříčkách s našimi ztroskotanci. Někoho možná uplně tak nenadchnou dejavu efekty a dialogy, ale až na pár výjimek jsou navázány logicky. Triangle není špatný, ale já bych se rád více bál... :-) 60% ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo vážně něco! Zbožnuji takovéto filmy, u kterých se mi skoro zavaří mozek. Musel jsem si po zhlédnutí něco načíst, bylo mi sice hned jasné o co asi jde, ale až potom jsem si uvědomil, že tenhle film je téměř dokonalý. Ale hlavní je, že jsem se u toho bavil na 100%. Hodně dobře a poutavě vymakaný film. Výborné napětí, tísnivé prostředí, fajnoví herci. Nechci tu spoilerovat, i když bych rád vyjádřil o co jde, ale rozhodně se na to podívejte. Jeden z nejlepších filmů na poli "mysteriózních hororů". Ať žije mystery žánr. Nechápu, proč je film tak podhodnocený. Ti, co tomu dali nejnižší hodnocení, jsou buďto úplní primitivové a nebo prostě nedokáží ocenit, že tenhle film je něco víc než obyčejné tuctové horory současnosti. Lidi, věřte v tomto případě pětihvězdičkovým a jděte do tohoto filmu. Hlavně pokud máte rádi alternativní reality, cestování časem, časové smyčky a podobné věci. PS: Hodně brzy mě čeká druhé zhlédnutí, které bude stát opravdu za to... 85% ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Lidskej mozek neni dost vyvinutej na to, aby věci pochopil, ale je dost chytrej na to, aby nám je ukázal. Wow! Teda, tohle jsem fakt nečekal. Myslel jsem si, že půjde tak nějak o klasickej rádoby horůrek, kde všichni zúčastnění budou pod stříškou svého nelogického myšlení umírat v litrech krve. To se ale vůbec nekonalo. Miluju filmy zabývající se tématem paralelních realit či jiných dimenzí (ono je to asi totéž, ale o to nejde) a i když je to tady podaný tak nějak pitomě (Nevědecky. Prostě horor kde běhá parta lidí a vůbec neví oč jde) tak faktory jako je hudba, kamera nebo průběh děje všechno povyšujou do nadprůměru, přičemž u některých situací běhá mráz po zádech a vy vůbec netušíte na koho právě koukáte (hlavně závěrečných 10 minut s váma asi docela zamává, pokud nejste suchar hledající chyby). Zkrátka a dobře je tenhle dimenzionálně zacyklenej film naprosto úchvatnej. Možná by to chtělo mrazivější atmosféru, ale což! Já si to užil. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Aj napriek dopredu (od polovice) jasnému a neprekvapivému záveru, miernej prekombinovanosti deja a občas drhnúcim súvislostiam to na mňa fungovalo. Za 15 minút sa film rozbehne, vizuál je aj na ten malý rozpočet slušný, nápad dobrý a atmosféra dostačujúca. Celkom inteligentné a ja som bol celkom spokojný. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Film se poprvé promítal na FrightFestu v Anglii. (Chatterer)
  • Dej filmu sa odohráva v Miami, avšak celé nakrúcanie prebiehalo v Queenslande. (U_S_O)

Reklama

Reklama