Reklama

Reklama

Hrůza v Connecticutu

  • USA The Haunting in Connecticut (více)
Trailer

Poté, co je rodina nucena se přestěhovat do nového bytu kvůli zdraví svého syna, začnou se v jejich novém domě dít zvláštní a nadpřirozené věci. Jak se později ukáže, nový dům stojí na místě, kde kdysi bývala márnice... (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer

Recenze (306)

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Roztomilá duchařina snažící se navázat na oldschoolovou americkou tradici žánru. Jak už zde bylo několikrát vytesáno v kámen, nestaneme se zde svědky ničeho byť jen vzdáleně připomínající originální filmový počin. Vše je od začátku předvídatelné a je tak hned jasné na čem filmaři staví především. Herecký ansábl ušel, jen mi moc neseděl představitel hlavní role... totiž, že ostatní ho hravě přehrávali a to včetně těch dvou děcek. Škoda, že tam nebylo více Amandy Crew, to by bylo velice příjemné zpestření. Prostě lepší než drátem do oka, řekl bych .) ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Jelikož hlavní hrdina, náctiletý hošík, má rakovinu, přestěhuje se jeho rodina do postaršího domu, ze kterého je to blíž do nemocnice. Ukáže se, že dům byl kdysi márnicí a že hošíka a posléze i jeho blízké pronásledují duše těch, co tu zemřeli. Bla bla, tak za originalitu Haunting in Connecticut bodíky určitě nedostane. Nedostane je ani za herce, hlavní hošík je nesympatický až do bolí a jediná hezká mladá holka neukáže, i přes dlouhou sprchovou scénu, ani bradavku. Čím však tenhle horror boduje, je slušně odvedené řemeslo, ve kterém vše šlape jak má, lekačky jsou správně načasované, závěr dobře graduje a nápad s očními víčky je správně creepy. Celkově mi z toho vylejzá velmi slušný průměr, který zbytečně hyzdí třeba naprosto zbytečná postava kněze. ()

Reklama

AppleCore 

všechny recenze uživatele

V podstatě úplně stejný jako 3:15 Zemřeš, ale s tím rozdílem, že tohle je o třídu strhujícnější a režijně povedenější. Slušná hudba navíc vytváří hodně emotivní (né tak doslova) momenty, který většina těhlech hororů postrádá. To nic ale nemění na tom, že i v nabušenym filmu podle true story nebudou starý dobrý klišé scény, který z toho dělaj jenom další typickej horůrek (rozhodně né špatnej, ale ani né dobrej). Strhující konec společně s Eliasem Koteasem přidává tu čtvrtou hvězdičku (horší čtvrtou hvězdičku). ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Bezpohlavní a generický duchařský horor, opírající se především o rádoby moderní zpracování a poměrně očekávané lekačky. Prosím vás, takovéhle horory nemůžou nikoho bavit - není tam atmosféra, dopředu víte, co se plus mínus stane v následující scéně, děj tak nějak lážo plážo plyne až se přistihnete, že je vám vlastně jedno, jak to skončí. Tenhle typ "televizních" hororů cílovka snad jen pro všechny ty televizní konzumenty čehokoli nebo teenagery, kteří přišli o všechny hororové klasiky. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Film se mi celkem líbil,hudba byla výborná a hororové scény se taky povedly,ale to by bylo tak všechno.Děj mi připadal takový nedodělaný a vše se korunovalo tím,že klukovi(Kyle Gallner) zmizela na konci rakovina.Ještě bych chtěl dodat,že mi postava faráře(Elias Koteas) nepřišla zbytečná.Hodnocení: 55%. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (15)

  • I když Elias Koteas vypadá ve filmu mnohem starší, než je Virginia Madsen, je ve skutečnosti starší jen o šest měsíců. (Chatterer)
  • Natáčelo se v Kanadě a to ve městech Winnipeg a Teulon. (Chatterer)
  • Tento příběh se poprvé objevil v románu "In A Dark Place: The Story of a True Haunting", jehož autorem je Ray Garton. (Chatterer)

Reklama

Reklama