Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casey Bowman je americký sirotek, který byl vychováván v klášteře dojo, kde se ho ujal mistr bojových umění Takedou. Z Caseyho se naučil bojová umění tak dobře, že ho Takeda zvažuje jako jednoho ze dvou kandidátů na svého nástupce, který bude mít za úkol pokračovat v dohledu nad posvátnou truhlou Yoroi Bitsu. Druhým kandidátem je další Takedův student Masazuka. Masazuka těžce snáší Caseyho přátelství s Takedovou dcerou Namiko a tak při vzájemném souboji s Casey na něj použije nepovolené praktiky boje. Za to ho Takeda z kláštera vyžene a za svého nástupce zvolí Caseyho. Masazuka potupně z kláštera odchází a slibuje pomstu. Za nějakou dobu se z Masazuky stává nájemný zabiják pracující pro společnost Temple Industries, kterou vede milionář Temple, který zároveň vede tajnou zločineckou organizaci a nechává Masazuku likvidovat své obchodní konkurenty. Masazuka stále cítí, že on by měl být faktickým nástupcem Takedy a stát se strážcem Yoroi Bitsu. Vrátí se tedy do chrámu, kde způsobí povyk a Takeda se proto rozhodne vyslat Caseyho s Namiko s truhlou do New Yorku za svým přítelem, profesorem Garrisonem. Masazuka znovu vrací do chrámu, kde povraždí všechny bojovníky a zabije i Takedu. Zjišťuje však, že truhla je pryč a že s ní Casey odjel do New Yorku... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (218)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Za takové cákance krve by se nemuseli tvůrci stydět ani v Bladeovi. Scott Adkins není žádný herec a tak se divák jen velice těžko může soustředit i na něco jiného než na jeho vypracované tělo a na souboje, kde krev opravdu caká jako z vola. Pochvalu si zaslouží nápaditá kamera. Příběh je dost o ničem a myslím že psaní scénáře zabralo asi tak 2 dny. Vyskytuje se tady nějaká tajná organizace ale ta je záhy nakonec zlikvidována. Jsem ještě zvědavý na paralelní film Ninja Assassin. Ale moc velké naděje do něj nevkládám. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Sympatické akční béčko s kvalitními bitkami, ve kterých úřaduje výborný Adkins, jsem už potřeboval jako koza drbání. Pomineme-li bojové pasáže, je Ninja navzdory jednoduchému ději o chlup lepší než vyčpělé vězeňské drama Undisputed II. Náplň filmu a prezentace chladné oceli v rukou ninjů zasekávající se do lidského masa, doprovázená výšplechty krve, nabízí asociaci s Americkými ninji až po videohru Ninja Gaiden 2. Ninja akčňák pro dnešní generaci, proč ne... 6-7/10 ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Najviac sa mi ľúbi scéna, kde jeden týpek čo naháňa hlavné duo hovorí nezabíjajte ju chcem ju živú a pritom po nich strieľa on aj ostatný :-).No ale už k filmu, prekvapilo ma akú kravinu dokázal po dobrom Undisputed II Isaac Florentine natočiť.Film obsahuje cool zábery, kopec akcií ale aj nezmyslov.Skratka nie je to dobrý film ale pozerať sa to dá.Isaac Florentine možno natočil trošku sračku ale treba uznať, že akcie vie a vyzerajú neskutočne cool aj so Scottom Adkinsom. 50% - 2* ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Blbej příběh mi nevadil, protože za 87 minut se u filmu, kde Scott Adkins nekompromisně mlátí zloduchy hlava nehlava, nudit nestihnu. Akrobacie je taktéž skvělá a dojde i na nindžovský vychytávky, které sice úplně nemusím, ale sem se to hodilo. Záporák běloch magnát byl fakt špatnej a japonka byla fakt chudák. Docela jí tam všichni nemilosrdně řezali. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Byly dva důvody, proč NINJU sledovat. Zaprvé jsem byl zvědav na comeback subžánru mého dětství (společně s NINJA ASSASSINEM) a za další jsem se chtěl konečně seznámit s fenoménem Scott Adkins. Co se týče prvního důvodu, oba filmy jsou koukatelné (assassin lepší), ale novou ninja mánii rozhodně nezvedly. Co se týče pana Adkinse, jedná se nepochybně o výjimečného atleta, jehož charisma se ale rovná nule (alespoň zde). Docela slušnou kreaci zato předvádí Tsuyoshi Ihara, jehož záporák se jistě vyrovná Black star ninjovi ze stále nepřekonaného AMERICKÉHO BOJOVNÍKA (Tadashi Yamashita), ale přeci jen na C.H. Tagawu stále nemá nikdo. Souhrnem je NINJA koukatelné béčko, které by sneslo charismatičtějšího hrdinu a méně dementní scénář, a to i v rámci žánru. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama