Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casey Bowman je americký sirotek, který byl vychováván v klášteře dojo, kde se ho ujal mistr bojových umění Takedou. Z Caseyho se naučil bojová umění tak dobře, že ho Takeda zvažuje jako jednoho ze dvou kandidátů na svého nástupce, který bude mít za úkol pokračovat v dohledu nad posvátnou truhlou Yoroi Bitsu. Druhým kandidátem je další Takedův student Masazuka. Masazuka těžce snáší Caseyho přátelství s Takedovou dcerou Namiko a tak při vzájemném souboji s Casey na něj použije nepovolené praktiky boje. Za to ho Takeda z kláštera vyžene a za svého nástupce zvolí Caseyho. Masazuka potupně z kláštera odchází a slibuje pomstu. Za nějakou dobu se z Masazuky stává nájemný zabiják pracující pro společnost Temple Industries, kterou vede milionář Temple, který zároveň vede tajnou zločineckou organizaci a nechává Masazuku likvidovat své obchodní konkurenty. Masazuka stále cítí, že on by měl být faktickým nástupcem Takedy a stát se strážcem Yoroi Bitsu. Vrátí se tedy do chrámu, kde způsobí povyk a Takeda se proto rozhodne vyslat Caseyho s Namiko s truhlou do New Yorku za svým přítelem, profesorem Garrisonem. Masazuka znovu vrací do chrámu, kde povraždí všechny bojovníky a zabije i Takedu. Zjišťuje však, že truhla je pryč a že s ní Casey odjel do New Yorku... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (218)

genetique 

všechny recenze uživatele

Florentine a Adkins stále potvrdzujú, že sú v akčném béčkarskom sektore neporaziteľným kombom. Atraktívna permanentná akcia, horlivé a temperamentné súboje sú síce preriedené hŕbami plytkým dejom, v ktorom nájdete časť z odvaru akéhokoľvek akčného béčka posledných rokov, ale to nevadí. Pretože na scéne je stále Adkins, režíruje zručný Florentine a ja už chcem, aby tomu chlapovi dali do rúk niečo poriadne, ale samozrejme len so Scottovou účasťou. Chuť šupnúť aj štvrtú hviezdičku je obrovská, triezvy rozum však tentokrát prevážil. 70%. ()

Fr odpad!

všechny recenze uživatele

Ninja – žoldák trénovaný v bojovém umění, ve špionáži a zabití. Smrtelné umění se předávalo z generace na generaci.... Dělal špinavou práci tenkrát, dělá ji i dnes. Filmy o těchto bojovnících ve mně vyvolávají vzpomínky na léta 80tá a chybí mi dobrý akční film o těchto bojovnících. Dnes, kdy technologie umožňuje nemožné jsem byl pln očekávání! Prostě jsem se těšil! Místo radosti však ve mě toto dílo budí vztek! Dětinský děj, akční scény, že by se za ně styděli i v roce 1970. Kavkazký typ Casey se u úderů kření jako moje teta, než ji strejda zabil. Idiotskej střih a výstřiky krve z transfúzní stanice a ne ze soubojů. Americkej ninja byl (je) klasika. Byť béčková a ať si kdo chce co chce říká, pro mne má své kouzlo i dnes. Tohle je SHIT!!! 83 minut utrpení!!! PŘÍBĚH * HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Reklama

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Byly dva důvody, proč NINJU sledovat. Zaprvé jsem byl zvědav na comeback subžánru mého dětství (společně s NINJA ASSASSINEM) a za další jsem se chtěl konečně seznámit s fenoménem Scott Adkins. Co se týče prvního důvodu, oba filmy jsou koukatelné (assassin lepší), ale novou ninja mánii rozhodně nezvedly. Co se týče pana Adkinse, jedná se nepochybně o výjimečného atleta, jehož charisma se ale rovná nule (alespoň zde). Docela slušnou kreaci zato předvádí Tsuyoshi Ihara, jehož záporák se jistě vyrovná Black star ninjovi ze stále nepřekonaného AMERICKÉHO BOJOVNÍKA (Tadashi Yamashita), ale přeci jen na C.H. Tagawu stále nemá nikdo. Souhrnem je NINJA koukatelné béčko, které by sneslo charismatičtějšího hrdinu a méně dementní scénář, a to i v rámci žánru. ()

m@rz 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak. Hodně bojů je docela stupidních - ninja dostává nakládačku od dvou "obyčejných" chlápků, a pak zmlátí v poho celou bandu stejně "obyčejných" chlápků. Stejně tak s těmi zbraněmi - sem tam někdo střílí, ale pak přestane střílet a jde s tyčí - divné. Ale je tam docela dost bitek, honiček, ale bohužel málo ninja triků. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Souboje jsou efektní díky skvělé choreografii, prostředí dobré, hudba slušná, potěší různé zbraně ninjů, ovšem děj je dost jednoduchý a bídný. Skoro mi to přišlo jako díl Walkera texas rangera. Jen tam chyběl Walker, aby to rychle vyřídil. Scott Adkins a Mika Hijii vytvořili sympatickou dvojici. Hodnotím jako průměr, což také tento snímek je. 3* ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama