Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (243)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak pekne po poriadku. V HOSTELI III nieje technicky vzaté žiadny hostel. Nie sme ani na Slovensku, dej sa presunul do pre američanov možno atraktívnejšieho Las Vegas. Podobne aj služby ´´klientom´´ sú inovované a na vyššej úrovni. Zábavnosť tu ale neklesla rapídne, ako sa možno čakalo a tak táto torture jednohubka utíši žánrový hlad. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hodně slabej filmek a se sérií Hostel má společný jen klub Lovců lidí. I prostředí se změnilo a ze Slovenska se přesunulo do Las Vegas. Další rozdíl je v tom, že boháči už sami nemučí a nezabíjejí lidi podle svého, ale sázejí si na to. Některé smrti jsou spíš nudný a ani zde není tolik krve jako v předchozích dílech. Jako úplně špatný film to není, ale čekal jsem spíš průměr jako u předchozích dvou. Za mě 40% :( ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem podařené pokračování. Nedostalo to ze mě sice nějak moc emocí a to jsem se na to těšil, ale na zabití jednoho rána(začal jsem koukat kolem 7 hodiny ráno) to bylo fajn. Nejlepší je přečkat tu jednu hodinu a pak se nechat navodit skvělou řezničinou ke konci. Konec byl fakt pěknej a nebylo to laciný a neučiný gore typu Srpský film. Navíc jsem měl strašnej úsměv na tváři když jsem viděl jak to tam konečně schytaj ty hovada. Pár herců hrály celkem obstojně. a nikdo mi moc nevadil. Jak jsem zmínil gore je celkem fajn a není ani nijak přehnané. Jen škoda jedné digitální smrti na konci ale chápu že jinak to asi nešlo. Film se rozjíždí poměrně dlouho ale to mi bylo celkem jedno. Prostě jsem se bavil. Sice nemůžu dát víc jak 3*, ale prostě jsem se bavil. ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Zbytočná recyklacia minulých časti.. Nič nové.. Snáď len presun zo Slovenska do Las Vegas (čo považujem za menšiu tvorčiu zradu). Hostel je nádherna sadistická odychovačka, tu Hostel III chce byť až moc nekorektné dielo a pri závere to už vlastne nedáva vobec zmysel. I keď to vlastne zachraní celý film. Spiegel proste točíť nevie...35% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Vždy ma bavilo, ako táto séria dokázala zdvihnúť adrenalín a zrýchliť tep poniektorým užívateľom, no ja nevidím žiadny dôvod, aby som to hádzal do odpadu. Zmena prostredia tomu uškodila a je jasné, že z toho už nič nové nevzíde, navyše si treba dosť dlhú dobu počkať, kým príde na rad prvý pekný krvavý mord. Ale kto si počká, ten sa dočká. Mučeníčko je na úrovni, skalpovanie tváričky, chrobáčiky či šíp cez hlavičku (atď.) potešili, záver je dostatočne "akčný" - takže sa vlastne jedná o klasický béčkový gore štandard, ktorý síce hodnotím o triedu nižšie ako prvé dve o niečo zábavnejšie časti, ale nič viac som ani nečakal. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první snímek série Hostelů (2005, 2007, 2011), který nenatočil Eli Roth a který nevznikl v Evropě. Zároveň i první, který byl určen primárně pro videotrh. (gogos)
  • Scéna kolem 40. minuty, v níž Scott (Brian Hallisay) rozsvítí lampičku a následně zalézá šváb pod koberec, se v podobném provedení objevuje i ve snímku Motel smrti (2007). (Syna.1990)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama