Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (243)

Phietros 

všechny recenze uživatele

Dvojka alespon navazovala na jedničku, ikdyž ztrácela na kvalitě. Což se tady říct nedá, ale co je pozitivní, že u tohoto dílu netřeba vidět předešlé, jelikož už jde spíše o zábavu zbohatlíků, kteří si vsázejí kdy obět co řekne, jak dlouho vydrží a co snese než umře. Zároven se kvalita vrátila opět k prvnímu dílu! 60% ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Poslední díl Hostelu v režii Scotta Spiegela (Scénarista Evil Dead II a producent prvního a druhého Hostelu). Jedná se o nejslabší díl celé série. Už tam nejsou ty klasický mučírny v podzemí jako v předchozích dílech. Místo toho tam je jedna místnost a oběti jsou za sklem aby se na ně ostatní úchyláci mohli dívat a vyžívat se v jejich mučení. Už tam vůbec neni ta atmosféra jako ve filmech Eliho Rotha, neni to už ono. Co se týče postav, tak v tomhle dílu už jsou úplně jiný postavy a vůbec to nenavazuje na předchozí díl. Gore efekty taky nic moc a zas tolik jich neni. Přesto mě tenhle díl bavil, nenudilo mě to, ale mohlo to bejt ještě lepší a delší. Ovšem konec filmu mě moc mile překvapil, ten je hodně dobrej. Na tomhle dílu je to dost vidět že už to nerežíroval Roth. Kdyby někdy vznikla čtyřka, chtělo by to propracovanější scénář a víc mučících scén, krve a gore efektů. To je jasný. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezdička je za záver a zato, že Hostel opustil Slovensko. Druhá za tých niekoľko lepších scén, ktoré sa v trojke našli, ale toto pokračovanie bolo zrejme najslabším. Je pravdou že podstatne mladší som jednotku vnímal predsa len inak ako s odstupom času keď som nadelil už iba 1*, avšak svojim spôsobom bola lepšia ako toto pokračovanie.. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Tretie pokračovanie Hostelu som síce nijak extrémne neočakával, no keď sa mi už dostalo pod ruku tak som ho samozrejme vyskúšal. A môžem povedať, že sklamaný nie som, hoci je o niečo slabšie ako jeho dvaja predchodcovia. Prvý Hostel mal šťastie, že vychytal správny čas a ponúkol brutalitu, ktorá v mainstreame trochu chýbala, zaobalenú do zvláštnej atmosféry, slušného audiovizuálu a bonusovo sa mu podarilo aj (ne)šťastne zabŕdnuť do Československa. Druhý diel sa s výraznejším úspechom síce nestretol, ale zaujal lepším príbehom, temnejšou atmosférou a niekoľkými vychytávkami, ktorými dal najavo, že sa nejako vážne neberie a je si vedomý svojej béčkovosti. A podobne je na tom aj toto tretie pokračovanie, ktoré už ani nešlo do kín a na režisérsku stoličku sa namiesto Eliho Rotha vyvalil Scott Spiegel, ktorý už v hororových vodách dávno, aj keď nenápadne, pláva popri tých správnych osobách. No na tej stoličke ostal vyvalený asi do polovice natáčania, kedy sa konečne zobudil a pridal plyn, vďaka čomu nakoniec vznikla ďalšia béčková krvavá zábava, so štipkou hororového napätia a s tradičným hostelovským gore, ktoré však už nepôsobí tak špinavo a zakázane ako predtým, za čo možno poďakovať hlavne zmene prostredia na Las Vegas a celkovo americkejšiemu prístupu. Ale zlé to nebolo! ()

petero 

všechny recenze uživatele

Eli dal od trojky ruky preč a tak novinke chýba už to čaro predchodcov (a nie je to len zmenou prostredia). Postavy vďaka absentujúcej charakterizácii sú nám úplne ukradnuté a kiksy v logike ešte viac podtrhujú amatérsky prístup tvorcov. Atmosféra a univerzum Hostelu tak dostáva na frak napriek tomu, že scenár má v rukáve pár zvratov. Bohužiaľ aj tie postrádajú prepracovanosť aby boli aspoň trochu pôsobivé. To, že žiadny masaker sa nekoná je však smutné najviac. Koho už len zaujíma smrť švábmi či dostrieľanie kušou!? Týranie na smrť pred obecenstvom je tiež zabité “kolesom šťastia“, ktoré stavia princíp pôvodných Hostelov na hlavu (pohraj sa s obeťou ako chceš a s čím chceš). ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Scéna kolem 40. minuty, v níž Scott (Brian Hallisay) rozsvítí lampičku a následně zalézá šváb pod koberec, se v podobném provedení objevuje i ve snímku Motel smrti (2007). (Syna.1990)
  • Natáčení probíhalo v Las Vegas a Detroitu. (gogos)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama