Reklama

Reklama

Dylan Moran: Like, Totally

všechny plakáty
Velká Británie, 2006, 69 min

Hrají:

Dylan Moran

Obsahy(1)

Druhý záznam představení stand-up komika Dylana Morana, tentokrát z Londýna. Jeho zvláštní postavení ke všemu znovu napadá řadu témat, ať už stejných jako v předchozím představení, ale s novými vtipy, nebo úplně nová témata. "Cynický" Ir zasahuje znovu a je vidět, že i Londýňané jsou nadšení. (c.tucker)

Recenze (85)

Burrows 

všechny recenze uživatele

Druhé one-man show Dylan Morana tentokrát v Londýně. Upravenější, více zkulturněný, s čajem a před větším publikem. Ve srovnání s představením v Dublinu (Monster) je Like, Totally trochu slabší. Možná je to tím, že jsem viděl toto show hned druhý den po Monster, kterému bych dal přednost. Ne tak moc vtipné, ale určitě stojí za zkouknutí především kvůli méně častým, ale ráznějším a ještě drsnějším hláškám. ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Moje druhé stand-up s Dylanom...tentokrát to schytala dedina, šoférovanie :), američania (a Amerika ako taká), austrálčania, nemci, angláni vs. íri, detstvo.... Viac F-words ako vo "What It is" (2009), ale zas, takmer žiadny "hang over-vagus look"-a ten mi veru chýbal....///////Na záver si dovolím priložiť pár Dylanových múdrostí!////////// "The candlelight dances off her mahogany-coloured skin as she un-robes—and then the cage comes down!"-láska :D "Men look at breasts the way women look at babies. 'Aw, isn't that lovely.' "........."Cool, calm, and unemotional. Protestant, for short. It's a fantastic religion, it makes absolutely no demands upon you at all, which is why it's not a great religion. All great religions are built on shame. You don't have any of that if you're Protestant. You go to the church, sing a few hymns, have a cup of tea, everybody goes home and has a wank."................Children are actually very sophisticated. They sleep in your bed for a reason. The child is born, it takes a look around, and thinks "Well this isn't quite what I'd hoped for. All these people are idiots... I wouldn't've have painted the house like this at all... But I've got to make the best of it. I've got to maximize my resources. So the key thing is to stop these people from having any more children." //////////////////////////////////////////// ()

Reklama

danoo 

všechny recenze uživatele

I think, L i k e, T o t a l l y is even more stylish than M o n s t e r and this is Moran´s c o n t r i b u t i o n . t o . p s y c h o a n a l y s :_________ „Tahle agresivita je fakt běsná... A potkáte ji všude... Jako možná si myslíte, že jste naštvaní na toho nemožného řidiče. Ale pravděpodobně to bude něčím jiným...Něčím z vaší minulosti... Možná jste podvědomě naštvaní na svoji matku. A tak ve svých 45 letech skončíte uprostřed ulice a zběsile ječíte...Takové chování musí mít nějaký důvod. [...] Možná si vzpomínáte na své dětství: Sedíte sami v kuchyni, soumrak přechází v sametovou noc, z dáli se ozývá křik dalšího dítěte a vy jste sami, protože právě nadchází zvláštní čas, kdy dostanete puding celý jen pro sebe. Ve dveřích se objeví vaše matka v šatech z padesátých let a voní po magnoliích a sušenkách... Postaví před vás puding a vy si přitáhnete židli a pak se objeví takový ten staromódně vypadající nanukáč... Takový, co se musí nakrájet nožem na chleba dřív než se rozpustí do oceánu sladkosti... Vy rozrušeně zvednete svou malou vidličku, zaboříte a vytahujete ten první kousek... A pak, a pak sklapne past! Past plná japonských pavouků-bojovníků... A ona si zapálí sirku o své předloktí a vyhodí vás do předsíně, abyste tam tančili pro peníze. A s tím se nikdy nevyrovnáte...To prostě není možné..." ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Dylan Moran je jeden z najlepších súčasných komikov a vo svojich stand – up predstaveniach dáva naozaj veľké zadosť učinenie tejto pochvale, alebo skutočnosti, záleží na tom ako sa na to pozeráte. Jeho Like, totally vás naozaj odzbrojí. Elegán z Írskym prízvukom, ktorý sa nebojí rýpať do politiky, homosexuálov, žien, Nemcov a mnohých iných a predstavuje ich spôsobom ktorý pôsobí veľmi uvoľnene a ktorý je predovšetkým neskutočne zábavný. Like, Totally nie je také vtipné ani také novátorské ako jeho predchádzajúce vystúpenie Monster – zväčša preto, lebo tu zopakuje už staré známe vtipy, ale aj tak sa jedná o veľký nadštandard a o niečo s čím budú jeho fanúšikovia, alebo ľudia ktorý sa radi trefne zasmejú, viac než spokojný. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Moje první setkání s Dylanem jako stand-up bavičem (a rozhodně ne poslední). Takových 37 minut (tzn. do přestávky) si to hází neuvěřitelným způsobem, kdy snad každá druhá věta je prvotřídním fórem. Pasáže o Arnoldovi, vidlácích, Německu či srovnávání Anglie s Irskem jsou takřka geniálně vypointované. Poté komik přejde do jakési filozofičtější druhé části představení, která už není takovým nářezem, přesto stále solidně baví, takže celkově dávám slabší, ale plný počet (upraveno po druhém zhlédnutí). „Ale víte, zvednete něco, když musíte. Piano vám spadne na babičku, zvednete piáno. Protože babička má smíšené pocity z celé situace. Nedělní oběd pokračuje…“ ()

Zajímavosti (2)

  • Dylan v tomto vystoupení použije slovo "fuck" či jeho variace celkem 27x. (dddddavidddd)
  • Po posledním představení v Austrálii odcházel Dylan Moran z pódia ochraptělý a skoro bez hlasu. (TheJoker)

Reklama

Reklama