Reklama

Reklama

Dylan Moran: Like, Totally

všechny plakáty
Velká Británie, 2006, 69 min

Hrají:

Dylan Moran

Obsahy(1)

Druhý záznam představení stand-up komika Dylana Morana, tentokrát z Londýna. Jeho zvláštní postavení ke všemu znovu napadá řadu témat, ať už stejných jako v předchozím představení, ale s novými vtipy, nebo úplně nová témata. "Cynický" Ir zasahuje znovu a je vidět, že i Londýňané jsou nadšení. (c.tucker)

Recenze (85)

Wysch 

všechny recenze uživatele

Kompaktnější a konzistentnější Monstrum. Jako by tentokrát byly vymezeneny hranice, mezi kterými se bude Dylan pohybovat... a díky tomu působí Like, Totally jako silnější celek, ne tolik syrově upřímný jako Monster, ale zase víc drsnější a celistvější. Pro mne osobně lepší představení než v Dublinu, za což možná může neupejpavost jednoho velkohubého Ira, kterej si neváhá do držky vzít cokoliv a kohokoliv. I na Arnolda dojde řada... ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Vidím, že názory tady se liší - já preferuji ten, že Monster Dylana Morana bylo MNOHEM lepší. Like, totally... bylo perfektní, ale přestože je o nějakých 20 minut kratší, Monster mi uteklo - bohužel - mnohem rychleji. A rozhodně jsem se tentokrát tak nesmál. Dokonce i vtípky, které se objevily už v Monster (a není jich mnoho - nebojte), jsou o něco méně ostřejší a ráznější. A já bych řekl, že důvod je jasný.. Londýn není Dublin. ;) ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové, prosím přivítejte na jevišti - Dylana Morana. Tentokráte je jeho vystoupení realizováno v Londýně. V městě všeho vyznání, městě všech ras, kam jezdí turisté celého světa......zvracet do hospod. Jak je tak u Morana běžné, probere všechny babské řeči - od venkovanů (říká jim burani), přes městské nudné Američany a nezapomene i na Britskou politickou scénu. CITÁT - TY, ty a ty, jděte do prdele!!!! My si dáme čaj............... V té americké sféře neopomene ani Arnolda Schwarzeneggera jako guvernéra Kalifornie. CITÁT - Jak se to mohlo stát?.......... Mluví i o celkem běžném celosvětovém jevu jak Evropském tak Americkém a tím je čím dál tím větší agresivita lidí za volantem - nakonec Moran přiznává, že neumí řídit a že vlastně vůbec řidičák nemá. A jen tak bokem přizná, že neumí ani plavat a bojí se, že by, kdyby měl řidičák, mohl spadnout s autem do jezera - to je noční můra Dylana Morana. CITÁT - Jsem pak kompletně v prdeli........... Politika, náboženství, rodina, děti, hospoda a kecy - to vše a možná ještě víc v pořadu Lika a Totaly. CITÁT - Teď půjdu pryč, ale VRÁTÍM SE.......... Divák (posluchač) zde najde (uslyší) velké množství tvrdé reality, racionální pravdy a kruté upřímnosti. Užil jsem si to. ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Moje druhé stand-up s Dylanom...tentokrát to schytala dedina, šoférovanie :), američania (a Amerika ako taká), austrálčania, nemci, angláni vs. íri, detstvo.... Viac F-words ako vo "What It is" (2009), ale zas, takmer žiadny "hang over-vagus look"-a ten mi veru chýbal....///////Na záver si dovolím priložiť pár Dylanových múdrostí!////////// "The candlelight dances off her mahogany-coloured skin as she un-robes—and then the cage comes down!"-láska :D "Men look at breasts the way women look at babies. 'Aw, isn't that lovely.' "........."Cool, calm, and unemotional. Protestant, for short. It's a fantastic religion, it makes absolutely no demands upon you at all, which is why it's not a great religion. All great religions are built on shame. You don't have any of that if you're Protestant. You go to the church, sing a few hymns, have a cup of tea, everybody goes home and has a wank."................Children are actually very sophisticated. They sleep in your bed for a reason. The child is born, it takes a look around, and thinks "Well this isn't quite what I'd hoped for. All these people are idiots... I wouldn't've have painted the house like this at all... But I've got to make the best of it. I've got to maximize my resources. So the key thing is to stop these people from having any more children." //////////////////////////////////////////// ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

To vám takhle přijde na podium borec s rozcuchanýma vlasama, nedbale upravenou košilí, se skleničkou vína a cigárem v hubě a začne něco vykládat. Chvílema špatně artikuluje, nevím, jestli kvůli vínu nebo přirozeně, a absolutně vás dostane do kolen. A tohle platí pro všechny 3 stand-upy, který jsem s ním viděl. Jeho humor je svéráznej, ale komu se líbil seriál Black Books, nemá pravděpodobně o čem dlouho přemýšlet. P.S.: Tady jednu hvězdu ubírám, protože se některý vtípky mírně opakujou, jinak ale bez výhrad. ()

Zajímavosti (2)

  • Dylan v tomto vystoupení použije slovo "fuck" či jeho variace celkem 27x. (dddddavidddd)
  • Po posledním představení v Austrálii odcházel Dylan Moran z pódia ochraptělý a skoro bez hlasu. (TheJoker)

Reklama

Reklama