Reklama

Reklama

Dylan Moran: Like, Totally

všechny plakáty
Velká Británie, 2006, 69 min

Hrají:

Dylan Moran

Obsahy(1)

Druhý záznam představení stand-up komika Dylana Morana, tentokrát z Londýna. Jeho zvláštní postavení ke všemu znovu napadá řadu témat, ať už stejných jako v předchozím představení, ale s novými vtipy, nebo úplně nová témata. "Cynický" Ir zasahuje znovu a je vidět, že i Londýňané jsou nadšení. (c.tucker)

Recenze (85)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Moje první setkání s Dylanem jako stand-up bavičem (a rozhodně ne poslední). Takových 37 minut (tzn. do přestávky) si to hází neuvěřitelným způsobem, kdy snad každá druhá věta je prvotřídním fórem. Pasáže o Arnoldovi, vidlácích, Německu či srovnávání Anglie s Irskem jsou takřka geniálně vypointované. Poté komik přejde do jakési filozofičtější druhé části představení, která už není takovým nářezem, přesto stále solidně baví, takže celkově dávám slabší, ale plný počet (upraveno po druhém zhlédnutí). „Ale víte, zvednete něco, když musíte. Piano vám spadne na babičku, zvednete piáno. Protože babička má smíšené pocity z celé situace. Nedělní oběd pokračuje…“ ()

decouble 

všechny recenze uživatele

Připadalo mi, že se v Anglii cítí Moran hůře než doma v Irsku, víc "fakuje", nemá tolik bláznivých nápadů, nerozvíjí své historky do tak brilantních závěrů jako v "Monster". A tím pádem si asi řekl, že to zabalí o dvacet minut dřív než před dvěma roky v Irsku. Alespoň tak to u mě v porovnání s "Monster" působí. Ovšem několik výborných vtipů se mu prostě upřít nedá. 7/10. ()

Reklama

Dubron 

všechny recenze uživatele

Během výstupů působí neotesaně, neomaleně, nadává, kouří, pije a naráží na citlivá témata a to značně necitelně. Není mu dost dobrý žádný národ na zemi, nešetří ani Anglii, natož pak Irsko – odkud pochází, jakákoliv víra mu není svatá. Vypadá jako by právě vstal a vyběhl přímo na pódium, ale po cestě se stihl přimotat tak ke 2 - 3 přírodním katastrofám. Like, Totally působí „drsněji“ než předchozí Monster, ačkoliv Moran sám působí mladším na duchu, na kvalitě to neubírá, naopak přidává. Dylan zkrátka nejde nemilovat. Jeden z nejlepších komiků naší doby. ()

Burrows 

všechny recenze uživatele

Druhé one-man show Dylan Morana tentokrát v Londýně. Upravenější, více zkulturněný, s čajem a před větším publikem. Ve srovnání s představením v Dublinu (Monster) je Like, Totally trochu slabší. Možná je to tím, že jsem viděl toto show hned druhý den po Monster, kterému bych dal přednost. Ne tak moc vtipné, ale určitě stojí za zkouknutí především kvůli méně častým, ale ráznějším a ještě drsnějším hláškám. ()

S.Dedalus 

všechny recenze uživatele

oproti trefnému živelnému a hlavně vtipnému monster postrádá like totally šťávu dylan dává až moc najevo že má vše dopředu připravené a celkem to má prostě za pár a místo dobře mířených komentářu a sociální kritiky tady jen nadává a utápí se v pesimistické vizi světa které podle mě stejně ani sám nevěří celkově dost velké zklamání ()

Zajímavosti (2)

  • Dylan v tomto vystoupení použije slovo "fuck" či jeho variace celkem 27x. (dddddavidddd)
  • Po posledním představení v Austrálii odcházel Dylan Moran z pódia ochraptělý a skoro bez hlasu. (TheJoker)

Reklama

Reklama