Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo, jo, jo. Losangeleští detektivové Riggs (Mel Gibson) a Murtaugh (Danny Glover) se vracejí do akce a pouštějí se do křížku s bandou kriminálníků, obchodujících na ulicích se zbraněmi – z policejních skladů! Joe Pesci je zpátky jako otravný bývalý mafiánský účetní Leo Getz a partu doplňuje Rene Russo jako drsná Lorna Cole, vyšetřovatelka z vnitřních záležitostí a – stejně jako Riggs – rozená hazardérka. Rizika jsou všude: věžák exploduje na mraky, obytný blok se složí jako domeček z karet, Riggs skočí na motorce do pětadvacetimetrové hloubky a Murtaugh prožívá svou obvyklou předdůchodovou paniku. Smrtonosná zbraň 3 není jen lepší. Je nejlepší! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (470)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Konečně Rene Russo! Tedy ne že by v prvních dvou dílech scházela, ale tady je prostě nepostradatelná. Takhle se rozvíjí příběh postavy filmové ságy;) Kvalita maličko, maličko nižší než u prvních dvou částí, ale není to už prostě ono. Jenže i tak stojí vysoko nad počiny typu Neprůstřelný se Sandlerem a Wayansem... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Na první díly to nemá, ale pořád naprosto skvělá zábavá, prokládaná akcí, která je taky dobře udělaná. Mel Gibson je jako obvykle skvělej stejně tak i Danny Glover, Joe Pesci byl v druhým dílu o trošku lepší, ale rozhodně se tady neztratí a Lea Getze by nikdo asi líp nezahrál. Mezi ně se ve třetím díle vloží ještě Rene Russo a stvoří se tak hlavní čteveřice, která hýbá filmem. Co se týče příběhu tak ten už je slabší, ale zaručeně pobaví a ani nedává moc příležitostí aby se divák nudil. Tahle krimi komediální série, je jednou z nej sérií, které byly natočeny a jsou to taky o moje nejoblíbenější filmy ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Snímok "Smrtonosná zbraň", ktorý v roku 1987 natočil skúsený režisér Richard Donner je všeobecne považovaný za klasiku v oblasti amerického akčného filmu. Výborne som sa pobavil aj pri pokračovaní "Smrtonosná zbraň 2", ktoré bolo vyprodukované od dva roky neskôr. Avšak "Smrtonosná zbraň 3" z roku 1992 ma už začala trocha nudiť. Zdá sa, že som sa už dvojice los angeleských detektívov, Rogera Murtaugha a Martina Riggsa, presýtil. Toto bolo moje posledné stretnutie s tou sériou. O ďalšie diely už nemám záujem. *** ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Z policejního skladu se záhadně vypařil nemalý arzenál, což by Riggs s Murtaughem bez problémů objasnili, ale zrovna na to nemají čas. Po jedné Riggsově partyzánštině totiž dostali možnost se za odměnu převléci do slušivých uniforem, štrádovat si to po vlastních nohou po asfaltu a dohlížet nad silničním provozem. Vyšetřovatelka Coleová však časem pochopí, že ti dva otravní pochůzkáři jí mohou s případem pomoci a od této chvíle je vymýcení zločinu pouhou formalitou. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Trojka “zbraně” je možna zbytečně velkolepá. Explodující mrakodrap, honička v metru tohle všechno zde klidně nemuselo být, protože to ubírá na věrohodnosti příběhu. Jasně už předešlé díly byly taky sci-fi, ale udržovaly si nějaký alespoň domnělý kontakt s realitou, což tuto sérii činilo vyjímečnou. Třetí díl zkrátka doplácí na zbytečně přemrštěný rozpočet. Jinak je film velice slušným mixem akce a humoru, I když díky nedotaženému scénáři a chybami v logice příběhu to vše nedrží tak dobře pospolu, jako v minulých dílech. Přesto, velice slušná kriminálka. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (27)

  • Policista, který říká na adresu Murtaugha (Danny Glover) a Riggse (Mel Gibson) po zničení radnice v Orlandu "Bravo!“ byl starosta Orlanda Bill Frederick. (HellFire)
  • Film obsahuje potitulkovú scénu. (Makky)

Reklama

Reklama