Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo, jo, jo. Losangeleští detektivové Riggs (Mel Gibson) a Murtaugh (Danny Glover) se vracejí do akce a pouštějí se do křížku s bandou kriminálníků, obchodujících na ulicích se zbraněmi – z policejních skladů! Joe Pesci je zpátky jako otravný bývalý mafiánský účetní Leo Getz a partu doplňuje Rene Russo jako drsná Lorna Cole, vyšetřovatelka z vnitřních záležitostí a – stejně jako Riggs – rozená hazardérka. Rizika jsou všude: věžák exploduje na mraky, obytný blok se složí jako domeček z karet, Riggs skočí na motorce do pětadvacetimetrové hloubky a Murtaugh prožívá svou obvyklou předdůchodovou paniku. Smrtonosná zbraň 3 není jen lepší. Je nejlepší! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (470)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Třetí chod uvařený z akce a humoru s Melem Gibsonem a Danny Gloverem uprostřed talíře, který si připravil kuchař Richard Donner. Jako přílohu naservíroval staré známé tváře ve vedlejších rolích a jako zákusek přidal i novou postavu Lorny Cole. Tento pokrm nechutná o nic méně než Lethal Weapon 1 a 2. Záporná postava však postrádá charisma a celá zápletka není tak dobrá jako v předchozích dílech, tudíž zůstávají ingredience, jež jsem uvedl na začátku - humor, akce, Gibson, Glover a staré dobré postavy. Trochu mi tu chyběl také Riggsův karavan a věrný pes. To jsou drobné důvody, proč nedávám pět, ale pouze čtyři hvězdy. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Tak na tohle svinstvo jsem asi moc starej. Ale Gibson s Gloverem jakoby mládli. Stále hýří těmi správnými hláškami a popichováním se a dostává se nám i akce, na kterou jsme u téhle dvojky zvyklí...již potřetí. A v HD to opět lépe vypadá a zvučí. Tak se tedy pojďme podívat na ještě nějakou chvíli poslední...díl 4.. 80% ()

Reklama

Satan 

všechny recenze uživatele

O kapánek horší než minulé díly. Začátek je napálen neskutečně. Scénky jsou od úvodu na sebe skvěle vršeny co do akce a vtipu a po chvilce zjistíte, že už běží 30. minuta filmu. Dialogy jsou opět pěkně vygradované, dvojka zkáza-chaos už skvěle sehraná a Leo Getz zase vynikající vsuvka, která při střelném zranění v poklidu absolvuje i vyšetření konečníku. Nepotěší jen už v rámci žánru tak vykonstruovaný děj (přepadení banky, hamburger) a patrně nejhorší závěr v sérii. [Přesná stopáž: 116 min - Director's cut] ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Na první díly to nemá, ale pořád naprosto skvělá zábavá, prokládaná akcí, která je taky dobře udělaná. Mel Gibson je jako obvykle skvělej stejně tak i Danny Glover, Joe Pesci byl v druhým dílu o trošku lepší, ale rozhodně se tady neztratí a Lea Getze by nikdo asi líp nezahrál. Mezi ně se ve třetím díle vloží ještě Rene Russo a stvoří se tak hlavní čteveřice, která hýbá filmem. Co se týče příběhu tak ten už je slabší, ale zaručeně pobaví a ani nedává moc příležitostí aby se divák nudil. Tahle krimi komediální série, je jednou z nej sérií, které byly natočeny a jsou to taky o moje nejoblíbenější filmy ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Hlášky, akce, vtípky, akce, hlášky a akce. Je to už jednodušší, je to odlehčenější ale sakra, pořád to staví na těch dnes už legendárních základech a přitom to ničemu nevadí, René Russo je cool a trio Donner, Gibson, Glover to stále má pevně na háku. Nejraději mám sudé díly, ale i tak je to jen velice těsné. Co mě zajimá, dostaneme ještě někdy podobný film? Podobnou sérii? S takovouhle duší? No, já v to doufám... už by pomalu bylo na čase. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (27)

  • Rozestavěné domy byly ve skutečnosti součástí projektu na výstavbu domů, na který však nezbyly peníze. Štáb dostal povolení k filmování pod podmínkou, že nakonec vše srovná se zemí. (HellFire)
  • Policista, který říká na adresu Murtaugha (Danny Glover) a Riggse (Mel Gibson) po zničení radnice v Orlandu "Bravo!“ byl starosta Orlanda Bill Frederick. (HellFire)
  • Jediný díl ze série, ve kterém Roger Murtaugh (Danny Glover) nezakroutí hlavou předtím, než na někoho vystřelí. (tequilla)

Reklama

Reklama