Reklama

Reklama

Trojdílný muzikál Doctor Horrible's Sing-Along Blog, určený výhradně pro internet, pojednává o šíleném vědci a zároveň superzločinci, který je platonicky zamilovaný do dívky z prádelny, Penny. Je však příliš plachý na to, aby ji oslovil. Zároveň velmi touží po tom, aby se dostal do ligy superzločinců. V cestě za splněním obou snů mu však stojí jeho věčný rival a superhrdina Captain Hammer, který ho ve všem poráží. Scěnář napsal uznávaný tvůrce Joss Whedon, spolu se svými bratry a snoubenkou jednoho z nich, během stávky scénaristů a celý projekt natočil s minimálním rozpočtem s pomocí svých známých. (Sydia)

(více)

Recenze (291)

HAL 

všechny recenze uživatele

Velice zábavné, v základu sice jen obyčejná standartní romantická komedie s velmi předvídatelným dějem, ale obalená docela originálním prostředím a povoláním hlavních postav, které si docela hezkým způsobem střílí ze superhrdinských komiksů a vyžívá jejich klasická klišé "trochu" odlišným způsobem. A Fillion v roli Kapitána Kladiva prostě ruluje. 8/10 ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Génius Joss Whedon spojil talent a hlas (!) Neila Patricka Harrise se skvělým vzhledem a schopností mít nadhled nad čímkoliv Nathana Filliona. Výsledek? Absurdně strašlivě boží! Všechno má své meze, i zpěv kovbojů v pozadí místo nudného čtení dopisu, ale proč neochutnat pocit jít po těchto hranicích vkusu a nevkusu/ vtipnosti a trapnosti? Doctor Horrible's Sing-ALone Blog je perfektní ukázkou, jak lze za málo peněz, s dobrým nápadem a výbornými herci udělat cokoliv. V poslední době se nejpřehrávanějším albem stal právě soundtrack z tohoto "experimentu" kdo nevěří v sílu a dokonalost písniček ... toho neznám:)). PS: The hammer is my... :) ()

Reklama

Fleur6 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarený "seriál", ktorý má AŽ tri dvadsaťminútové diely. Odporúčam všetkým, ktorí majú radi Barneyho, resp. Neila Patricka Harrisa z HIMYM. Ako sme sa mohli presvedčili už v niektorých častiach tam, spieva vskutku obstojne. Taká malá zlatá jednohubka, ktorá je okrem iného i dobrou paródiou hrdinských komixových adaptácií. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Here´s a story of a boy Who grew up lost and lonely Thinking love was fairytale And trouble was made only for him. Even in the darkness Every color can be found And every day of rain Brings water flowing To things growing in the ground Grief replaced with pity For a city barely coping Dreams are easy to achieve If hope is all I´m hoping to be Anytime you´re hurt there´s one Who has it worse around And every drop of rain Will keep you growing Seeds you´re sowing in the ground So keep your head up Billy, buddy ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Wow, nečekala jsem, že by někdo do 40 minut dokázal vtěstnat tolik emocí a nápadů. Whedon na tak malém poli vytvořil unikátní svět, který by unesl delší stopáž. Neil Patrick Harris tu představuje roztomilé komiksové "zlo", kterému musíte fandit, jeho dívka snů zase naivní "dobro" a spolu vytvářejí krásný kontrast a přitom se vlastně doplňují. A pak tu máme narcise Captaina Hammera, kterému Nathan Fillion dodává správnou dávku charismatu i slizkosti. A hlavně se tu zpívá ve stylu starých muzikálů a zvlášť z Harrisova podání tryskají emoce. V závěru jsem čekala spíš rozjuchaný happy end, ale osudová tragédie a zrod superpadoucha taky nejsou špatné. Prosím, prosím, ať vznikne pokračování. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (17)

  • Seriál se umístil na první příčce na iTunes a držel se tam 5 týdnů za sebou. (HappySmile)
  • V seriálu zazní celkem 14 písní. (R´Hell)
  • Pozostáva z troch približne 14 minútových epizód. (Mihail123)

Reklama

Reklama