Reklama

Reklama

Neporazitelný: Vykoupení

  • Česko Neporazitelný 3: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Koloběh nelegálních vězeňských zápasů se roztáčí na plné obrátky! Nejlepší bojovníci z celého světa se scházejí ke konečnému souboji, který rozhodne o tom, kdo z nich získá svobodu. Uri Boyka, král ruských zápasníků, vstupuje do boje, aby se pomstil svému nepříteli… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (546)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Už z předchozího filmu vím, že Boyka je tvrďák a že v téhle sérii nemůžeme čekat nic víc než zatraceně skvělou choreografii soubojů. A tohle vše splňuje i tento třetí díl. Opět - příběh by se dal shrnout do jedné jednoduché věty, ale koho to sere, když jsou zde parádní souboje a ještě lepší protivníci (capoerista mi udělal radost). Prostě a jednoduše - kdo v tomhle nebude hledat sofistikované drama s vypilovanými postavami a zaměří se jen na bojové sekvence, ten nebude zklamán. 90 %. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Kdo hledá film čistě pro pobavení, okořeněný vymakanými souboji s dechberoucí choreografií, nechť sáhne po Undisputed III. Sem tam trapná hláška, tady béčková scéna jako hovado, jinde zase úsměvně přehnaný scénář. Ale v součtu to vůbec nevadí, protože skze celý snímek si nelze nevšimnout mohutné lásky, kterou do filmu tvůrci vložili. Chlapíci, co milují akci a starou klasiku se rozhodli, že si natočí vlastní béčko roku 2010. Expendables mají také svoje kouzlo, ale tohle na mě dýchlo jaksi více, a užil jsem si to na 110 procent. Výhodou je, že není nutná znalost předchozích dílů. Jinak je tenhle akčňák v mých očích mixem Shawshanku, Yip Mana a mého guilty pleasure: Souboje cti. Co rozhodně překvapí, když už ne potěší, je sice jednoduchý, nicméně zejména ke konci silný "příběh". ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Po skvelej dvojke prichádza ešte o chlp lepšia trojka. Florentin spravil rovnako lišiacky ťah ako Cameron v T2 a s hlavného záporáka spravil hlavnú postavu. Predošlý diel mal brilantnú akciu, no tu je tých fightov ešte viac a sú ešte lepšie, rovnako ako aj kamera, či Scott Adkins, ktorý by v takejto forme nakrájal na drobno aj Stathama. Škoda, že Isaac Florentine nenatočil celú trilógiu.Mohla by to byť pecka. 89% - 4* ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Veľmi jednoduché, ale účinné... opäť pokračovanie, predsa "neporaziteľný", človek by si bol povedal, že to už nemôže stáť za to, ale opak je pravdou. Otrepaný príbeh, ktorý našiel obmenu snáď v tom, že bol vysvetlený aj pre tých najmenších (do najmenších detailov)... frázy typu: "ťahali sme za nitky, aby sme sa tu dostali, koľko sme museli investovať"... omg + samozrejme krásny ruský prízvuk a "Gruzínska" príroda, ktorá ma značnú podobu naších lisnatých lesov... ALE tie súboje, hmm... dobré postavenie celkovej "choreografie", taktiež hlavní hrdinovia, síce nanajvýš trápni, ale funguje to... aj na mňa. 7/10 no a ten záver, neuveriteľné... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ringová mlátička jaká tu dlouho nebyla, sešla se tu fakt vrchní elita v čele s perfektním a extrémně namakaným Scottem Adkinsem, kterej se tu po nic moc Ninjovi rehabilitoval a masakruje soupeře stejně brutálně jako v minulým dílu a ty jeho kombinovaný super kopy jsou fakt něco neskutečnýho a navíc v záloze tu je i mistr Capoeiry Lateef. Prostě super bojovka, která sice neoplývá zrovna geniálním scénářem, jestli teda scénář nějakej vůbec byl, tu a tam jsem o tom zapochyboval, ale všechno ostatní už je tak jak se suší a patří, teda až na hlavního záporáka, už mi přijde trapný, jak pokaždý musí vybrat toho největší kašpárka ze všech, bylo tady asi 5 daleko drsnějších a lepších protivníku, ale člověk pak musí koukat na přihřátýho neohrabanýho kolumbijce... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Ve scéně, kde Boyka (Scott Adkins) usekává v dole řetěz, aby mohl Turbo utéct (Mykel Jenkins) je možné si všimnout, že Turbo k druhému konci není vůbec připoután. (Kubula333)
  • Bojovú choreografiu mal na starosti Larnell Stovall. Zároveň bol aj režisérom druhého štábu. (m.a.t.o.)
  • Boyka (Scott Adkins) má tréninkové boty od adidas, avšak jeho kalhoty mají 4 proužky. (Kuny27)

Reklama

Reklama