Reklama

Reklama

Neporazitelný: Vykoupení

  • Česko Neporazitelný 3: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Koloběh nelegálních vězeňských zápasů se roztáčí na plné obrátky! Nejlepší bojovníci z celého světa se scházejí ke konečnému souboji, který rozhodne o tom, kdo z nich získá svobodu. Uri Boyka, král ruských zápasníků, vstupuje do boje, aby se pomstil svému nepříteli… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (546)

teutates 

všechny recenze uživatele

Veľmi jednoduché, ale účinné... opäť pokračovanie, predsa "neporaziteľný", človek by si bol povedal, že to už nemôže stáť za to, ale opak je pravdou. Otrepaný príbeh, ktorý našiel obmenu snáď v tom, že bol vysvetlený aj pre tých najmenších (do najmenších detailov)... frázy typu: "ťahali sme za nitky, aby sme sa tu dostali, koľko sme museli investovať"... omg + samozrejme krásny ruský prízvuk a "Gruzínska" príroda, ktorá ma značnú podobu naších lisnatých lesov... ALE tie súboje, hmm... dobré postavenie celkovej "choreografie", taktiež hlavní hrdinovia, síce nanajvýš trápni, ale funguje to... aj na mňa. 7/10 no a ten záver, neuveriteľné... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

...a ze zlého strejdy stal se strejda hodný, kterému teď, milé děti, budeme držet palečky, aby ostatním strýčkům pěkně nakopal prdel. Opět vynikajícím způsobem natočené bojové scény, ale protože příběh je tu na úrovni poměrně výrazně rozvinuté mentální zaostalosti, a protože se nejedná o záznam z mistrovství světa ani o porno, házím do ringu tři ručníky a končím. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Pokud se nad tím byť jen vteřinu zamyslíte, pravděpodobně dostane chuť se zabít o hranu DVD přehrávače. Bojka seká latinu, dal se na víru a kamarádí s ukecanýma negrama. Korupce vězeňského systému prorostla do mezinárodních rozměrů a tak se muklové tlučou v duchu globalizace. Jenže když nad tím mávnete rukou, naservíruje vám Issac Florentine rubačku z jiné dimenze filmařských kategorií, protože nic takového v rámci kino zábavy ‚pro celou rodinu‘ neuvidíte. Nekompromisnost z toho trčí až za provazy, partička bijců oplývá velmi pestrou sbírkou dovedností, a to všechno se děje v dlouhých, zběsile nestříhaných záběrech. Nemuseli jste na tom zákonitě vyrůst, ale když už nic jiného, pokývat nad fyzičkou zúčastněných byste rozhodně měli. V rámci škatulky 4 a ½. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Opět to samé v bleděmodrém: skvělé fighty, tentokrát nejen se Scottem Adkinsem, a videobéčkově zpracovaná dějová omáčka. A opět si to první budu pouštět dokola až do zblbnutí a to druhé pohánět dopředu rychloposuvem. Takže žádné překvapení. Možná trošku Marko Zaror, jemuž role kolumbijského badasse krásně sedne. Doufám, že brzy zatopí dalšímu srovnatelnému borcovi v akčním snímku s vyššími ambicemi, než nám předkládá režisér Florentine. Ale dost už řečí, už se třesu, až si pustím souboje Adkinse, Lateefa a spol. ještě jednou. Ne jednou, víckrát! A pak vytáhnout ručník, tatami, nohy strčit do strečmasteru a makat do zemdlení! ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Je to jako za mých mladých let. Ten film je opravdu jako vystřižený z osmdesátek. Tedy, alespoň soudě podle takové blbosti jako jsou desky se scénářem. Bitky, i když to jsou skutečně surové souboje na život a na smrt, jsou natočené skvěle. Díky tomu řádím film mezi mé akční TOP. Ale jak říkám, kašlete na příběh a pojďte společně skandovat: „Bojko! Bojko! Bojko!“ ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Bojovú choreografiu mal na starosti Larnell Stovall. Zároveň bol aj režisérom druhého štábu. (m.a.t.o.)
  • Film nadväzuje na nezvyčajný trend série Neporaziteľný - robiť zo záporáka z predošlej časti novú hlavnú postavu. (m.a.t.o.)
  • Slovo "fuck" zazní ve filmu 95x. (Kuny27)

Reklama

Reklama