Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe je bubeníkem populární americké rockové skupiny, která hraje v Moskvě ruskému premiérovi. Když na koncert proniknou teroristé, situace se rázem vyhrotí. Všichni jsou bezradní, ale naštěstí je Joe bývalý mariňák... a ví si rady za všech okolností. Drsná akce, která nešetří nikoho, se rozjíždí na plné obrátky! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (87)

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA - Rize průměrný akční film, který je slabý jako čajíček. Bohužel akce, napětí, obsazení, příběh i scénář jsou naprosto o ničem. Na druhou stranu... 3 hvězdičky se mi zdají příliš, 2 zase málo. Ponechám tedy více, ale jenom za snahu Dolpha, který si vzal na triko jak hlavní roli, tak i scénář a režii. Už ale do filmu víckrát znovu nepůjdu. 50% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Zemří je snadné, ale rock´n´roll je dřina. Aneb jak jeden bubeník postřílel ruský teroristy na koncertě popový zpěvačky. A bohužel to není tak vtipný jak to zní, ani nechtěně. Dolph Lundgren si zde vybral další ze svých mnoha slabých chvil a natočil další akční béčko, ve který tý akce vlastně ani moc není a sám Lundgren toho moc nepředvede. Jasně na bubnech to rozjede slušně a kill kytarou potěší, ale víc se toho od něj nedočkáme. Většinu času zabíraj další nudný postavy typu popová ne tak povrchní zpěvačka, šílenej a příšerně zahranej záporák a hrdinný ruský prezident. Zkrátka průser po všech stránkách, který navíc hodně pomalu utíká. Ještě, že za Dolphem pak přišel Sly s nabídkou do jeho dream teamu, jinak už bych nad ním asi zlomil hůl. ()

Reklama

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[6/10] Mám rád takéto akčné filmy kde je hlavný hrdina uzavretý v určitom priestore, takže mi tento film celkom sadol. Dolph Lundgren ako režisér, scenárista, hlavná úloha - Výsledok je lepší než som čakal. Je to dosť dobrý akčný film s rutijným dejom, dobrými záporakmi a akciou ktorá je celkom dobrá Film si držal po celý čas slušné tempo a bavil ma. ()

Testament 

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren to nevzdává a točí, bohužel, další x-tou kopii slavnějších snímků. Command Performance se tváří zezačátku jako něco mezi Smrtonosnou pastí a Přepadením v Pacifiku.To by nemuselo být na škodu, jenže... Film podkopává šíleně amatérská kamera, otřesný "herecký" výkon právě Dolpha a nevýrazný "záporák". Joe (Dolph Lundgren) hraje se svojí skupinou CMF na významné akci v Rusku, když do toho tam vlítnou teroristé, postřílejí mraky lidí a jako rukojmí mají prezidenta, jeho dcery+pár členek popové skupiny Venus. Dolph (se společníkem) samozřejmě všechny zachrání, vyvázne s pár zraněními, prostě klasika...Žádné větší překvapení se zkrátka nekoná+i přes svojí délku se zdá být film nekonečný. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten děj je takový celkem hodně unylý a není zde nic moc, co vás překvapí, ale Dolph Lundgren ve vlastní režii a podle vlastního scénáře jako bubeník rockové skupiny je prostě skvělý. Právě kvůli tomu jsem chtěl snímek vidět a v tomhle směru jsem nelitoval. Ten člověk má prostě charisma a tady to skvěle potvrzuje. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • Starší dceru ruského prezidenta Annu ve filmu ztvárnila Ida Lundgren, dcera Dolpha Lundgrena. (korbitch22)
  • Dolph Lundgren je stejně jako ve filmu i ve skutečném životě profesionální bubeník. (slatkac)
  • S nápadem na tento film přišel sám Dolph Lundgren, když byl v Rusku a Madonna hrála na koncertě pro prezidenta Putina a jeho dcery, Dolph si představoval, jak by to vypadalo, kdyby se toho koncertu ujali teroristé. (Leopard105)

Reklama

Reklama