Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe je bubeníkem populární americké rockové skupiny, která hraje v Moskvě ruskému premiérovi. Když na koncert proniknou teroristé, situace se rázem vyhrotí. Všichni jsou bezradní, ale naštěstí je Joe bývalý mariňák... a ví si rady za všech okolností. Drsná akce, která nešetří nikoho, se rozjíždí na plné obrátky! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (87)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Zemří je snadné, ale rock´n´roll je dřina. Aneb jak jeden bubeník postřílel ruský teroristy na koncertě popový zpěvačky. A bohužel to není tak vtipný jak to zní, ani nechtěně. Dolph Lundgren si zde vybral další ze svých mnoha slabých chvil a natočil další akční béčko, ve který tý akce vlastně ani moc není a sám Lundgren toho moc nepředvede. Jasně na bubnech to rozjede slušně a kill kytarou potěší, ale víc se toho od něj nedočkáme. Většinu času zabíraj další nudný postavy typu popová ne tak povrchní zpěvačka, šílenej a příšerně zahranej záporák a hrdinný ruský prezident. Zkrátka průser po všech stránkách, který navíc hodně pomalu utíká. Ještě, že za Dolphem pak přišel Sly s nabídkou do jeho dream teamu, jinak už bych nad ním asi zlomil hůl. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA - Rize průměrný akční film, který je slabý jako čajíček. Bohužel akce, napětí, obsazení, příběh i scénář jsou naprosto o ničem. Na druhou stranu... 3 hvězdičky se mi zdají příliš, 2 zase málo. Ponechám tedy více, ale jenom za snahu Dolpha, který si vzal na triko jak hlavní roli, tak i scénář a režii. Už ale do filmu víckrát znovu nepůjdu. 50% ()

Reklama

ssfan 

všechny recenze uživatele

Již od úvodních minut filmu je vidět, že rozpočet byl opravdu velmi maličký. Příběh se může zdát zajímavý, ale působí strašně béčkově, stejně jako všechno ostatní v tomto filmu. Jsem velmi překvapen, že Command performance si zde na csfd stále drží přes 50%. Dolph sice akci umí, ale celkově mě film zkrátka neoslnil. 40% max. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren sa po hrozných veciach vracia...je vtipný, nekompromisný, brutálny a pozerá sa na to dobre...scenár je béčkový až ale tak takéto výplachy sa vždy točili s Lundgrenom...zo začiatku nekompromisné grády, potom menšie vytriezvenie...ale v rámci toho čo posledné roky točí Lundgren je toto vážne svetlá vec... "Dying is easy...rock n roll is hard." - Dolph Lundgren ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

Kožená držka Lundgren ve věku pětadevadesát, napíchaný botoxem, v jak jinak než roli drsňáka, cool rockera, bývalého mariňáka. Sám si to napsal, sám si to i režíroval, a podle toho to taky vypadá. Nejspíš si psal sám i dialogy ( "zemřít je snadný, rokenrol je fuška", "...ta svině Výnas!"). Český dabing (Soukup) hází film do ještě absurdnější roviny. Je to poměrně zábavná záležitost, bohužel má více hluchých míst, než bych si představovala, abych mohla pět hvězd (ale zasmála jsem se vydatně). ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • Dolph Lundgren je stejně jako ve filmu i ve skutečném životě profesionální bubeník. (slatkac)
  • Starší dceru ruského prezidenta Annu ve filmu ztvárnila Ida Lundgren, dcera Dolpha Lundgrena. (korbitch22)

Reklama

Reklama