Reklama

Reklama

Obsahy(1)

10 ročný Jimmy žije na vzdialenej farme spolu so svojimi rodičmi a troma mladšími súrodencami. Jeho otec je kamionista a preto býva často mimo domu. Jimmy si jedného dňa všimne, že s jeho každodenne stresovanou matkou nie je čosi v poriadku a upozorní na to otca, ten ho však uchlácholí s tým, že na jej správaní nie je nič neobvyklého. Počas jedného večera, keď otec musí opäť odísť s nákladom, sa matkin duševný stav výrazne zhorší - prepadne popôrodnej depresii a rozhodne sa zavraždiť svoje deti. Jimmy rýchlo rozozná, že nepríčetná beštia, ktorá sa mu snaží siahnuť na život dávno nie tou matkou, ktorú tak miloval a preto musí s psychotičkou zviesť nerovný boj o prežitie. (Karamanlis)

(více)

Recenze (151)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Matce po porodu jebne v palici a po odjezdu manžela na farmě vyvraždí všechny děti, slepice, prasata, krávy i farmáře od vedle. Nic víc, nic míň. Na jednu stranu fajn autentická podívaná, celková proměna matky v psychopatku a místy realistická atmoška, ale na druhou stranu je to strašné béčko s otravným televizním lookem, ve kterém není prostě nic navíc. A scény zabití děti jsem čekal více explicitní, krvavé a celkově jsem doufal ve větší jatka. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Na béčkový americký horůrek překvapivě vyspělé.. Všechny role velmi zdařile zahrané, hlavní hrdina přesvědčivý, nebývalá atmosféra, krve akurátně, příběh realisticky pojatý.. Na sanotě u kukuřičného pole se musí maminka starat o čtyři dítka, tatínek neustále s kamionem na cestě a pokecat si může maximálně se skouřeným důchodcem.. Není divu, že jednomu šibne.. Vřele doporučuji :-) ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Hodně ostrá kávička.A ta maminka byla zasraná krávička.Po asi deset minutách oťukávání se jde ostře na věc,a to co se pak děje,no nic pro slabý nervy.Samosebou je to film na jedno použití ,ale šlape to dobře..Vzpomněl sem si při tom na film Děti,to byla taky zasraně sviňská řežba,ale tady to jde podle mě ještě dál,a co je ještě zvrácenější,je to obráceně.Prostě mamince jeblo,a tak si došla pro velkej sekáček.Dobrý,i krátkou stopáž pochválim a myslim že 60% to snese. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Údajně podle skutečné události. Ano. Způsob vyvraždění svých dětí taky dobrý. Ale myslím, že stejně hrozné by bylo i jen o tom číst v černé kronice. Film byl rekonstrukcí událostí onoho večera. Byl podložen solidními hereckými výkony, jak matky, tak i nejstaršího syna. Film byl slušný, ale na to, o jaké se jednalo téma, toho ve mně moc nezanechal. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Žádná pecka tentokrát. Po odjezdu svého manžela rupne mamce v kouli a rozhodne se zabít svoje čtyři děti. Nic moc originálního, tvůrci očividně mají rádi Kubricka, a většina vražd proběhne offscreen. Překvapením bylo, že šílená žena sejme většinu svých dětí už v polovině a pozbytek filmu nahání svého nejstaršího syna a do toho, jen tak mimochodem, vykydlí půlku svojí farmy, takže milovníci psů, slepic a prasat mají smůlu. Jinak slušná podívaná, které sráží výsledný dojem závěrečný nelogický kopanec mezi nohy. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Film je inšpirovaný skutočnými udalosťami z 20.6.2001, kedy Američanka Andrea Yates utopila vo vani svojich 5 detí. (FREEWHEELER)
  • Vo Veľkej Británii vyšiel film pod názvom The Cradle Will Fall. (FREEWHEELER)

Reklama

Reklama