Reklama

Reklama

Obsahy(1)

10 ročný Jimmy žije na vzdialenej farme spolu so svojimi rodičmi a troma mladšími súrodencami. Jeho otec je kamionista a preto býva často mimo domu. Jimmy si jedného dňa všimne, že s jeho každodenne stresovanou matkou nie je čosi v poriadku a upozorní na to otca, ten ho však uchlácholí s tým, že na jej správaní nie je nič neobvyklého. Počas jedného večera, keď otec musí opäť odísť s nákladom, sa matkin duševný stav výrazne zhorší - prepadne popôrodnej depresii a rozhodne sa zavraždiť svoje deti. Jimmy rýchlo rozozná, že nepríčetná beštia, ktorá sa mu snaží siahnuť na život dávno nie tou matkou, ktorú tak miloval a preto musí s psychotičkou zviesť nerovný boj o prežitie. (Karamanlis)

(více)

Recenze (151)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Matce po porodu jebne v palici a po odjezdu manžela na farmě vyvraždí všechny děti, slepice, prasata, krávy i farmáře od vedle. Nic víc, nic míň. Na jednu stranu fajn autentická podívaná, celková proměna matky v psychopatku a místy realistická atmoška, ale na druhou stranu je to strašné béčko s otravným televizním lookem, ve kterém není prostě nic navíc. A scény zabití děti jsem čekal více explicitní, krvavé a celkově jsem doufal ve větší jatka. ()

Kejf. 

všechny recenze uživatele

Nemam rada filmy, kde se ublizuje detem a co vic, zviratum! Ale pokud je tohle film podle skutecnosti, neda se svitit. Jako velky plus beru kratkou stopaz, ktera rychle odsejpa a mne prislo, jako kdybych zkoukla jeden dil nejakyho sitcomu. Kazdopadne - v tomhle pripade sedi "za malo penez, hodne muziky". Za zrejme velice malej rozpocet vnikl slusnej snimek plnej napeti a nasili. Jen skoda toho konce, ale nepredbihejme...4* ()

Reklama

Abiosis 

všechny recenze uživatele

*VARILA MYŠIČKA KAŠIČKU* Relatívne znesiteľný, nízko-rozpočtový horor, ktorý miestami vytvára dokonalé napätie a atmosféru a miestami nudí zbytočne naťahovanými scénami a neschopnosťou dej nakopnúť. Nikoho nemôže prekvapiť, že mamičke zašibáva - dom uprostred ničoho, štyri uškriekané deti, piate sa prekopáva na svet, manžel neustále na cestách, bútľavou vŕbou sa stáva strašiak v kukuričnom poli. Postava mamičky s botoxovými perami je dostatočne psycho a som si istý, že deti v niektorých scénach strach nepredstierajú (mladší brat ťahaný mamičkou na verandu). Ako som písal už v komentári k filmu The Children, deti v hlavných úlohách nemám rád, pretože ich všeobecná neschopnosť hrať ma privádzajú do šialenstva. Tu sa tým najiritujúcejším prvkom stáva sestrička hlavného detského hrdinu, ktorá najmä svoj strach/plač tak preháňa, že vidly do bruška by si zaslúžila oveľa skôr. Verdikt v 1 vete: Mamička systematicky zabíja svoje detičky a otecko v závere zabíja celý film svojim rozhovorom so synom. 11.08.13 ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Dobrý horor s tísnivou atmosférou a několika momenty, které dokáží opravdu vyrazit dech. Zvláštní je, že když se točí nějaký horor s dětmi, tak to téměř pokaždé dopadne skvěle nebo aspoň hodně dobře. Tento film není výjimkou, fandové hororu si určitě přijdou na své. Začátek je opravdu povedený a hlavně první konfrontace mezi matkou a dětmi stojí opravdu za to a vy si jen říkáte: "Cože, fakt to udělala?". I když film není vůbec dlouhý, tak ke konci začne trochu nudit, protože děj je dost předvídatelný a scény za začínají opakovat. Rozuzlení je celkem úletové a závěrečné prozření je dost mimo mísu. Ale jako horor to určitě stojí za pozornost! 60% ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Horor? Ani náhodou, spíše napínavý thriller. Mladá farmářka, která žije ve vidlákově a má na krku 4 ubrečené a uječené děti, do toho jí manžel řekne, že by chtěl ještě páté. No které ženské by z toho neruplo v bedně. Jenom vaří, uklízí, zašívá manželovy děravé kalhoty, stará se o děcka, které jen celé dny ječí a jednoho večera jí už přeteče pohár trpělivosti a příčetnosti a začne jedno dítě po druhém zabíjet. To první nejmladší novorozeně jde lehce udusit. Poté ubodá mladšího syna. Starší syn a malá dcerka před ní utíkají. Dcerka neustále o něco zakopává, válí se po zemi, dokud ji bratr nezvedne, brečí a řve na celé kolo, což je nejlepší taktika, jak na sebe neupozornit šílenou vraždící matku. (Asi nepochopím dětskou logiku). Takže i sestřička nakonec najde smrt pod vidlemi. Jediný "normální" nejstarší syn před ní zdárně utíká a jako jedinému se mu podaří přežít. Film mě moc nechytl, už jen kvůli drásání nervů neustálým upozorňováním na sebe řevem, ve chvíli, kdy mají být ticho jako myšky. Stejně tak jsem měla za to, že děti jsou akčnější a rychlejší než dospělí lidé a nedělá jim problém jim utéct - v tomto filmu ano. No a konec, kdy otec chce, aby se matka vrátila domů, až ji pustí z léčebny je pro mě nepochopitelný (kdyby mi někdo zabil 3 děti, asi bych ho už nikdy nechtěla vidět a nechala bych ho v léčebně shnít.) Jediné smutné na tomto filmu je to, že se bohužel takové věci stávají. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Vo Veľkej Británii vyšiel film pod názvom The Cradle Will Fall. (FREEWHEELER)
  • Film je inšpirovaný skutočnými udalosťami z 20.6.2001, kedy Američanka Andrea Yates utopila vo vani svojich 5 detí. (FREEWHEELER)

Reklama

Reklama