Reklama

Reklama

Několik osadníků na Divokém západě zmizelo záhadně ze svých domovů. Skupinka odvážlivců se je vydává hledat, přestože očekávají problémy s místními obyvateli. Brzy se ale ukáže, že nebezpečí číhá jinde... a všem jde o život! (oficiální text distributora)

Recenze (89)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Critters na Divokém západě dávají pořádně zabrat místním osadníkům. Obsazení je sympatické, tedy snad až na Percyho ze Zelené míle. Doug Hutchison má obličej na slizké hajzly a zde si také zase jednoho střihl. A objeví se i nějaký Coffey ("jako kafe, ale psaný jinak":) The Burrowers mají slušný scénář, výbornou hudbu, nabídnou i parádní scény a jako celek rozhodně nenudí, ani neurazí. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Snímok síce žiadna veľká pecka nie je, no mňa rozhodne potešil, zvlášť keď som pred ním precivel nejaký nepodarok, tuším Zabudnutý ostrov sa to volalo, či tak akosi, zabudol som, nič sa nedeje. Dej graduje príjemne pomaly, herecké obsadenie na dobrej úrovni, dialógy neprekročili hranice stupidity a hlavne sa tam s nikým nesrali, sympaťák nesympaťák, ideš do hliny. Scénky prestreliek natočené a nastrihané pomerne zručne, dej ťažšie čitateľný (to mi vždy pomastí brucho) a až na tie potvory je finiš výborný. Čo viac chcieť? Dobre, viem, prvú v lote, kto by nechcel, ale aj tak v tomto prípade budem čúrať proti vetru a buchnem 4. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Po negatívnych skúsenostiach akými boli Dead and the Damned či Undead or Alive som na mix hororového a westernového žánru v ostatnej dobe stratil chuť a aj nad projekciou Burrowers som preto chvíľu váhal. Našťastie som si tento kúsok nakoniec pozrel a urobil som dobre. Kombinácia westernu s hororovými elementmi tu funguje výborne, navyše sa v podstate jedná o monster horor a tých v posledných rokoch nebolo nakrútených veľa, našťastie sa však trend točenia tohto typu filmov začína pomaly opäť obnovovať. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Fráze ,,Jdu se zahrabat" dostává zcela novej význam a mě osobně představa, že jsem paralyzovaná a až na čtvrt ksichtu pod zemí čekám na chvilku, kdy si nějakej tentononc pochutná na mojich měkkých tkáních zatímco moje jediná kratochvíle je cukání prstu, docela děsí. Ještě víc mě děsí, že by mě někdo vyhrabal a pak by se na mé lesbické maličkosti vystřídala kupa nemytejch kovbojů nebo zpocenejch indiánů. Taky bych mohla dny trávit čekáním, kdy mi někdo šlápne na držku, protože mě v zemi neuvidí nebo se mi na ksicht vysere kůň. Prostě tohle děsí každýho kdo není až moc masochistickej a tak jsem se zahrabanejma skoro i soucítila. Jinak hlavní hrdiny tvoří extrémně nesympatická skupina neherců kde to lehce zachraňuje ir se svojí buřinkou. Na černý kovboje v době, kdy bílým max sklízeli bavlnu jsem si už zvykla jelikož od dob Wild Wild Westu s Willem Smithem je cool mít nigga týpka ve westernu a tak si kovboje zahráli i tací jako Terry Crews, Denzel Washington, Samuel Lee Jackson, Jamie Foxx...a pak ještě jeden extrémně nesympatickej bubák. Jo to je ten co hraje v tomhle filmu. Teda hraje...vyskytuje se tam. Když to vezmu kolem a okolo a pak ještě obloukem tak z toho vyjde celkem sympatický hovno, co má daleko do sračky, ale že by to 2x vonělo to zase fakt ne. Každopádně jako hrdá SAS (sadistická asijská svině) dávám velký palec hore za krásný hepyjend. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

NOTE (7.3.2009) - na DEAD BIRDS to napriek časovej súvzťažnosti a vonkajšej podobnosti nemá a ako už spomenul J*A*S*M monštrá nie sú príliš pôsobivé a trpia zlým CGI. Napriek tomu, pozerateľné a napínavé. K deju: partička dobrodruhov je na pozadí doznievajúcej vojny (Juh proti Severu) konfrontovaná s neznámymi tvormi, ktorí vyliezajú spod zeme a lovia ľudí ... (8.3.2009) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Novém Mexiku po dobu 22 dní. (Corpsegrinder)
  • Vzhled monster se upravoval a měnil po dobu 3 let. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama