Reklama

Reklama

Několik osadníků na Divokém západě zmizelo záhadně ze svých domovů. Skupinka odvážlivců se je vydává hledat, přestože očekávají problémy s místními obyvateli. Brzy se ale ukáže, že nebezpečí číhá jinde... a všem jde o život! (oficiální text distributora)

Recenze (89)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Našlo sa tu niečo, čo tento snímok drží nad priemerom. Mierne, ale presne. Je to hlavne napínavý príbeh, ktorý až tak nevsádza na akciu a triky ( to všetko až v závere ), ale na pomalé rozuzlovanie jednej záhady Divokého Západu. Vyzerá to trochu lacnejším dojmom, ale ak to zaujme táto stránka môže ísť kľudne bokom. A poteší skvelé a nečakané vyústenie. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Fajný western-horor. Jediná škoda je, že mu chýba trochu viac originálneho poňatia - či už sa to týka réžie alebo napr. dialógov v scenári (ako to bolo pri BONE TOMAHAWK). Ale postavy sa chovajú uveriteľne (konečne žiadne zbytočné emotívne výlevy!). Veľmi dobre funguje hlavne indiánsky príbeh na pozadí a vôbec nevadí, že film občas vyslovene cituje (na prvý pohľad) podobných Fordových STOPÁROV... ()

Reklama

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Hororovo dusná atmosféra tu hrozí od začiatku a postupne sa zaťahuje ako búrkové mraky nad prériou. Nájdu sa i westernové scény: prestrelky, ale mne to prišlo ako road movie na koňoch, miestami sa to aj tak vlieklo. Skupina kovbojov sa síce vydala hľadať snúbenicu jedného z nich, ktorú údajne uniesli Siuxovia, no cieľ bol na ceste, lebo čoskoro došlo na slová mladej indiánky "ov-ne-ju-hov-on-te-pite" - They will kill us all! S humanoidmi v pätách to ani ináč nešlo. Trochu viac dynamiky a Burrowers mohol byť ešte lepší. Takisto si myslím, že toto je jeden z mála filmov, ktorému by prospel happyend. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Lehce nadhodnotím, jelikož mě tento horor, z doby divokého západu, bavil a zasloužil by si lepší hodnocení. Místy celkem drsné, syrové, špinavé. Občas z toho je cítit ta beznaděj hlavních hrdinů. První půlhodina se pro někoho lehce vleče, mně osobně nenudila. Body navíc musím dát i za, pro mě lehce překvapivej, konec. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Velká škoda, že je to většinu času taková nehorázná nuda, protože z toho jinak mohl být velice povedený film. Takhle je to jen další v minulosti se odehrávající horor, u něhož jsem málem usnul. Stav vědomí mi udržela pouze zvědavost. Chtěl jsem samozřejmě vidět ta monstra v celé své kráse. Jejich vzhled je jednoznačně povedený, bohužel rozpohybovaná působí už o poznání hůře. No ale i tak jsou The Burrowers každopádně o pomyslný stupínek lepší než nedávný Red Sands. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Vzhled monster se upravoval a měnil po dobu 3 let. (Corpsegrinder)
  • Natáčení probíhalo v Novém Mexiku po dobu 22 dní. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama