Reklama

Reklama

VOD (1)

Lovecká sezóna právě začíná... V létě 1974 vyráží čtyři přátelé na víkendový výlet tábořit v lese. Během cesty jsou ale přepadeni a omráčeni. Když se proberou z bezvědomí, slyší zvuk lovecké trubky. O tom, že se kořistí stali právě oni, není pochyb. A lov? ... Začíná. (oficiální text distributora)

Recenze (250)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Další z řady "svižných přírodních thrillerů", které patří mezi mé nejoblíbenější filmové počiny, protože mě prostě a jednoduše baví a můžu je vždycky. Tento patří mezi průměrnou podívanou. Chvílemi je to skvělý masakr, jindy zase docela solidní trapas. Ale lesní atmoféra je navozena velmi dobře. Kdo má rád přírodní vyvražďovačky, tak je to film přímo pro něj. 55% ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Rovdyr je profesionálna práca kdesi na pomedzí slasheru a exploitation. I keď neprichádza s ničím vyložene novým, "buranskú" tématiku spracováva veľmi dobre. Kamera neuhýba pred gore, herecké výkony sú veľmi slušné a utrpenie uveriteľné. Dobré je aj to, že sa film nepokúša všetko polopatisticky vysvetliť, skvelé sú zábery na "loviacich" buranov len do výšky trupu. Pochváliť možno aj "hudbu", temné dunenie, ktoré skvelo stupňovalo napätie. ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Buranský horor který jede ve známých kolejích, potěší rychlým sledem událostí, bez zbytečného zdržování. Někoho jako mě, může pořádně iritovat norština a to mi nevadí španělština ani francouzština ;-) Herci jsou průměrní, nikdo nevyčnívá hereckým talentem. Potěší pár střev a prostřelený kotník. Na druhou stranu lehce předvídatelný kousek. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vidím že hodně lidem se Rovdyr líbil a spoustě lidem zase nikoliv. Já patřím do druhé skupiny. Lovci lidí mi přišli strašně obyčejní, neoriginální a nesmyslní. Nikde se člověk nedozví nic o nějaké motivaci postav, ani těch záporných. Tudíž jsem jen s rozpaky sledoval celé to dění a hemžení lesem odnikud nikam. Pochválit tudíž nemůžu ani děj ani postavy. Korunu všemu nasadil konec, který jsme již viděli stokrát. Takže zatímco Mrtvý sníh bavil měrou vrchovatou, Lovci lidí jsou plně na opačném pólu. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Žiadna sláva, ide to v tradičných šľapajách béčkového slasher/hixploitation, ale s temným nórskym prostredím a mrazivými scénami, ktoré sú v podstate to isté, čím nás kŕmi Amerika, ale atmosféricky aspoň trochu stiesňujúce. Väčšinou mi niečo takéto vadí kvôli lacnej nepozerateľnosti, ale Rovdyr je ako tak v pohode. P.S.: brokovnica v ústach je neskutočná úchylka ahhh.... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu v autě, je „Wait For The Rain“ od Davida Hesse. Ve 20. minutě hraje „En Spennende Dag For Josefine“ od Inger Lise Rypdal. Ta samá písnička pak hraje na konci filmu. (Duoscop)

Reklama

Reklama