Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní agent David Hasselhoff je povolán do služby, aby zlikvidoval teroristickou skupinu Hydra, která má v plánu zničit Manhattan nebezpečným virem... (oficiální text distributora)

Recenze (60)

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Neberu to jako vážně míněnou adaptaci Marvelovského comicsu, beru to jako recesi. Všechno je úmělé a levné ale to mi nezabrání si aspoň trochu vychutnat tu super akční béčkovou atmošku. Na film jsem se těšil a vlastně jsem dostal to, co jsem čekal - béčko, comicsové motivy, trapné počítačové efekty a Davida v hlavní roli :) ()

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že tam bylo pár okamžiků, kdy jsem se od srdce zasmál,protože celé to připomínalo nějakou počítačovou hru s vypůjčenými, veselými kostýmy, které míchaly extatické sadomaso s hydrocistickým neoklasicismem a v té době zřejmě velmi hightech architekturou velkých strojů a asi dalších záhadných - dost nelogických hádanek. Nejde ani tak o výrazy hrdinského šklebu a patosu natolik prkenného Hasselhofa - jako skupinu, kterou mám zafixovanou jako sice vedlejší, ale dost důležité postavy z Hvězdné brány. Na ně se dalo koukat. PS: Kdo by tušil, že Hydra - ta uštěpačná organizace má svého šéfa v Praze. ()

Reklama

hynn3k 

všechny recenze uživatele

Když je Hasselhoff ten nejpřesvědčivější herec ve filmu, tak je něco špatně. Davča se snaží zahrát Furyho co nejvěrněji předloze a s doutníkem v hubě, který mu na začátku poleje vodopád, a jednou hláškou za druhou se mu to daří. Bohužel jen po obsahové stránce a svým vzhledem, protože s jeho hereckými schopnostmi jsou všichni obeznámeni. Jen mě mrzí, že není k sehnání TV verze. Chtěl bych vidět, jaké hlášky dostali do té půlhodiny navíc. ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohý televizák z pro marvelovské filmové adaptace temných předspider-manovských časů (televizní Hulk, Spidey a F4, Pyunův KAPITÁN AMERIKA). Hasselhoff neúspěšně se pokoušející hrát titulního drsňáka a jeho sexy parťačka představují jedinou zábavu, kterou vám tahle slaboduše napsaná, odehraná a zrežírovaná slátanina poskytne. A to má scénář na svědomí David S. Goyer, který ve stejném roce napsal i prvního BLADEA a později makal s Nolanem na Batmanovi. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Poměrně pohodová kravinka, která svojí hloupostí a jednoduchostí dokáže pobavit. David Hasselhoff se snaží být drsný, ale je celkově jen tak nějak zajímavě vtipnej. Na Nicka Furyho si spíš hraje, než že by ho opravdu hrál; tu komiksovou postavu nepřipomíná vůbec. Připomíná to spíš takový Davidův cosplay :) A jinak všechno, co byste tak čekali - Stupidní příběh, klišoidní charaktery, stokrát omletý dialogy, pár logických nesmyslů a sem tam hrozní herci. V tomhle nehraje prim David, ale ta naprosto strašná blonďatá kozatá záporačka, která neuvěřitelně přehrává a celkově svými kostýmky a talentem připomíná herečku z pornofilmu. Všechno špatně a přesto to pobaví. Já se bavil a smál :) (3/10) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Film měl původně sloužit jako pilotní epizoda chystaného seriálu s Nickem Furym (David Hasselhoff). Nakonec se z toho ale upustilo, zčásti i kvůli negativnímu přijetí samotného filmu. (BaronMartin)

Související novinky

Hostýlek u mrtvého plavčíka

Hostýlek u mrtvého plavčíka

09.04.2006

Známý televizní seriál Pobřežní hlídka natáčený od roku 1989 do konce milénia a dočkavší se celkově 241 dílů, dalšího příbuzného seriálu Baywatch: Nights a několika televizních filmů ještě není úplně… (více)

Reklama

Reklama