Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá videoshow, v níž vás skvěle pobaví postavy kapitána Soboty, nadstrážmistra Holzmanna,majora Miloše Zemana a dalších zmatkářů v uniformách. (Carmen Home Video)

Recenze (64)

Danulinda 

všechny recenze uživatele

Tato obrazová podoba je sice méně povedená, ale za její zvukovou variantu bych panu Izerovi dal rovnou Nobelovu cenu za snad nejvtipnější nahrávku, co jsem měl kdy možnost slyšet. Kloubouk dolů a všem doporučuji si to poslechnout raději na cd - je to přece jen o něco lepší než v této obrazové podobě. Obrazová podoba je na tři bodíky, poslechová na sedm (ze sedmi :-) ), celkem tedy za pět :-) . P. S. Omlouvám se, že hodnotím tedy spíše onu zvukovou nahrávku. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Když jsem zjistil, že Izerova Policejní akademie byla i zfilmovaná, tak jsem byl na vrcholu blaha, protože audio nahrávky se pro mě staly kultem. U ničeho jiného jsem se tak nezasmál a celou partičku jsem si velice oblíbil. Očekávání tedy byla veliká. A jak už to bývá, čím větší očekávání, tím větší zklamání. Vtipy, při jejichž poslechu jsem se válel smíchy, se na videu proměnily v naprosto sterilní podívanou. Zachování původních hlasů bylo možná dobré rozhodnutí, ale působí to hrozně amatérsky. Nejhorší pro mě bylo zjištění, že se ve filmu neobjeví můj vzor Jiří Zbrožek. Kdo tedy nezná audio verzi, ať po ní rychle sáhne, protože tohle je jen její slabý odvar. ()

Reklama

j0nathan 

všechny recenze uživatele

Audionahrávy Policejní Akademie se staly kultem. V okolí mých přátel v podstatě zlidověly a dodnes se těm fórkům smějeme a převádíme je do naší reality. Musím říct, že zfilmovaná podoba není to pravé ořechové. Já osobně jsem měl nějaké představy o tom jak postavy vypadají a na videu samozrejmě vypadaly úplně jinak a kupodivu mi to ani na videu nepřišlo tak vtipné, ovšem audiu budu nadále věrný. "Maňas, vy si ten nos tak vytaháte, že za tejden budete moct šňupat rodinný domky, člověče!" :) ()

GordonCZ 

všechny recenze uživatele

Film jsem neviděl, místo toho sem si raději poslechl audio verzi, protože má být údajně lepší než film. Nicméně ani tak nic moc, kromě několika málo vtipných hlášek, nad kterými se člověk opravdu upřímně zasměje, jde o hodně podprůměrný humor se spoustou profláknutých, a tím pádem ne až tak vtipných, historek. ()

Finarfin 

všechny recenze uživatele

V audio verzi zúročuje Zdeňek Izer to, co mu jde podle všeho nejlépe a to je vyprávění vtipů. Podoba policejní akademie (kde mu ještě dělá křoví Marek Dobrodinský) se dá chápat jako převod těchto vtipů do jakési koncepce, tak aby to nebylo jen odvyprávění anekdot a pak už nic, a řekl bych, že se to docela povedlo (já na tom vlastně vyrůstal). Jednoho večera jsem ale narazil na "hranou" verzi tohoto počinu a slovy Ing. Prouzy: "Byl jsem konsternován." Myslím, že tohle bylo opravdu zbytečné. Izer si k sobě vzal partu jakýchsi lidí, kadence vtipů je snížena na polovinu, protože jsou scény zbytečně protaženy neherectvím jednotlivých účinkujících, prostě celkový dojem je o mnoho slabší. Rozhodně doporučuji si raději pustit audio. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama