Reklama

Reklama

Zapálený policista Mike (John Cusack) je na stopě vraha řádícího v ulicích Buffala. Po té co Mikovi zmizí dcera, se tento případ stává osobním. Mike je ochoten udělat vše pro nalezení své dcery a ví, že pokud svou dceru nenajde do 48 hodin, tak už ji pravděpodobně nikdy neuvidí. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

V jeden den jsem shlídnul Zmrzlou zem a Únos. Oba filmy inspirované skutečnou událostí, oba mrazivé, v obou hraje Cusack, jen tady ho najdete na světlé straně síly. Od filmu, jež čestí distributoři pojmenovali Únos, jsem nečekal nic. Zkrátka naštvanej tatínek si jde pro dceru. Ale po postupném odhalování skutečností jsem se fakt divil, že mě tenhle film minul. Ta jedna hvězda navíc je za konečné rozuzlení, které jsem rozhodně nečekal. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Celej film se tvářil jako fakt správnej oldschool thriller, který známe řekněme z 90. let. Pak ale narazíte na pár scénáristických přešlapů (jako hlavní hrdina je detektiv, unesou mu dceru a případ pořád řeší on? Hmm, to asi ne, protože to naprosto nekompromisně funguje tak, že ve chvíli, kdy se to týká někoho blízkýho - obzvlášť z rodiny - tak mu ten případ okamžitě seberou z důvodou podjatosti. No nic.) Druhá věc, která mě srala, byla J. Carpenter, kterou jsem nemusel už u Dextera, tam mně taky lezla na nervy. A na závěr přijde hlavní zlom a tím pádem vysvětlení, nicméně mně to přišlo tak násilný a skoro debilní, že si říkám, jestli náhodou i ty tři hvězdy nejsou hodně. Tady to tvůrci úplně nevychytali, se mně zdá. ()

Reklama

Martpod 

všechny recenze uživatele

Od začátku taková klasická detektivka založená na ještě klasičtějším krimi klišé, obsazení nepotěší neurazí, Cusack je šedý průměr, Robertsovi sedne role úchyláka jak prdel na hrnec a díky Jennifer Carpenter z toho mám pocit, že tam každou chvíli musí objevit Dexter. Atmosféře hezky nahrává setmělé zasněžené ulice. Drobný plus za ujetý, ale zajímavý závěr. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tenhle film znovu potvrdil,jak děsně vyzní film na malý obrazovce,a jaká změna ho čeká na velký s domácím kinem.Napínavý hledání ůnosce a šílence,kde Cusack,ač ho moc nemusim,hraje jak o život,film pracuje s jednim velkym překvapenim,který sem ani já nepostřehnul,ale je to asi dobře,že neumim číst mezi řádky,alespoň mě ve filmu kdeco překvapí.Fakt to vodsejpá,a nechápu to slabý hodnocení.70%. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nedomrlé - důvod, proč to v zemi původu ani neposlali do kinosálů, ale rovnou na placky. Nedivím se, film se zoufale míjí s atmosférou a cosi jako odezvu vyvolá až závěrečná rošáda. Popravdě? Měl jsem z toho dojem, že pointa si sedla hned na začátku, k ní se autor upnul a ten zbytek prostě nezvládl. 45% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v kanadskom meste Montreal, aj keď sa odohráva v americkom meste Buffalo. (Laslo)
  • Inšpirované sériovým vrahom Gary M. Heidnikom. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama