Reklama

Reklama

Zapálený policista Mike (John Cusack) je na stopě vraha řádícího v ulicích Buffala. Po té co Mikovi zmizí dcera, se tento případ stává osobním. Mike je ochoten udělat vše pro nalezení své dcery a ví, že pokud svou dceru nenajde do 48 hodin, tak už ji pravděpodobně nikdy neuvidí. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Skoda, ze tu nie je komentar od T2, ani doteraz neviem, ci to na seba zarobilo, alebo nie. kazdopadne John Cusack /Con Air 1997/ hrat vobec nevie, to vyssie je uz i povedzme pan Klec nez on. Dzenifer Karpenter bola otravna, ani jej som neveril ten herecky vykon. Film je sam o sebe len bezna reziserska rutina, zapadlo to hned po vydani, a rozhodne nejde o kvalitnu filmarinu, ne, ne - na to mam filmarsky cuch anapozerane toho dost : 30 % ()

Martpod 

všechny recenze uživatele

Od začátku taková klasická detektivka založená na ještě klasičtějším krimi klišé, obsazení nepotěší neurazí, Cusack je šedý průměr, Robertsovi sedne role úchyláka jak prdel na hrnec a díky Jennifer Carpenter z toho mám pocit, že tam každou chvíli musí objevit Dexter. Atmosféře hezky nahrává setmělé zasněžené ulice. Drobný plus za ujetý, ale zajímavý závěr. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Máte li doma dcerušku, která na vás jebe, a z níž se vám za ty roky nepodařilo vytlouct svéhlavost a pohrdání autoritami, je nejlepší svěřit ji na chvíli do péče nějakému sériovému specialistovi na Stockholmský syndrom. Holka hezky zkrotne a naučí se vážit si tatínka, co ji nedrží ve sklepě na řetězu a pravidelně nešuká. Až jednou bude Mistrovství světa v nejodpornějším castingu, tohle dozajista získá některou z medailí. Duo zneuznaný ochotník Džon Hnusack a Dexterova ségra, ze které se mi objevuje nehezká, svědivá vyrážka, kdykoliv se mihne v záběru, je sice spolehlivým plašidlem estetického diváka, avšak i tak se jedná v indoevropské stupnici o zdravě průměrný počin s překvapivým finálním výkrutem. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

U mě spíš převládá spokojenost, protože jsem dostal, co jsem skromně očekával - průměrně působící thriller na jedno zkouknutí, zapadající do Cusackovy nevýrazný filmografie posledních let. Potěšila slušná temnější atmosféra, práce s kamerou a hudbou. Příběh byl hodně přitaženej za vlasy (hlavně závěrečnej twist) a já mám vážný pochybnosti o inspiraci skutečnými událostmi, nicméně jsem se nijak nenudil. A je taky fakt, že určitá nepředvídatelnost (byť vykoupená těžko uvěřitelnym zvratem) je v rámci žánru docela vzácnost, takže dávám hodně opatrně palec nahoru. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V Buffalu někdo unáší z ulic prostitutky a schovává si je pak v baráku. Případ vyšetřuje policista jehož dcera později taky zmizí a on se ji snaží najít. Průměrný thriller s 1 vraždou a překvapivým koncem,který ale nedává moc smysl.Nevím jak moc je to inspirované skutečností, ale ten konec je moc komplikovaný to by ta osoba všechno nezvládla. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Inšpirované sériovým vrahom Gary M. Heidnikom. (Real Tom Hardy)
  • Film sa natáčal v kanadskom meste Montreal, aj keď sa odohráva v americkom meste Buffalo. (Laslo)
  • Aj napriek tomu, že film bol natočený v roku 2008, k divákom sa dostal až v roku 2012. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama