Reklama

Reklama

Zapálený policista Mike (John Cusack) je na stopě vraha řádícího v ulicích Buffala. Po té co Mikovi zmizí dcera, se tento případ stává osobním. Mike je ochoten udělat vše pro nalezení své dcery a ví, že pokud svou dceru nenajde do 48 hodin, tak už ji pravděpodobně nikdy neuvidí. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (155)

stration 

všechny recenze uživatele

Velice koukatelný thriller, který jakoby vyšel po patnácti letech na DVD. Dobrá atmosféra, všude tma, sníh, zima a vůbec nějak nevlídno. John Cusak hraje svoji oblíbenou parketu v Pokoji 1408 či Identitě a Dexterova ségra je taky hodně cool. Závěr na dobré náladě nepřidá, na kvalitách filmu ovšem ano. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Unes, ochoč, oplodni... ze scénáře nezblbni." Toporný Cusack mě nezaujal ani náhodou, dtto unylý zlosyn, rádoby Sběratel polibků. Naopak obě čapnuté štětky plus jedna nešlapka, t.č. pouze pubertální vzpurný spratek, ty svou poddajností celou dobu úspěšně držely film nad (plodovou) vodou. Bohužel jim jejich sympatickou snahu, o alespoň tři hvězdy z policejních odznaků, ve finále doslova odstřelila jedna 100% nevěrohodná a doslova neplodná postava. Hanba jí! A nebohému scenáristovi Jakblbě Tunitkonec jen upřímnou soustrast k zabitému příběhu. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Solidní temný thriller jak z devadesátých let. Moc jsem nečekal, protože na to, že se jedná o film s velmi slušným hereckým obsazením, kolem něj bylo na filmových internetech až podezřelé ticho, což nevěstilo nic dobrého ... no nakonec jsem poměrně příjemně překvapený. Zkrátka fajn thrillerová jednohubka. Závěrečný twist mi přišel docela přitažený za vlasy, ale plusový bod za to, že jsem ho dopředu neprokoukl. Silnější trojka. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Je to obstojně koukatelné přes to, že si scénář musí pomáhat nepravděpodobnými náhodami (vrah unese dceru ne ledajakého policajta, ale zrovna toho, který je posedlý jeho chycením) a závěrečný zvrat zase působí nelogicky, protože ze záporáka(ků) dělá dementy a psychopat, který roky uniká chycení, nemůže být mentálně postižený. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Celej film se tvářil jako fakt správnej oldschool thriller, který známe řekněme z 90. let. Pak ale narazíte na pár scénáristických přešlapů (jako hlavní hrdina je detektiv, unesou mu dceru a případ pořád řeší on? Hmm, to asi ne, protože to naprosto nekompromisně funguje tak, že ve chvíli, kdy se to týká někoho blízkýho - obzvlášť z rodiny - tak mu ten případ okamžitě seberou z důvodou podjatosti. No nic.) Druhá věc, která mě srala, byla J. Carpenter, kterou jsem nemusel už u Dextera, tam mně taky lezla na nervy. A na závěr přijde hlavní zlom a tím pádem vysvětlení, nicméně mně to přišlo tak násilný a skoro debilní, že si říkám, jestli náhodou i ty tři hvězdy nejsou hodně. Tady to tvůrci úplně nevychytali, se mně zdá. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Aj napriek tomu, že film bol natočený v roku 2008, k divákom sa dostal až v roku 2012. (Real Tom Hardy)
  • Inšpirované sériovým vrahom Gary M. Heidnikom. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama