Reklama

Reklama

VOD (1)

Sean McArthur je typickým dítětem ulice. Nemá peníze, byt ani slušné děvče. Jedinou jeho předností jsou pěsti, se kterými umí docela slušně zacházet. Vydělává si na holé živobytí prodejem padělaného zboží až do chvíle, kdy mu štěstěna postaví do cesty podvodníka Harveyho Boardena, který se stává Shawnovým managerem a nabízí mu vstupenku do světa nelegálních pouličních zápasů ve volném stylu. Ze Shawna se téměř přes noc stává zápasnická hvězda, jež v ohromující sérii vypjatých soubojů poráží nejlepší profesionální boxery i mistry bojových umění. Ale ten nejtěžší boj jeho života ho teprve čeká... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (224)

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, co od tohohle filmu čekám a taky se mi toho dostalo. Klasická odpočinková záležitost se zajímavým obsazením ( Terrence Howard může hrát sebevětšího mamlase, ale zamlouvá se mi čím dál víc ). Asi bych v tomhle případě použil oblíbenou větu mnohých publicistů - ,, Je to zručně natočený '', protože se mi na to až překvapivě hezky koukalo ( ano, narážim na '' originálnost '' příběhu ). Nu a kombinace té rádoby gansterské hudby s večerními ulicemi drsného města taky nejsou někdy na škodu, že jo :) za mě 60%. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Strašná nuda. Film, který má být hlavně o bitkách, ale místo toho se tam většinou jenom chodí a přiblble mluví. A když na nějakej fight nakonec dojde, tak je většinou nevyužitej a naprosto bez nápadu, jenom ten závěrečnej zápas byl dobrej. Herci navíc hrajou docela špatně. Terrence Howard hraje, jak kdyby byl po mrtvici a Channning Tatum zase hraje, jak kdyby byl nejvypatlanější člověk na zemi. Prostě nuda a jestli chcete kvatlitní bitky, tak si radši pusťte nedávné Never back down. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Čo k tomu povedať? Taký obyčajný filmík. Nejde o nič mimoriadne, ale myslím, že neurazí. Dosť som počul kritiku na bojové scény, ktorých skutočne nie je až tak veľa. Jedna vec, že nie sú veľmi pôsobivé, ale o to uveriteľnejšie. Sú o mílu bližšie realite ako iné bitkárske filmy, kde sa predvádza pekná choreografia a hradinovia znesú toľko rán, že by to zabilo 15 ľudí po rade. Navyše Tatum hrá zápasníka, takže nepredvádza nejaké karate ale skutočne zápasnícke chmaty. Príbeh nie je ani zlý ani dobrý. Vcelku jasné 3*. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Akční sekvence byly celkem povedené, jenže jich bylo velmi po skromnu. Terrence Howarda mám celkem rád, jenže tady byl dost nesnesitelný. Děj je celkem slabý, ale hraje si na něco víc a tím strašně nudí. Přišlo mi to jako taková úprava Lvího srdce bez cizinecké legie. Konec byl předvídatelný až z toho boleli oči. Kdyby se přidalo víc fightů (jak by podle názvu mělo být), tak by se dalo uvažovat i o vyšším hodnocení. Celkový plus přidává senzačně pasující streetová hudba. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Mozno je Channing Tatum talent, ale mne film The Fighting nezapasoval. Drsny zivot na uliciach new Yorku ma hodne do seba, ale nuda dostala neprirodzene vela priestoru. Akcne fighty boli len pofidernej kvality, Tatumovi jeho skvelu bojovu pripravu neverim. To uz fakt radsej taky jeden panko z Ostrovov menom Scott Adkins. Sice Adkinsa nemam rad, ale bit sa vie, a jeho suboje su maximalne realne. Takze 30 % ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Vo filme pochádza Channig Tatum z Birminghamu v Alabame a Terrence Howard zo Chicaga v Illinois. V skutočnosti sa Tatum narodil v Cullman v Alabame a Howard v Chicagu v Illinois. (ČSFD)
  • Channing Tatum si zlomil nos během jedné z bojových scén. (sir-dave)
  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy jde Shawn McArthur (Channing Tatum) po ulici v dešti a nese krabici deštníků, zahlídne Harveyho (Terrence Howard) v restauraci, přičemž krabice je mokrá. V následující scéně je suchá a viditelně jinak potrhaná, načež je opět mokrá. (Raziel811)

Související novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (více)

Reklama

Reklama