Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (124)

AndreyCSFD 

všechny recenze uživatele

Ono to není tak blbé, jak by se mohlo ze zdejšího hodnocení zdát. Neoddiskutovatelným pozitivem je, že seriál se vyhýbá rádobyvtipným hláškám, děvčata nejsou afektovaná a herci nepomrkávají spiklenecky na kameru a odmyslíte-li si ty ploutve a triky, jedná se o pěkný seriál pro děti, který je milou sondou do života tří holek z přímořského městečka. Seriál má vzestupnou tendenci - od dílů vyloženě pro mrnata seriál rostl postupně s diváky a našel si svoje místo a díly, kde hlavní protagonistky řeší milostné problémya školu jsou mnohem reálnější a uvěřitelnější než milostné patálie mládežníků z Beverly Hills. Navíc si přičtěte atraktivní prostředí přístavu, slušivé oblečky hereckého ansáblu a civilní atmosféru seriálu a hned máte docela slušnou zábavu na půl hodinky. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Raz som pri komentáre na hannu montanu napísal že je toto strašná blbosť. Lenže musím svoje tvrdenie mierne pozmeniť, pretože až pred nedávnom som si uvedomil aké sú mladší súrodenci dakedy dôležitý pre vás kultúrny rozvoj. Sestrenka toto pozerala len tak s princípu no a ja som náhodou raz zostal, dal tomu šancu, a pozrel som si jeden diel. potom som si stiahol celé dve série a včera som to dopozeral a som nadšený. Ide o to že sila tohoto seriálu aj keď je mierne tupučký a jedná sa vlastne o príbeh o troch morských pannách musím podotknúť že sila seriálu spočíva v postavách, ktoré za celý čas prechádzajú nejakým tým vývinom, je radosť sledovať ich trápenie a aj keď je to skôr určené hlúpučkým dievčatám, nejak ma to chytilo. Rozhodne vzťah medzi lewisom a cleo je veľmi intenzívny a natočený s ľahkosťou, takže máte dojem že sledujete nejakú nadprirodzenú love story, ktorá ale má tú výhodu že nesklzavá do sentimentality a udržuje si status niečoho pekného. Neviem ako to mám inak popísať. skrátka sa tu striedajú humorné a dramatické scény, mierne to kazia počítačové efekty ale o nich to nie ale ako štúdia teenagerov s normálnymi problémami okorenená o trošku nadprirodzena rozhodne tomuto seriálu zelenú pretože ma zaručene pobavil a úplne som sa pri ňom uvoľnil. samozrejme že kvalita dielov balansuje medzi podpriemerom a nadpriemerom, ale nakoniec sa ustálim na 4*. a zabite ma ak sa vám to nepáči. ()

Reklama

wolverine 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrchol australské kinematografie!!! Baví vás seriály o mořských pannách s příšernými kostýmy a "skvělými" hereckými výkony ? Tak to je H2O právě pro vás. Cleo, Emma a Rikki jsou normální holky, které se promění v mořské panny, pokud se dostanou do kontaktu s vodou. Může se zdát, že jsou nejdůležitější postavy celého seriálu, ale to je omyl. Hlavní tahoun je Lewis.Má ty nejdebilnější hlášky, které znáte. Ve třetí sérii už není Emma. Tvůrci jí vymění za Bellu, která je mnohem přitažlivější než Emma, takže si myslím, že to byl od tvůrců dobrý tah, který přilákal další fanoušky ze starších generací (puberťáky atd...). Podle mého komentáře to vypadá, že je to naprosto super seriál, ale má to mnohem víc záporných faktorů. CGI je opravdu příšerné. Vím že to nemělo tak velký rozpočet, ale na vizuálních efektech si měli dát tvůrci větší práci, ale je to AUSTRÁLIE. Asi to uzavřu. MYSLÍM SI, ŽE MALÁ 10-TI LETÁ HOLKA JE UKRYTÁ V KAŽDÉM Z NÁS. ()

Ernik 

všechny recenze uživatele

Libi se mi to. Nevim proč. Něčím je to sympatické. Asi svou jednoduchostí, průhlednosti a dětskostí. Pokud to srovnáváte se seriály, které poslední dobou okupujou televizní obrazovky, tak se to může zdá jako seriál pro děti 8 a méně, ale mě se to prostě líbí:D Je to oddechovka....prostě si sedněte a dívejte se. Nehledejte v tom složité zápletky nebo skryté intriky. Prostě se dívejte:) ()

michael.film 

všechny recenze uživatele

Ako malý som to pozeral čo je asi prekvapujúce na chlapca. Príbeh zaujímavý, a mám na to dobré spomienky. Bol to jeden z posledných disney seriálov na ktoré sa dá pozerať. =D Ale vždy niečo ešte môže prísť čo není také staré a bude to mať pre všetkých rovnaké kvality. No ak ešte vytvoria ďalšiu sériu tej Hannah tak si ten kanál už naozaj vymažem. ()

Galerie (301)

Zajímavosti (34)

  • Stanice Nickelodeon ukázala 15minutovou ukázku ze seriálu dva týdny před jeho spuštěním. (Elbarto08)
  • Několikrát se uvažovalo o natočení 4 řady, kde by se sešly všechny mořské panny a příběh by byl doveden do konce. Z nějakého důvodu však z natáčení vždy sešlo, nejčastěji kvůli vytíženosti představitelů. (BLANIK.)

Reklama

Reklama