Reklama

Reklama

Poslední noc v Římě

  • Česko Pokoj v Římě (více)
Trailer

Alba je krásná španělská dívka, která během posledního dne svých prázdnin v Římě potká Natašu – atraktivní ruskou turistku. Alba se dá s Natašou do řeči a protože ji žena začne přitahovat, pozve ji k sobě do hotelu. Počáteční zábrany jdou brzo stranou a ty dvě se spolu pomilují. Během následujících dvanácti hodin si Alba a Nataša vyprávějí o svém životě, ilustrují to fotkami na internetu a užívají si vzájemných tělesných rozkoší. Alba vypráví, že je její matka opustila rodinu, když byla ještě malá a nakonec skončila jako vydržovaná žena bohatého araba. Nataša se podělí o zkušenosti s hrubým otcem a sestrou kunsthistoričkou. Ale vyprávějí si ženy skutečné příběhy, nebo jedna druhou pouze krmí pohádkami v domnění, že se už nikdy v životě nespatří? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (181)

kaylin 

všechny recenze uživatele

O čem tenhle snímek vlastně je? O tom, že je možné natočit film, který obsahuje lesbické scény? Pokud ano, tak to jde dobře, v pornu je toho plno. Chtěl snad snímek něco říct? Pokud ano, tak mně to prostě nesdělil, já jsem jen sledoval, jak minuty ubíhají a neděje se zde nic, co by mě zajímalo. Ano, vizuálně hezké, ale prázdné. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Dvě ženy se sejdou v jednom hotelovém pokoji a užívají si lesbické lásky plnými doušky proložené vyprávěním si o životních radostech i starostech. Toť z děje vše. Ženy jsou to pěkné, kamera se nevyhýbá full frontal pohledům, ale do žádných podrobností nejde, což je dobře. Hodně podobné s dramatem V posteli, kde je muž a žena, tady jsou to dvě ženy, ale podstata filmy je stejná. ()

Reklama

meave 

všechny recenze uživatele

Láska, sex a renesancia v jednej izbe v Ríme. Krátky útek z reality podfarbený skvelou hudbou, ktorá pomohla vytvoriť atmosféru a pridala jednu celú hviezdičku. Lebo milovanie mi pri nej nepripadalo obscénne a pomaly plynúce obrázky ma nezabíjali nudou. Bolo to ako pomaly plynúca erotická báseň s náznakom epiky. Len taká ľahká a trochu smutná... ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Radosť pozerať, bezpochyby. Medem prináša vždy niečo zvláštne, tentokrát v zaujímavom soft-porno balení príbeh krátkej lásky v jednej izbe. Plný klamstiev, ktoré som však očakával nielen vyrozprávané, ale aj sfilmované. Hoci hovoriť mali obrazy takmer ako od Michelangela, nestačilo mi to. Melodramatický záver nie je našťastie prehnaný, ale aj tak jedna hviezda je výlučne za dokonalé nahé telá. –––– Představa, že mezi nás vstoupí mužský prvek, se mi nelíbí. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Julia Medema ako režiséra mám veľmi rada. Jeho filmy sú mnohoznačné a tvorené v kontexte estetiky, filozofie a poetiky. Čo film, to zážitok. Najnovší film Room in Rome vo mne vyvolal učité sklamanie. V prvom rade sa líši od predchádzajúcej produkcie, stavia viac na erotiku a poetiku, pričom mystika je dotváraná tak nejak nasilu (napr. čumením a filozofovaním nad starými obrazmi???). Toto teda nie je Medem, po ktorom mi srdce piští. Jedinečnosť a zapamatateľnosť sa filmu nedá uprieť, ale to je pre hlbší zážitok málo... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hotel Pompeyo, v němž se příběh odehrává, je fiktivní, stejně jako jeho satelitní obrázek v Google Earth, který byl upraven ve Photoshopu. Stejně tak neexistují ostrov Nekrasov, údajný domov Rusky Natashy (Natasha Yarovenko), či satelitní obrázek domu Alby (Elena Anaya). (PogoJoe)

Reklama

Reklama