Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 1
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (517)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Druhý celovečerní Sex ve městě je čistá romantická komedie. Nic velkého není na programu a aby to splnilo očekávání velkého biáku (a nešlo jen o další setkání s oblíbenými postavami kultovního seriálu), došlo pro změnu na dobrodružství v Abú Zabí. Carrie je vdaná, proto musí nutně zakolísat při náhodném setkání se svým oblíbeným ex, ale kouzlo Stalo se jedné noci (1934) ji naštěstí opět otevírá oči a pohádka s Bigem může  pokračovat. Tehdy se zdálo, že takto může celý fenomén usnout, ale za chvilku přispěchal nový (a výborný) seriál And just like that...  ()

iamek 

všechny recenze uživatele

O několik levelů lepší než trapný a tragický první díl u kterého jsem snad 100x usnul. Dvojka je v některých momentech docela zábavná a hlavně jsem si vychutnal luxusní prostředí Abu Dhabí. Děj byl sice jednoduchý a většinou se nic nedělo, ale i přesto 150 minut uteklo rychle a netáhlo se to jako první díl. ()

Reklama

Dr.Zhivago 

všechny recenze uživatele

Ne příliš chutný "slepičí vývar". První slípka hozená do vroucí vody - Carrie, je skutečně blbka na entou, jenž by zasloužila místo černého diamantu spíš hrad na růžovém obláčku. Další slepice Charlotta - toto křehké maniodepresivní stvoření balancující na hraně hysterie a infantilního ječení by měla spíše rozjet románek se svou vnadnou chůvou, on by ji hned přešel humor! Slepice číslo 3 Miranda - Uvědomělá krůta, která leze na nervy jakmile otevře svá tučně nakrémovaná ústa. A ve finále nám do téměř hotové břečky (pardón polévky) přibývá Samantha - Tato nad-slepice se svým vytříbeně nadrženým chováním dostává jedinné plus za to, že používá kondom. Celkově uvařeno režisérským kohoutem, který může příště rovnou položit hlavu na špalek. Dobrou chuť! ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Tak já půjdu proti proudu... Na jednu stranu zábavnější, zářivější a svižnější než první díl, na druhou stranu přehnanější a místy možná až "trapné" (přehnaně afektovaná gay svatba, útěk z Abú Dhabí, buzerující Carrie), na ty 4* ale dvojka v klidu dosáhne. Asi jsem konečně našla svoje guilty pleasure.;-) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak se z těchhle čtyř žen mohly stát taková symboly a celebrity a jak mohl být ten seriál tak oblíbený, tedy pokud je natáčený stejným způsobem. Za vzory se zde dávají naprosto nemožná individua, která nejsou schopna vést jakékoli vztahy, alespoň ve dvou případech (Carrie a Samantha), ale přesto jim všechno vychází. To je skoro neuvěřitelné. Ne, tohle už nikdy více. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (28)

  • Manželka Davida Beckhama Victoria údajně usilovala o roli ve filmu. (don corleone)
  • Ve filmu Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda také společně zazpívají karaoke. Samotnou skladbu herečky nazpívaly v manhattanském studiu o několik týdnů dopředu a pak byla použita k synchronizaci při natáčení. (Dlee)
  • Herečky Sarah Jessica Parker (Carrie), Kim Cattrall (Samantha), Kristin Davis (Charlotte) a Cynthia Nixon (Miranda) pro film nazpívaly píseň nazvanou "I'm A Woman", která se nachází i na soundtracku. (Patw)

Reklama

Reklama