Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 2
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (517)

rastlinka 

všechny recenze uživatele

Dve a pol hodiny nudy. Alebo by sa skôr patrilo napísať reklamy na všetko možné od hlavných hrdiniek, oblečenia, obuvi, šperkov, kozmetiky, hodiniek, periodík, spotrebnej a komunikačnej techniky, áut, gayov, dokonalých pestúnok s prirodzeným poprsím, lesbičiek, Lizy Minelli, New Yorku až po arabskú kultúru... Toto sme tu mali už v "jednotke", ale tu je to reklamovanie dotiahnuté do megalomanských rozmerov. Výpovedná hodnota tamer nulová. Scény, ktoré mali byť vtipné pôsobia trápne a tie, ktoré majú byť vážne a majú divákovi niečo dať sú opozerané a najmä - slabučké! ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

O dva chlpy lepšie ako prvý film, ktorému som s radosťou udelila odpad. Niektoré vtipné scénky boli fajn, ale ten zvyšok sú sračky a Carrie Bradshawová je v puberte zamrznutá puča, ktorú by som s radosťou udusila brokátovým vankúšom značky Chanel. Dávam veľkorysé 2* za Abú Dabí, hormónovú Samanthu a opatrovateľku bez podprsenky. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Pokud už o jedničce platí, že šla do kin v době, kdy byl seriál dávno za zenitem, co by se potom muselo říct o tomto filmu... Dvojka je už hodně vaření z vody, navíc je to celé strašný kvalitativní pokles dolů - úmorně dlouhá stopáž na mě působila téměř nekonečným dojmem, dějově je to přitom zcela prostinké, a to až takovým způsobem, že to téměř žádný děj není - tomu filmu naprosto chybí jakýkoli dramatický oblouk. Celé je to už totálně odtržené od reality (ten ostentativní luxus, jímž jsou všechny postavy obklopeny, je až absurdní), postavy řeší naprosto debilní pseudoproblémy, výrazně podle mě ubylo humoru i romantiky, a samotná Carrie zde dosahuje pravděpodobně svého vrcholu nesympatičnosti - v tom filmu se chová prostě už jen jako kráva. Nejslabším momentem filmu je pak podle mě scéna společného karaoke zpěvu, kdy moje znechucení už kulminovalo na maximum. Totálně zbytečný, scenáristicky i herecky nepovedený a ve svém vyznění nesnesitelný film, který nikdy neměl vzniknout. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Druhý celovečerní Sex ve městě je čistá romantická komedie. Nic velkého není na programu a aby to splnilo očekávání velkého biáku (a nešlo jen o další setkání s oblíbenými postavami kultovního seriálu), došlo pro změnu na dobrodružství v Abú Zabí. Carrie je vdaná, proto musí nutně zakolísat při náhodném setkání se svým oblíbeným ex, ale kouzlo Stalo se jedné noci (1934) ji naštěstí opět otevírá oči a pohádka s Bigem může  pokračovat. Tehdy se zdálo, že takto může celý fenomén usnout, ale za chvilku přispěchal nový (a výborný) seriál And just like that...  ()

pm odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem věrná fanynka seriálu, kterému jsem slábnoucí dech od dílu "I heart NY" odpustila. Snad tedy budu objektivní: stopáž nehorázná, obsah pro změnu nulový. Nechtěla jsem to vidět, ale nechala se přemluvit. Pravda je, že jsem měla celkem fajn náladu, ale pocit, který mne tváří v tvář plátnu přepadal nejčastěji, byla lítost. Lítost nad tím, že nesedím doma a nedívám se raději na ty černobílé parádní pecky, které si pouštěl Božský v posteli. Lítost nad ubohým koncem kdysi inteligentního a zábavného seriálu. Líto je mi unuděného Chrise Notha, který se zřejmě neuměl vyvázat ze smlouvy, i těch čtyř stárnoucích hereček (především asi SJP), které se za každou cenu snaží ždímat životní role, přestože už není co. Nemůžu uvěřit, že by se dospělé, schopné ženy mohly chovat jako prachzoufalé slepice. Na plátně i kdekoliv jinde. Milý vtípek s Johnem Corbettem a country kapelou to zachránit nedokázal. Inu, vítejte ve světě, kde ženy dostávají diamanty za hloupost. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (28)

  • Pro vytvoření Samanthiny kanceláře posloužila restaurace Two Times Square v Marriot Renaissance New York Hotel. Mezi další stavby spatřené ve filmu patří honosný dům Steva a Mirandy v Brooklynu, exteriér nóbl Ziegfeldova divadla, ve kterém se odehrává premiéra Smithova filmu, hala nově zrenovovaného Empire Hotel, která posloužila jako místo pro natočení after-party po premiéře, a pochopitelně předek Carriina starého bytu na 73. ulici, nacházejícího se na Perry Street v Greenwich Village. (Dlee)
  • Tvůrci uvažovali také o obsazení manželky Toma Cruise Katie Holmes. (don corleone)

Reklama

Reklama