Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 1
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (518)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Pokud už o jedničce platí, že šla do kin v době, kdy byl seriál dávno za zenitem, co by se potom muselo říct o tomto filmu... Dvojka je už hodně vaření z vody, navíc je to celé strašný kvalitativní pokles dolů - úmorně dlouhá stopáž na mě působila téměř nekonečným dojmem, dějově je to přitom zcela prostinké, a to až takovým způsobem, že to téměř žádný děj není - tomu filmu naprosto chybí jakýkoli dramatický oblouk. Celé je to už totálně odtržené od reality (ten ostentativní luxus, jímž jsou všechny postavy obklopeny, je až absurdní), postavy řeší naprosto debilní pseudoproblémy, výrazně podle mě ubylo humoru i romantiky, a samotná Carrie zde dosahuje pravděpodobně svého vrcholu nesympatičnosti - v tom filmu se chová prostě už jen jako kráva. Nejslabším momentem filmu je pak podle mě scéna společného karaoke zpěvu, kdy moje znechucení už kulminovalo na maximum. Totálně zbytečný, scenáristicky i herecky nepovedený a ve svém vyznění nesnesitelný film, který nikdy neměl vzniknout. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V čase vypjatých rodinných vztahů doprovázených nekonečným vřeštění dětí jsem si, s genialitou sobě vlastní, zarelaxoval u snímku o vypjatých rodinných vztazích doprovázených nekonečným vřeštěním dětí. To tak nějak nemohlo dopadnout dobře, zvlášť když bujaré oslavování konzumu nebralo konce. Takže mi nezbývá než konstatovat, že čtyři odkvétající nádhery už nezachrání ani modelová maškaráda a tu osamocenou hvězdu dávám za hezouny z australského rugbyového týmu, ze kterého by ve skutečném životě na skutečném hřišti zbyly pouze rozházené kostičky. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Riedke ako... Je to o ničom. Carrie Bradshaw nemôže byť nikdy tým, čím je BRIDGET JONESOVÁ To čo malo byť jednou (!) epizódou seriálu, skúsili natiahnuť na vražednú dĺžku... Bez romantiky, bez humoru - len pekné pozlátko... PS: v originálnom znení to získavá značne naivnejší a ešte viac slepačí podtón... ()

Desiree 

všechny recenze uživatele

Tyhle dámy z New Yorku a jejich problémy... některé jsou mi velmi blízké, takže už léta ráda sleduji jejich příběhy v serálové podobě, dodávají mi nadhled a někdy se opravdu dobře bavím, ale tady?! Tady je to jen trapná přehlídka uměle vytvořeného luxusu, bez vtipu, bez pointy, bez příběhu...a já se nudím. Asi se nikdy nepodívám do Abu Dhabi a jestli, pravděpodobně nebudu v 6* hotelu se služebnictvem. Tady se ta seriálová děvčata opravdu vzdalují těm, které známe ze seriálu. A jejich problémy zde? Ty bych vážně chtěla mít! ()

iamek 

všechny recenze uživatele

O několik levelů lepší než trapný a tragický první díl u kterého jsem snad 100x usnul. Dvojka je v některých momentech docela zábavná a hlavně jsem si vychutnal luxusní prostředí Abu Dhabí. Děj byl sice jednoduchý a většinou se nic nedělo, ale i přesto 150 minut uteklo rychle a netáhlo se to jako první díl. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (28)

  • Mladá zpěvačka Miley Cyrus se vyjádřila o svém mihnutí ve filmu jako o skutečném zážitku. Natáčela v New Yorku s Kim Cattrall jeden den. (don corleone)
  • Tento sequel vydělal za první víkend 31 miliónů dolarů (rozpočet 100 miliónů), zatímco první díl vydělal za první víkend 57 miliónů a jen z USA si odnesl celkem 153 miliónů. (pavlikv)
  • Pro vytvoření Samanthiny kanceláře posloužila restaurace Two Times Square v Marriot Renaissance New York Hotel. Mezi další stavby spatřené ve filmu patří honosný dům Steva a Mirandy v Brooklynu, exteriér nóbl Ziegfeldova divadla, ve kterém se odehrává premiéra Smithova filmu, hala nově zrenovovaného Empire Hotel, která posloužila jako místo pro natočení after-party po premiéře, a pochopitelně předek Carriina starého bytu na 73. ulici, nacházejícího se na Perry Street v Greenwich Village. (Dlee)

Reklama

Reklama