Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice uz treti dil, ale porad solidni prdel. Sice je tu 3D naprosto zbytecny a samotny tvurci si z neho chvily delaj prdel, ale stejne kazdou chvily naka kokotina leti z obrazovky, takze se to velmi brzy stane nejslabsi casti filmu. Ale jinak je to porad smes uchylnejch postav, super sprostejch hlasek a vymastenyho pribehu, tentokrat za sehnanim vanocniho stromecku. Ne vsechno sice vyzni uplne vtipne a najdou se i slabsi mista, ale i tak jsem se celou dobu skvele bavil, NPH tu ma opet dokonaly cameo a Kumarovo nastup na scenu je naprosto dokonalej. Sice slabsi, ale furt jeste 4*. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak překvapivě jsem se bavil i u 3 dílu, ale zároven podotýkám že mě to už tak nebavilo jako výborná jednička. A tvůrcům vzkazuju, netočte 4 díl a skončete dokavaď Vás mám ještě rád. Příběh začíná pár let po druhém dílu ale divákům je to na prd protože každá postava co hrála v původních dílech vypadá uplně stejně, žádná větší změna. Herci byly výborní, neříkám že hrály bůh ví jak skvěle ale hrály co měly a pobavily mě a to obzvlášť Harris kterej mě svojí celou scénou naprosto dostal a to ho nijak nevyznávám. Pár nápadů bylo dokonalých(Wafflebot) a pár spadaly spíše do nuceného humoru který mi přišel trapnej(scénárista neví kam dál tak nechá hlavního hrdinu sestřelit Santu Clause). I přes všechny neduhy jsem se bavil. ()

Reklama

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Ujetá vánoční komedie se sjetým prckem, několika good prsaticema, povedenýma 3D efektama (věřím, že povedenýma, protože i ve 2D byly některý scény hodně dobrý), se-střeleným Santa Clausem, dědečkem mafiánem Trejem, R2D2 jako wafle-machine :-) aj. Uvažoval jsem nad čtyřmi hvězdami, ale po opadnutí heroinové euforie jsou "jen" tři ;) Každopádně jsem se několikrát od plic zasmál. Perfektní jsou některé scény vytvořené pro 3D (hlavně ty statické obrazy, to je dobrý nápad a i když jsem odpůrcem 3D, tak věřím, že tenhle film je ve 3D pecka)...Film se až okatě soustřeďuje na propagaci 3D technologie, čímž se ale aspoň vůbec netají. Svůj záměr vypálí pěkně na začátku pěknou reklamou na 3D LED TV jednoho z největších výrobců těhle placek :-)....Nečekejte nic extra, je to jen praštěná, sexistická a zhulená honba za vánočním stromkem :-D ()

alchac odpad!

všechny recenze uživatele

Program "SA naslepo" opět nezklamal. A přitom ze začátku (asi prvních 5 minut) to vypadalo sice jako hodně debilní, ale ještě pořád snesitelná emerická kravina. Jenže i ten lehký, mírně znuděný úsměv se z mých rtů odporoučel velmi záhy kamsi do hajzlu, jelikož stejným směrem si to nasměroval i "humor" tohoto snímku - ten se bohužel svou entiligencí pohybuje někde na úrovni prvního stupně základní pomocné školy pro děti s vrozenými mentálními poruchami. Zkrátka sledovat tuhle übertrapnou taškařici rejžojedsko-cikánské dvojice přátel v jointu je v autobuse fakt o život, protože pokušení oběsit se v sedě na bezpečnostním pásu je opravdu vysoké. Doufám, že Mačeta tu vzal roli jen proto, že naprosto akutně potřeboval chechtáky na kauci, nebo mu producent slíbil doživotní přísun heroinu zdarma (po zhlédnutí téhle hrůzy bych si i já trochu dal). ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Na filmu mě mrzí asi jen jedna jediná věc, že jsem ho neviděl v kvalitním 3D. Přece jenom televizní 3D konverze není kdoví jaký zázrak. Celkový děj se mi zamlouval i přesto. Tento díl bych kvalitou zařadil asi daleko za druhý a kousíček před první. Film tedy rozhodně nezklamal. Dělá si srandu dokonce i ze samotného 3D. Je zasypán opět naprosto neotřelým humorem, který si rozhodně nebere servítky s ničím. Divák si dokonce poslechne několik pěkných songů převážně s vánoční tématikou. Kdybych film viděl v období vánoc, tak by byl zážitek asi ještě umocněn. Film jsem v tomto období neviděl, ale že by mi to vadilo se říct také nedá. Tenhle humor prostě můžu a ani trošku se za to nestydím. P.S. Kal Penn musel hrát zhulený, nevěřím že by to tak dokonale někdo zvládl zahrát. Každé gesto, každé slovo, každá grimasa navozovala dojem permanentně zhuleného člověka. Hodnocení bych zatím viděl na 3*, ale protože předpokládám, že až uvidím snímek ve třech dimenzích, tak hvězdičku přihodím. Takže dám 4* rovnou. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Přítele postavy Neila Patricka Harrise ztvárnil jeho skutečný homosexuální partner. (johhny007)
  • V scéne, kde je Neil Patrick Harris s priateľom v šatni a dohadujú sa o drogách, drží jeho spoločník sáčok v jednej ruke a následne, v ďalšom zábere, ho už má v druhej ruke. (Johnny.ARN)
  • Ve filmu zazněla narážka na práci Kumara (Kal Penn) v Bílem domě. Jeho představitel Penn coby poradce v Bílém domě skutečně pracoval. (johhny007)

Reklama

Reklama