Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Třetí díl už je spíš sračka, ale ona celkově tato série nikdy nebyla a nebude má krevní skupina. Ti dva vyhulové se sice i tentokrát dostali do několika opravdu povedených ujetých situací, u kterých se divák i zasměje, ale jinak už to bylo spíš trapné, než zábavné. Večírek u dětí ukrajinského zabijáka – ten byl vcelku super (zdrogované dítě OK, dva debílkové prodávající stromky, robůtek ochránce, Kumarův plán vtrhnout do kostela a ukrást stromek taky v pohodě), zbytek už dost sterilní, fekální a trapná podívaná. Začíná tomu docházet dech a polonahá nebo nahá děvčata to moc nezachrání…45% ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Harold a Kumar jsou zpět. Po druhém, nepříliš vydařeném díle, se vrací s vánočním dílem ve 3D, se kterým našli právě tu špeku invence a kombinace humoru a absurdity, která trestuhodně chyběla minule. I když se tak vánoční jízda dvou huličů místy opakuje a někdy i trochu otravuje, v celku funguje více než dobře. Rozhodně lépe, než byste čekali. Transformace pohodového hitu v zábavné a přitom jiné pokračování. Kde jinde byste viděli Santa Clause hulit z bonga trávu. A Ježíše vést noční klub v nebi. ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Tak to byl kurva extrém...heh. Přímočará huličská komedie s mojí oblíbenou dvojkou, která nabídla spoustu dobrých hlášek a situací stejně tak jako spoustu trapného humoru a nudných keců. Pořád mě to ale bavilo víc než voloviny typu Epic Movie. Hodnotím vysoko, protože Hardola s Kumarem můžu, komu ale tenhle styl humoru nesedl v minulých dvou dílech bude zklamán až pobouřen.. velice. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Harold a Kumar pořád fungujou. Občas jsou vtípky sice moc přehnaný, ale co bysme chtěli od filmu kde Danny Trejo hraje tatíka co pěstuje stromky? A některý scénky jsou fakt povedený, jako vždy nezklamal hlavně NPH. Jeho vyhození z nebe je dokonalý. Další rozhodně povedená součást je Wafflebot. takže to rozhodně stojí za podívání, ale nečekejte od toho nějaký velký ambice. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Třetí shledání dvou huličů, Harolda a Kumara. Po vizuální stránce perfektní bláznivina, avšak nelze to brát jinak než jako jednohubku na odpoledne. I když byl nápad s vánočními huliči dobrý, dalo se z toho vyždímat mnohem více, klišé tam bylo teda požehnaně a oproti prvním dvěma dílům prostě nebylo to pravé ořechové, co bych od Harolda s Kumarem čekal. Přemýšlel jsem nad tím, a nebyl jsem nijak zklamán, jen jsem si nějak nevzpomínal na takovou kupu vtípků jako v jedničce či dvojce, 2 hvězdy. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Ve filmu bylo použito přes 400 speciálních efektů. Převážně 3D a CG efekty. (spiderpig)
  • Kal Pen prozradil, že mnoho členů filmového štábu bylo ve skutečnosti dělníky z automobilových továren v Detroitu. (spiderpig)

Reklama

Reklama