Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

Lateef 

všechny recenze uživatele

I na potřetí poměrně zdařilý vyhulený výplach, který těch pětaosmdesát minut funguje asi tak, jak má, pár scén je vyloženě přestřelených, ale zase je fakt, že se pohybujeme v areálu s hustotou zajointování přibližně jeden joint na tři metry čtvereční. Zbytečně krátká a sestříhaná byla scéna s jeptiškami, tam se mohla kamera zkouřeného kameramana na chvíli zastavit nebo alespoň o trochu zpomalit. Jinak zde padla snad všechna klišé z top desítky nejklišovitějších scén ever a víc k tomu nemám co říct. Spíš ta padesátka by byla objektivnější, ale čert to vem. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná ptákovina. Když jsem viděl, že se chystá třetí pokračování téhle legendární komedie a ještě navíc ve 3D, tak jsem si byl jistý, že to bude totální propadák. Ale překvapivě nebyl. Třetí díl Harolda a Kumara je plný bláznivých scén, které museli být vymyšleny pod vlivem spousty drog, ale když to na diváka funguje tak proč ne. 3D je podle očekávání naprosto zbytečné a snad všechny scény jsou nucené. Pasáž s NHP potěšila. Slušná komediální jednohubka u které se zaručeně budete bavit a bude fuk jestli budete zhulení nebo ne. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Výrazně slabší než předchozí dva díly a i když se to stále snaží vytvářet ujetý a šílený nápady, tak už to místy působí krapet vynuceně. Navíc to trapný cpaní 3D je docela otravný a už po pár scénách mě tam štvalo. Hlavní dvojka je ale pořád sympatická, geniální Neil Patrick Harris si svou 10minutovkou opět krade celý film pro sebe a scény se sjetým dítětem, robotem nebo Danny Trejem přece jenom pobaví. Takže ano, jednou jsem se pobavil, ale narozdíl od předchozích dílů už se na tenhle asi znova nekouknu. Čtyřku už si radši nechte. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Začínám nesnášet třetí díly sérií. Páč se za číslovkou většinou dme to debilní písmeno D, které značí, že celý film zkurví malicherný a debilní postup, který zpravidla málokdy přinese něco zajímavého. A buď je zcela irelevantní, a nebo otravuje a je jí podřízený celý film (což je obojí případ tohohle filmu). Obzvláště u ne na vizualitě postavěných filmů to fakt nechápu. Do prdele s 3D. Do prdele s touto marnou snahou donutit diváka alespoň v náznaku smíchu zaškubat koutky. tohle je takřka zoufalost. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Sérii Zahulíme uvidíme mám rád! První díl byl fajn, když se hoši vydali hledat White Castle. Druhý díl začínající Guantanamem mám možná ještě radši! Takže jsem se těšil na jejich třetí dobrodružství, které s nimy prožiji. A bylo to děsný!!! Vnitřně bojuji s tím, že bych tomu měl dát odpad, protože, přiznejme si to objektivně - není to vtipný, odporné 3D, když na to koukáte ve 2D působí vážně obludně, jak Cho tak Penn mi přišli dost vyhořelý, cameo NPH bylo taky nepovedený a scénář byl prostě nezajímavý. Proto z úcty k předchozím dílům dávám jednu *. Ale teda doopravdy tady Shit happens!!!!! PS. Trejo ve vánočních svetrech a sestřelení Santa Clause brokovnicí, se jen tak nevidí... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Ve snímku účinkuje i RZA, který například skládal hudbu k filmům Kill Bill (2003) či (chelseaman22)
  • V scéne, kde je Neil Patrick Harris s priateľom v šatni a dohadujú sa o drogách, drží jeho spoločník sáčok v jednej ruke a následne, v ďalšom zábere, ho už má v druhej ruke. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama