Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Docela dost velké zklamání. Po dokonalém a takřka kultovním prvním a poměrně slušném druhém díle jsou Haroldovy a Kumarovy Vánoce hodně slabým pokračováním. Je tu pár perfektních fóru u kterých jsem se fakt zasmál, Patrick fuckin' Harris opět pořádně rozsekal, ale film jako celek není příliš konzistentní a jediným kladem jsou tedy jen výborní herci. Těšil jsem se, opravdu jsem se těšil... Málo trávy a přátelství, hodně dementních a trapných scén. Navíc ta šílená vánoční stylizace. Ne, tudy cesta nevede. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem napsat, že pokud pánové hulí, tak si tímto filmem splnily svůj sen:D. Trošku jsem se lekl, když jsem zjistil, že žezlo na režisérském křesle jim přebral někdo jiný. Ale musím uznat, že na takovou vyhulenou oddechovku je to fakt v pohodě. Je mi až líto, že jsem to neviděl v kině jako 3D a to jsem si vždy říkal, že po tom budu toužit jen u nějakého akčňáku. Dokonce to sedlo do vánoční nálady, prostě tomu musím dát 4. Tak budu doufat, že mi to na příští vánoce dají zase v kině, zahulím si a uvidíme:). ... Tak moment, nikdo se nesjede, když si zahulí poprvé, copak si nic nepamatuješ? ... Ser na Savidge, ten fet je můj dej ho sem. Ale no tak Davide, dej mi to, dej mi cukříček. ... Zazpíváš na dceřiných patnáctinách. Dobře zazpívám. Ale nesmíš s ní píchat. To ti nemůžu slíbit. ... Neuděláme něco? Já nevím, chci vědět, co bude dál. ()

Reklama

fars 

všechny recenze uživatele

Pokud mate radi prvni dobrodruzstvi Harolda a Kumara, a porad tezce nesete srackoidni dvojku, tohle pro vas bude pecka. Prijemne absurdni humor, waflebot co zabiji lidi, 3D vychytavky co do jiste miry vlastne funguji i ve 2D, bozi Neil Patrick Harris a hlavne navrat ke korenum pratelstvi mezi Haroldem a Kumarem. Popravde moje ctyr hvezdickove hodnoceni je hodne benevolentni, samozrejme to zdaleka neni tak bezchybne, jsou tam i nejake nadbytecne sceny s fekaliemi a zfetovane decko taky bylo moc, ale i pres to jsem si film uzil a po delsi dobe se opravdu pobavil, prijemna uletacka oddychovka. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Waflebot je super! Scéna kdy NPH kopne do našeho androida, aby už mu dal pokoj a z robota se ozve jen auch, považuji letos za nejsměšnější. Podobně jako televizní reklamu, ve které malé dítě zasáhne proud, když olízne toustovač. Jinak je to docela slabota a moc na tom nezmění ani sestřelený Santa nebo Elias Koteas v roli ukrajinského gangstera. Danny Trejo potěší, ale zvykli jsme si že ho máme zhruba v 10 filmech ročně. Těším se na 4. díl, i kvůli několika málo povedeným scénkám stojí za to Harolda s Kumarem omrknout. ()

RasputincZ 

všechny recenze uživatele

Mě to bavilo. Dostal jsem v zásadě přesně to, kvůli čemu mám tuhle prohulenou dvojku rád, akorát všudypřítomná 3D onanie a "wannabe cool" 3D efekty dost otravují. Opět bude na poli spousta šílených vedlejších postav, opět se tu mihne Neil Patrick Harris a jednu speciální hvězdu filmu daruji pro Dannyho Trejo, který filmu dodal ten tolik toužený třetí rozměr :) Trojka neurazí, ale ten příjemný nádech jedničky už to trochu postrádá. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Ve snímku účinkuje i RZA, který například skládal hudbu k filmům Kill Bill (2003) či (chelseaman22)
  • Na konci, když se u Harolda (John Cho) náhle zjeví stromek, můžeme vidět zkrvavenou čepici Santa Clause. O asi minutu později ji má Santa opět na hlavě. (samik81)
  • Ve filmu zazněla z úst Neila Patricka Harrise věta " V pohodě, uvídíme se ve čtvrtém díle". (Skarface)

Reklama

Reklama