Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (352)

freddy 

všechny recenze uživatele

Jak může dopadnout souboj uprchlí vězni versus sadistický kanibal? Na to nám dává odpověd tato vyvražďovačka plná strachu, řevu, krve a několika originálních způsobů vraždění. Přiznám se, že jsem předchozí díly neviděl, takže nemohu porovnávat, ale je fakt, že tenhle film mi utekl hodně rychle aniž bych se mohl začít jakkoliv nudit. Dokonce jsem se i trochu pobavil díky postavě jednoho z vězňů, který má směrem k oné kanibalské zrůdě několik úžasných hlášek a nakonec se nebojí si to s ním na férovku rozdat. Nicméně můj vcelku kladný dojem z filmu mi zkazila zhruba poslední minuta filmu, kdy se přeživší, jež z onoho lesa tehdy v noci vyvázli, vrátili pro zapomenuté pytle s penězi. To byla z mého pohledu naprosto zbytečná scéna, která v mých očích filmu ubrala jednu hvězdu, protože nemám rád zbytečné konce, které by ve filmu nemusely být, a které výsledný dojem z filmu dokážou dokonale zkazit. Do té doby jsem si říkal, že tenhle film sice nijak neoplývá kvalitou, ale nějaký ten optimální průměr si udržuje, ale po onom nešťastném závěru nemohu jinak než udělit místo tří hvězdiček pouhé podprůměrné dvě hvězdy. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po slušném prvním a výborném druhém dílu, je třetí díl citelně slabší ve všech směrech - ubohý scénář, ubohé dialogy, ubohá výprava, ubozí herci... Potácení se skupinky pitomců naaranžovaným lesem, s občasnými útoky dementně se smějícího plešatého mutanta, je jen slabý odvar nápaditých a zábavných předchozích dílů. Možná možná, že kdybych film viděl samostatně, tak mu tu třetí hvězdu za oblíbený žánr a za průměrné gore dám, ale takhle ne-e, dvě jsou tak akorát. Ale úplný průser to zase není, pár vraždiček je vcelku vydařených, jedno hezky vystřelené očičko šípem určitě pobaví zvrácené nátury a čerstvá mozečková pochoutka snad taky. Dá se, za dlouhých večerů... ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už je opravdu moc. První dva díly jsou celkem povedené a nabízí solidní přírodní atmosféru, krvavé scény a nemilosrdné zabijáky. Toto pokračování, které samozřejmě není poslední, dopadlo hodně špatně. Odfláknutá práce se spoustou debilních situací. Mutanti ztratili svůj "půvab" a jsou už pouze k smíchu. Napětí tu není žádné, některé gore scény byly docela slušné, ale co naplat, děj byl nudný a nezáživný. Nejlepší je to, jak se všichni kdesi v pustině pořád a pořád rozcházejí a pak na sebe pokaždé zase náhodně narážejí, to bylo v tomto případě úplně extrémní. Komisař Rex a nesmrtelný killer, který ovládá cirkusové kousky, byli taky trochu mimo. Ve výčtu blbostí bych mohl pokračovat dál. Na druhou stranu Janet Montgomery, kterou jsem čirou náhodu viděl před dvěma dny v "Hory zalité krví", byla fajn, i když ne po herecké stránce. 20% Musel bych to zkouknout naráz, abych díly spravedlivě seřadil podle (ne)kvality. K tomu se ale zřejmě nikdy nedostanu, takže to zkusím aspoň od oka: I, II, VI, IV, V, III. ()

castor 

všechny recenze uživatele

U těchhle béčkových hororů už nějaký ten pátek neberu názory ostatních. Rád si udělám obrázek sám a většinou jsem mile překvapený. Ačkoliv je pokračování Wrong Turn 3 výrazně nejslabší z celé série, mají tahle tři pokračování něco do sebe. Z relativně úsměvné komedie se v druhém díle vyklubal místy originální mišmaš, ve kterém rodinka zmutovaných kanibalů vyrážela na nájezdy účastníků jakési reality show, kamera se pečlivě zajímala o partie lahodící pánskému oku a společně s ne až tak triviálním scénářem si dvojka vydobyla solidní uznání. Tvůrci si tak pokaždé dali záležet, aby ten či onen díl byl vždy z trochu jiného soudku, tentokrát se tak můžeme těšit na bandu uprchlých trestanců, kterým dal scénárista do hlavy teenagerovský mozek, takže jejich rozhodnutí se mnohdy rovnají bodu nula nula nic.. I přesto ale trojka má několik povedených pasáží i svižné tempo, takže pokud nějaký bláznivý producent nacpe prachy do čtyřky, tak já ho určitě nezklamu!! ** a kousek.. ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Do tretice všetko dobré, alebo zlé? Tam kde boli jednotka, a povedzme aj dvojka zábavné, napínavé a osobité (predovšetkým prvý diel) je trojka už len nastavovanou kašou, takže hoci som sa pri filme celkom solídne zabavil, na prvé dva diely to nemá. Netvrdím, žeby bol dej zlý (ani prevratný) ale u série ako je Wrong turn sa toho už pri tretej časti veľa očakávať nedalo. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Keď sa väzni dostanú von z horiaceho autobusu, jednému z policajtov niekto hodí nôž do krku. Pri detailnom zábere vidno, že nôž je gumený a hýbe sa zo strany na stranu. (DJ Rocco iNc)
  • V scéne, keď mladý policajt uteká zachrániť dievča, z lesa vybehne šerifov pes. Policajt sa poteší a nechá psa ovoňať kúsok trička, ktoré malo dievča na sebe. Pri detailnom zábere vidno, že mu policajt okrem kúsku trička strčil niečo do papule a pes to začal prežúvať. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama